Gerçekten ben mi yanlış anlıyorum kendimden şüphe etmeye başladım artık lütfen bakar mısınız özellikle erkekler bakarsa?

sevgilimle yedi aydır beraberiz. Son üç aydır çok kavga eder olduk yani haftada iki kavga ediyoruz. Sürekli kendi kendisinin haklı olduğunu iddia ediyor benim ise haksız olduğumu ve sürekli benim yanlış anladığımı önyargılı olduğumu ve art niyetli düşündüğümü Söylüyor. Ne olursa olsun her tartışmada bana beni yanlış anlıyorsun aslında ben öyle bir şey söylemek istemedim şöyle söyledim deyip artık kendimden şüphelendirmeye başladı beni Yani ben gerçekten yanlış anlıyor muyum ama çevremdeki kimse bana böyle bir şey söylemiyor yani 30 yaşındayım bu zamana kadar hiç kimse bana art niyetlisin demedi sevgilimden başka bu laf çok ağırıma gitti artık olmadı arabadan inerken dedim ki karşına art niyetli düşünmeyen biri çıksın benle de uğraşma ağlayarak eve geldim. Ama sürekli böyle her tartışmada benim haksız kendisinin haklı olduğunu İddia ediyor ve bunu kanıtlamak için de türlü türlü yollara başvuruyor bahane yalan söyleme vs gibi sizce ne yapayım

Gerçekten ben mi yanlış anlıyorum kendimden şüphe etmeye başladım artık lütfen bakar mısınız özellikle erkekler bakarsa?