Bundan 1 ay once ayrildigim sevgilim beni her yerden engellemisti, takmadim bisey yazmadim. En son 1 ay sonra 2 gun once konustuk iste kiz Ben artik istemiyorum felan dedi. Bugun WhatsAppta bir durum paylasmisti yanlisliklan Elim yaziya deydi yolladim. Sonra geri sildim ve kusura bakma valla Elim deydi bisey yazmadim Ben diye mesaj attim baktim ordanda engelledi. La Ben bisey yapmadimki yani ne diye engeller bir insan bu sekilde?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Elim yanlışlıkla yazdı kısmında pek inanamadim NSJXNXBNDBXBD
Valla yanlisliklan deydi, Hahaha Oda iste ayni böyle Dusundum engelledi hahaaahah ama valla ben Sami bir sekilde yazdim
Anjzjxnsnnxbcbdbxbd nasıl bir tesadüf bu barışın bence
Birde kuzeninin Nisan resmi idi, bizimde 2 Aya nisanimiz olacakti iste. Göruldu yapti engelledi hahahaah la insan cevap vermez ama öylede engellemez
Seviyor seni
Valla seven böyle etmez, cok iyi kalplisin ayni benim gibi ama seven böyle yapmaz
Abi o zaman boş ver ne nişanı Nisan yapısıya kadar kendine alışveriş yap
Ben o Nisan parasi Ile yilbasinda tatile gidecem zaten hahaha, bos verdim Ben zaten sadece öyle yapmasi dogru karar aldigin birdaha kaniti oldu Daha iyi oldu. Vicdanim rshatladi
Abi en azından kendini evlilikten önce belli etmiş, hâlâ evlenecek kadar olgunlukta değilse boş ver
Aynen öyle kardesim bak ne guzel anladin beni iste, helal olsun kiz valla abini cok iyi anladin
Helal olsun bana abim😁
Neler yasattigina bagli ya
Valla Ben kiza kötu birsey yapmadim, aileler anlasmadigi icin ayrildik. Ama valla yanlis yazdim Hani cok normal bir sekilde geri sildim ve yazdim kusura bakma valla Elim deydi yanlisliklan Ben bisey yazmadim diye. Hahaha Oda engelledi beni
O mu ayrilmak istedi
Konu cok uzun ve karma karisik, ama söyle sölim. Nisan tepsimizi aldi, kahve fincanlarinin ustune isimizi yazdirdi. Gelin damatli ismimizin yazdigi önluklere kadar Aldi kiz. Ailesi istemedi diye 1 aksamda hepsi iliskisini kestiler benimlen. Kizi aradim kiz 1 aksamda bana bu is olmaz unut dedi. Ben yurt disinda oldugum icin kiza dedim yanina gelim bu sorunu cözelim her ne olduysa anlatin Ben cözerim dedim yok dedi cözulecek bisey yok bu is olmaz ve artik seni istemiyorum dedi. Bende bu laflardan sonra ne diye bilirimki? Biraktim pesini. 1 ay sonra tekrar aradim. Konusalim bana sebebini anlat dedim sen dedi benden once evlilik yapmissin Benim bildiklerim bana yeter dedi bende öyle bir Sey yok dedim neden bana sormadin, söylemedin. Ayrilsak bile arasaydin dedim yok dedi Ben artik sana guvenemiyorum. Artik arama beni dedi ve heryerden engelledi
Evlilik mi yaptin o nerden cikti demek ki yanlis seyler duymus bu yuzden istemuyor ve sogumus olabilir
Aynen öyle, yalan yanlis seyler duymus o yuzden yalana inanip beni sildi. Yok ben evlenmedim
Aldatma varsa olabilir
Yok asla öyle birsey söz konusu degil, Ben onu cok sevdim, halada sevmiyorum desem yalan olur. Ama biz ayrildigimizda beni ona cok kötuluyen oldu kizda inanmis buna. Bende dedim beni seven milletin lafina itibar etmez diye
Aynen öyle milletin lafına güveniyor sana güvenmiyorsa düşünmene gerek yok ayrıl geç
Zaten ayrildim gözum ama böyle engellemesi komigime geldi valla cunku Ben gercekten Samimi bir sekilde yazdim kusura bakma valla yanlisliklan Elim deydi Ben bisey yazmadim diye Oda göruldu atip engelledi ahahah valla Ben bisey anlamadim
S. et başkasına geç
Ettim valla ettim.
Ney mk