Bir erkek neden kizdan bukadar nefret eder anlamiyorum?

Biz aynı iş yerinde çalışıyoruz. Eskiden hoşlanma falan da vardı. Ama olmadi. O adim atti ben istemedim sonra Ben adım atmaya çalıştım ama tam Ama sonra kendisi geri cekildi. İşte araya bir sürü şey de girdi. Orada bir kızla bir ilişkisi olduğunu da duydum. ciddi bir şey değildi ama Her neyse Ben yükselmek istiyorum olduğum yerde. O da kaç yıldır bununla uğraşıyor. İşte geçen sene okula falan başladım. O da bir okul bitirdi. şunu fark ediyorum. Diğer kızlarla herkesle çok doğal, normal davranırken bana karşı hep beraber oturduğumuz halde hep böyle bir kendimi üstün görme, işte cool yapma, benimle yürümeme, bana karşı bir mesafeli bir yakin Diğer kızlarla doğal. Halbuki kendisi benimle de oturup duruyor. Benimle de doğal olabilirsin. Ama benimle doğal davranmıyor. Benim olduğum yerde bir yaklaşıyor bana, bir uzak duruyor. Hani böyle ne yapıp ne ettiğini bilmezsiniz ya. Anlamıyorum. Sorununu anlamıyorum. Düşman mı? Ne derdi var? Kiskaniyor mu beni? Böyle bir şey var. Mesela instada hikaye attığımda bir iki saat sonra bakiyor Ya sanki bilmiyor muyuz Elinde telefon, bakıyorsun. Ama ben de geç bakıyor. Diğer kızlarda doğal davranıp bende aşırı bir reaksiyon gösteriyor
üBeni böyle bilerek kötü veya küçük görme isteği. Halbuki öyle bir şey yok. Kendilerinden de gayet yüksek. Bir yüksek derken güçlüyüm.

Bir erkek neden kizdan bukadar nefret eder anlamiyorum?