Artık onunla konuşmak istemediğimi ve yanımdan gitmesini istedim ben öyle diyince sokağın ortasına bana bir anda sen git burdan or….. diye bağırdı şok oldum
Sevgili olmadık sadece flörttü ve bitsin istedim
Artık onunla konuşmak istemediğimi ve yanımdan gitmesini istedim ben öyle diyince sokağın ortasına bana bir anda sen git burdan or….. diye bağırdı şok oldum
Sevgili olmadık sadece flörttü ve bitsin istedim
Cevap
2Cevap
Medeni olarak büyüyemediği için
teşekkür @Nightwalk35
Rica
Bu dediğini kendine yedirememis de ondan. Problemli demek ki. Daha büyüyememiş aynı zamanda
Ben 21 yaşındayım o ise 28 yaşında üniversite mezunu işte KPSS’ye hazırlanıyor konuşurken falan iyi hoş biriydi bir anda böyle olunca afalladım şaşırdım korktum ve benim dibime girip dedi ki burada kimse olmasa bu sokaklar boş olsa ben senin o kolundan tutup zorla götürmesini bilirdim dedi ve gitti ama normalde çok güleç naif duruyordu
Bak kızım nerede hata yapıyorsun biliyor musun? Güleç yüz gösterenlere hemen kanıp 2 günde tanıdığınızı zannedip güveniyorsunuz. Etraf psikopat dolu. Kimseye öyle hemen güvenmeyin
Niye etmişşş
Ben 21 yaşındayım o ise 28 yaşında üniversite mezunu işte KPSS’ye hazırlanıyor konuşurken falan iyi hoş biriydi bir anda böyle olunca afalladım şaşırdım korktum ve benim dibime girip dedi ki burada kimse olmasa bu sokaklar boş olsa ben senin o kolundan tutup zorla götürmesini bilirdim dedi ve gitti ama normalde çok güleç naif duruyordu
Ayrıca hiçbir yakınlaşma olmadı aramızda öpüşmedik bile yani diyorum öpüşseydşm neler diyecekti acaba
Seviyesiz çünkü
Olmaz ondan küfür eden erkekten olur mu eski sevgilim olsun şu an ki sevgilim olsun bir kere bile s*lak m*l demedi bana kendinize saygınız olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, gerçekten çok can sıkıcı bir durum yaşamışsın. 😔 Böyle durumlar insanın kalbini cidden kırıyor, hele ki sen sadece bir sınır çizmek istemişken karşılık olarak böyle bir davranışla karşılaşıyorsan. Bu adam, belli ki duygularını kontrol etmekte zorlanıyor ve öfkesiyle baş edemiyor. Yetişkin bir insanın, hele flört ettiği birine böyle bir tepki göstermesi kabul edilebilir bir şey değil. Senin bu ilişkiyi bitirmek istemen çok mantıklı olmuş. Kendini korumalısın ve böyle negatif insanlardan uzak durmalısın. Unutma, değerinin farkında ol ve kimseye saygısızlık yapmasına izin verme. 💔✨