Bence ilgisiz olan herşey unutulmaya terk edilmeye mahkum gibi. Ben ilgisizlik sevmem ilgisizlik beni her zaman korkutur. İlgisizlik başlayınca ister istemez insanın davranışları da değişiyor. Hali hazırda tartışmalar vs.
Günümüzün en buyuk sıkıntılardan Bir tanesi ise zaten ilgisizliktir bu konuya çok doğru bir şekilde giymişsin Şöyle ki en başta seni seviyorum deyip sadece sümük ağlayıp Sonradan bir anda vazgeçen insanlarda Ben etrafında gördüm ki şu an benim bir tane arkadaşım var gerçekten kıza çok umut verdi ve bir anda çekip gitti gibi bir şey yani tam çekip gitmedi de çekip gitti gibi bir şey yani artık ona karşı biraz soğuk davranıyor Yani bu sadece bu değil tabii Ben bunun gibi örnekleri çok gördüm ve şunu da eklemek istiyorum yani sadece ilgisizlik değil aslında gerçekten insan artık Aşk anlayışını değiştirdi baktığım her yerde paylaşıyorum Gerçi ama yine de bunu söylemekten çekinmeyecegim Artık insanlar arasında aşk diye bir şey yok maalesef aç döner şey ya çıkar ilişkisi oldu ya da artık geçici bir heves haline geldi
ilgisizlik bir yerden sonra ilikşiyi zedeler ve kopma noktasına getirir. İnsan sevdiğim dediği kişiden ilgi bekler illa ki o yeterli ilgiyi görmezse de sevgi bir zaman sonra biter