Bir erkek neden çapkın olur?

Instagramdan tanıştık. 25 yaşında o. Ben 22. Sonra beraber spora gitmeye başladık aramız çok iyiydi. Bir akşam spor çıkışı arabayla gezdik. Beni bir yere götürdü öpüştük falan. Akşam eve gittim yaşadıklarımızdan pişman oldum dedi. Yapmalıydım arkadaş olalım dedi. Tamam dedim. Sonra tekrar bir spor çıkışı yine biryerlere gittik. orada benden özür diledi. Niye pişmanım dedim bilmiyorum lütfen affet sevgili olalım dedi. Bende sen düzgünce düşün net ol bana karşı dedim. Düşüncem dedi. Birkaç gün sonra arkadaş kalalım dedi. Sonra benimle spora gitmeyi falan bıraktı. Doğum gününü kutladım beraber bir şeyler yapalım dedi. Film izleyelim dans edelim seninle vakit geçirmek istiyorum dedi. İş çıkışı beni aldı eve gittik. Hoş şeyler olmadı. Sonra ben eve gittim. Ondan hoşlandığımı söyledim mesajla. O da bana "senin duygusal bir kalbin var ben seni üzerim, sen ciddi ilişki insanısın"dedi, engelledi. Bu olaylar olalı 5 ay falan oldu. Geçen cuma Instagram'a baktım engelimi kaldırmış istek attım. Mesaj attı buluşalım her şey için özür dilerim çok değiştim diye. Pazar günü buluştuk. Bana yakınlaşmaya çalıştı. Madem arkadaşız ona göre davran dedim. O da bana ben senin için savaşıcam, senin yanında mutluyum falan dedi. İstediğini aldı. Sonra biraz oturduk başka kızlara mesaj atıyordu. Benimde canım sıkıldı. Herkesten hevesim gidiyor, sürekli bir heyecan arıyorum kendime, aşık olmak istiyorum olamıyorum, seninle böyle arada kaldık ne sevgili ne arkadaş olabildik dedi. Neyse arkadaşça konuştuk beni bıraktı eve. Aradan 1 gün geçti yine engellemiş. Çok fazla kız çevresi var , çok yakışıklı da bir çocuk, galerici o yüzden farklı farklı milletten tanıdığı da çok. Napıcam ben bu çocukla? Nasıl düzelir bu?
Bir erkek neden çapkın olur?