Hayatına çok az sayıda düzgün insan alan birisi siz ondan hoşlandığınızı söyleyince böyle tepki veriyorsa bahane mi üretiyordur?
bu cümlenin türkçe karşılığı, senden hoşlanıyorum ama flörtöz biri oldugumdan başka birinden de hoşlanma potansiyelim yüksek. umut vermek istemem, seni kaybetmek de istemem ama bu huyumdan dolayı kaybedersem de üzülmem çünkü aynı anda 4-5 kadından hoşlanabilirim.
erkek arkadaşın benim gibi aşka inancı kalmamış darbe yemiştir kesin... bende artık gönül eğlendiriyorum önüme gelenle...1 ay sonra askere gidicem asttegmen olarak... sevgilimi bırakıcam... orda onu çekemem...
Böyle bahane veren insandan kesinlikle uzak dur benim eski sevgilim her hafta ben sana layık değilim şöyle iyisin böyle iyisin diyordu çapkın uçkuruna düşkün pisliğin tekiydi hiç bulaşma böyle yaratıklara
emin değil tabi ki kaç tane kızla konuşsam diye düşünüyor
Cevap
24Cevap
Erkek bahanesi değildir. Kendince şartları vardır. Ekonomik olur, eğitim olur... Problem olarak gördüğü şeyler vardır. Bayanlar sonuçta genelde yük oluyorlar. Yük dediğim duygusal manada... İlgi isterler, trip atarlar, kavga ederler. Bazıları erkekte saç bırakmaz stress yükler erkeğe. Bu karşıdaki kişinin içiyle alakalı. Vardır bir problemi ya da geçmişi.
bir insan istiyorsa yapar, yoksa bahanelerr de bahaneler..
İyi niyetten söylemiş olabilir kendi kötü düşük görme senden aşagıda görme filan o tarz
Yzude seksen bahane ama belki bir ihtimalde dgru olablr
evet kesinlikle.
seni çok seviyorum ama sana layik değilimin bir diğer turu.
%100 bahaneler bahaneler
Sen benden daha iyisine layıksın ile aynı şey bu.
sıradan vasat bir bahane..
aslında kendimden eminim senden emin değilim diyor
cevabı kendın vermıssın zaten :)
istemiyor daha doymadım hovardalığa diyor
Evet.
Öyle hissediyodur gercekten..
Hayir acikca aptal oldununu soyluyordur
En azından dürüst bir yaklaşım
Nazikçe seni sevemem diyor
aynen sırf bahane
Herhalde genellikle
neden yazmadın :( yazamıyroumd a