Kocamın iş arkadaşı (evli) senden hoşlanıyorum dedi ne yapmalıyım?

Biz eşimin işi nedeniyle küçük bi ilçede yaşıyoruz. Herkes birbirini mecburi tanıyor. Biz de mecburi kadınlar olarak birbirimizle tanışıp arkadaşlık kuruyoruz. Neyse ben arada çok daraldığım ıcın yürüyüşe çıkıyorum. Dedıgım gibi burası çok küçük bi yer ve yürüyüşe çıkmak bile tuhaf karsılanıyor. Neyse işte adam bana fakeden istek attı ben de sildim sonra bı daha atınca suphelendım bu benı tanıyan biri herhalde diye. Soru işareti attım. O da kafana takma her şey duzelır gibisinden bı seyler yazmış. Yani esımle aramda sıkıntı olduğunu bilen biri. Zaten çok arkadaşım yok burada 3 kişiyle konuşmuştum sorun oldugunu. Sen kimsin dıyorum boş ver falan dedı ısrar edınce soyledı. Şok oldumm. Kız evine davet eduyor benı kahveye falan oturup kalkıyoruz. Eşi evde olmuyor tabi ki ama benım gelecegımı bıldıgı ıcın eve yalandan bi şey almaya falan gelıyor gıdıyor. Suphelenmemıstım yıne de aklımın ucuna gelmezdı sonradan anladım. Bi umudum yok sadece bilmeni istiyorum dedi. Çok farklı bi auran var insanı kenfine çeken dedı. Hayatta yapmayacagım şey bu ama dayanamadım dedi. Eşinle aynı yerde çalışıyorlar bi de. Kıza da bi şey soyleyemem. Engelledım instadan bu sefer de esinden numaramı almış gizlice Ordan yazdı. Konuşalım sadece başka bi şey istemıyorum dıyo. Bana kötü davranma nolur falan dıyo napcam ben eşime söylesem olay çıkar. Her seyı göze aldım dıyo. Bu Arada ıkımız de yenı evlı sayılırz 7 aylık.
Kocamın iş arkadaşı (evli) senden hoşlanıyorum dedi ne yapmalıyım?