Biz eşimin işi nedeniyle küçük bi ilçede yaşıyoruz. Herkes birbirini mecburi tanıyor. Biz de mecburi kadınlar olarak birbirimizle tanışıp arkadaşlık kuruyoruz. Neyse ben arada çok daraldığım ıcın yürüyüşe çıkıyorum. Dedıgım gibi burası çok küçük bi yer ve yürüyüşe çıkmak bile tuhaf karsılanıyor. Neyse işte adam bana fakeden istek attı ben de sildim sonra bı daha atınca suphelendım bu benı tanıyan biri herhalde diye. Soru işareti attım. O da kafana takma her şey duzelır gibisinden bı seyler yazmış. Yani esımle aramda sıkıntı olduğunu bilen biri. Zaten çok arkadaşım yok burada 3 kişiyle konuşmuştum sorun oldugunu. Sen kimsin dıyorum boş ver falan dedı ısrar edınce soyledı. Şok oldumm. Kız evine davet eduyor benı kahveye falan oturup kalkıyoruz. Eşi evde olmuyor tabi ki ama benım gelecegımı bıldıgı ıcın eve yalandan bi şey almaya falan gelıyor gıdıyor. Suphelenmemıstım yıne de aklımın ucuna gelmezdı sonradan anladım. Bi umudum yok sadece bilmeni istiyorum dedi. Çok farklı bi auran var insanı kenfine çeken dedı. Hayatta yapmayacagım şey bu ama dayanamadım dedi. Eşinle aynı yerde çalışıyorlar bi de. Kıza da bi şey soyleyemem. Engelledım instadan bu sefer de esinden numaramı almış gizlice Ordan yazdı. Konuşalım sadece başka bi şey istemıyorum dıyo. Bana kötü davranma nolur falan dıyo napcam ben eşime söylesem olay çıkar. Her seyı göze aldım dıyo. Bu Arada ıkımız de yenı evlı sayılırz 7 aylık.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Sen nasıl bir şeysin böyle ya adam resmen kelleyi koymuş ortaya ya da kafadan sıkıntılı hadi bu iş ilişkileri vesaire olmasa neyse ama konuşursan hepten yapışır bence hiç taviz verme
08 Yorumla
Soran1 yılKendini bi şey sanıyor ozguven tavan ama tip falan da yok
- 1 yıl
Sağlam bir dayak istiyor o zaman bu cesaret de bundan tecavüzcü falan da olur aslında bir yandan herkes duysa cezasını alsa dizginlenir belki hem boşanır ortada kalır karısı da aslen kurtulmuş olur bundan ama bir de kabul etmeyip sana yüklenebilirler iftira attı diye yok virüs girmiş yok kuzenim yazmış vesaire durumlar
Soran1 yılYa evet ne olsa kadının üstüne kalıyor yürüyüş yaptım kuyruk salladım falan dıye düşünürler ama ben burada kafayı yicem yapacak hiç bir aktıvıte yokk
Soran1 yılMaalesef taşınma ımkanımız yok burada görev yapıyor
Soran1 yılBi bu eksikti zaten
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılSert ol keskin sözler söyle ters yaparsan Bi zaman sonra soğuyacaktır karısına gitme mesafe koy bahane uydur senden yüz bulursa dahada ileri gider ağır sözler söyle kaldıramayacaği sözler hakaret et devamli
06 Yorumla
Soran1 yılYüz vermeyince adam delırıyor bak kendıme zarar verıcem çok az kaldı falan dıyo tam psıkopat. Beni delirtiyosun böyle yüz vermeyımce cıldırıyorjm dıyo
- 1 yıl
Seni istiyor o yüzden bu psikopatlığı işin zor reddetmeye devam et silme yazdıklarını suçu üzerine atabilir sende onu tehdit et
Soran1 yılUmrumda degıl biterse bitsin evliliğim her seyı göze aldım yazdım sana dıyo
- 1 yıl
Çüş deseydin ne biçim yaratıklar var yaa yuvanı bozacak aklını karıştırıyor
Soran1 yılKudurmus ya tipi de bi şeye benzese bari
- 1 yıl
Evine gitme asla tipi iyi olsa da yeşil ışık yakma sakın o psikopat farkındaysan
1 yılOlay basşt engelleyeceksin bir bahane bulup samimiyeti bitireceksin yüz yüze gelmeyeceksin hatta uzun süre ne eşini ne kendini görmeyeceksin söylemek ile olmaz bu farklı noktaya gider
012 Yorumla
Soran1 yılAma görmemek ımkansızz çünkü çok küçük yerdeyız market bile bı tane herkes orada karsılasıyor
- 1 yıl
3 seçenek var ya sessiz kalıp hayatına bakacaksın görmezden geleceksin ya da eşine hatta onun eşine de söyleyeceksin ya da istediğini yapacaksın
- 1 yıl
Tipin olsaydı belki düşünürdüm diyomusun
Soran1 yılHayır
- 1 yıl
O zaman eşinle aranız baya iyi
Soran1 yılAramız iyi olmasa bile bu küçük yerde böyle bı şey yapılmaz büyük yer olsa da aldatırsan psıkolojık olarak dönüşü olmaz alışırsın yapmaya devam edersın kocanla aran daha kötü olur
- 1 yıl
Ne kadar süredir evlisin
Soran1 yıl8 ay falan
- 1 yıl
Yenisiniz baya
- 1 yıl
Ben senin bu durumun başka farklısını yaşadım eşi de haberi vardı 😂
Soran1 yılİgrenc
- 1 yıl
Neyse daha ilerisi var da boş ver
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Bu tam anlamıyla bir kabus senaryosu gibi görünüyor… Öncelikle bu durumu kesinlikle dikkatlice ele alman lazım çünkü gerçekten hassas bir konu. Burada öncelikli olan şey, sınırlarını net bir şekilde korumak ve konuyu büyütmeden, eşinle ilişkinize zarar vermeden çözmek. Adamın karısına söyleme kısmında haklısın çünkü bu daha da büyük sorunlara yol açabilir. Ama eşine karşı açık ve dürüst olman da önemli çünkü böyle şeyler eşlerin birbirine olan güvensizliklerini tetikleyebilir.
Adamla her türlü iletişimi tamamen kes ve net bir şekilde bu davranışlarını kabul etmediğini, rahatsız olduğunu ona bildir! Hatta bu noktada tehditvari bir tavrı olursa durumu zorlamadan uzaklaşmayı seç ve gerekirse hukuki yolları düşün. Bu durumu kötü yaşamış olabilirsin ama unutma ki senin mutluluğun ve huzurun her şeyden önemli! 😒00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
33Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Durum gerçekten zor ve kafa karıştırıcı bir yerden geliyorsun. Bunu yaşamak insanı çok sıkıştırabilir, çünkü hem eşinle arandaki ilişkiyi zorlaştırmamak hem de kendi sınırlarını korumak gerekiyor. O kızın ve eşinin seninle ilgili davranışları gerçekten güven duygusunu sarstığı için dikkatli olman çok önemli. Eşinle bu durumu nasıl paylaşacağına karar vermek zor, çünkü olayın boyutları büyüyebilir. Ama belki de bu durumu, hislerini ve endişelerini eşinle sakin bir şekilde konuşarak açıklamak en doğrusu olur. Kendini sıkışmış hissetmen çok doğal, ama bununla başa çıkarken, sınırlarını korumayı unutma. Gelişmeleri dikkatle değerlendirip, sana zarar veren şeyleri hayatından uzak tutman önemli.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılBir daha yazarsan seni sikayet ederim de. Selam sabah deyip adama pas atmis oluyorsun. İstemiyorsan net oluxaksin istemiyorum diyeceksin. Yok farkli auran var falan bu tip sacma yalanlari yutacak kadar slkmisin?
32 Yorumla- 1 yıl
Evet yani varsa problem konus ayril. Bide net olmuyor istemiyorsan istemiyorum dersin ama gelmis nazlaniyor adama o... u
Engelle. Sorun çıkartsa bile sen karşılık vermediğin için seni kötülemeye yüz bulamazlar. Mesajları, konuşmaları yedekle.
01 Yorumla
Soran1 yılAynen ss aldım ama sana iftira atarım kimse inanmaz diyo
- Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı.
1 yılKocana söyle karını kocama yolla de bak ne yapacak ya kendi ailenden biriyle uyar niyetin yoksa aldatmaya ya da ayrıl kocandan
04 Yorumla
Soran1 yılO kadar demem dusuncesı bıle igrenc
- 1 yıl
Kusura bakma hangi kafadasın
O senin kocan karısını istiyor normal onun vermesimi yanlış niyetin vargibi seninde
Soran1 yılHayırr benım nıyetım bar demedım ama o seyı ağzıma almak bile midemı bulandırır kocam ne alaka karısını alsın
- 1 yıl
Ben orada farklı iki kelim kullandım sen yanlış anladın
Kocana söyle ( arkadaşının namussuzluğunu)
Söyle sen karını benim kocama yolla 😳
Eşime söylesen daha ıyı bu yakın da tehdite başlayabilir seni zorlayabilir ıstemıyorum dedıgın halde ısrar edıyor
02 Yorumla
Soran1 yılEşime soyleyemem bu sefer her seyımı kısıtlar zaten çok kıskanç bi de bunu soylersem yürüyüşe falan da çıkarmaz
eşine bi an önce anlat. öğrenmesi ne kadar gecikirse olay da büyür. kabahati gizlemek kabahate ortak olmaktır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Hiç konuyu uzatma eşine muhakkak söyle yoksa diğer türlü iftira atar sıkıntı olur muhakkak ss al
00 YorumlaDurumu aşkire açık et
Tek çaren bu
Kurtul adamdan
Eşin öğrenirse
Söylentisi dahi senin güvenini yok eder00 Yorumla
1 yılDemekki sende de içinde birseyler var ya da evliliğinde eksikler ya da esinde ilgi eksikliği var
06 Yorumla
Soran1 yılEvet var ama bunu yansıttığımı düşünmüyorum herkese
- 1 yıl
Demekki yakalamış. adam ya da Kocan anlatmış
Soran1 yılKocam anlatmaz ımkansız. Ben arada yürüyüş falan yapınca kulaklıkla anladı herhalde ama anlaması bana yurume cesareti vermez
- 1 yıl
Onunda evliliğinde tat yok
Soran1 yılEbet öyle dıyor
- 1 yıl
Kendime. yakistiramam de kes at
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. madem sorun var esinle, biraz sohbet et kendini ödullendir. sans ver
013 Yorumla
Soran1 yılYa çok takıntılı biri bence ugrasamam
Soran1 yılHayır tipim degil yapışır falan uğraşmak istemıyorum
Soran1 yılYani burdakıler pek bakımlı degıl
Soran1 yılBen de tayt falan gıymıyorum zaten az çok anladım buranın şeyini. Eşofman gıyıyorum. Yine de buraya göre fazlayım herhalde
Soran1 yılEvet maalesef doğu
Soran1 yılSonuç olarak bilmiyorum ne yapcam
Soran1 yılYatıralım
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılHer yerden engelle kesinlikle , tersle sürekli, yoksa kaçınılmaz son olur, altında bulursun kendini
02 Yorumla
Soran1 yılIyyy
- 1 yıl
Hafife alma kesinlikle , net şekilde bu tavrı koyman lazim
1 yılKıyamet alametleri. Durumu afişe et yoksa çok kötü şeyler yaşanır.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Sen ne yaptın. Anlayacağı dilden cevap vermedin mi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Devam edersen iş başka boyuta gider bu seni de etkileyen durum olmuş
00 YorumlaGeçmiş istemiyorsan direk şöyle yüzüne yolda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHoşlanıyorum mu dedi bu şartlar altında birde öyle mi hoşlansa hoşlansa belden aşağından hoşlanıyor kaşıma gözüme hayran diye kendini kandırmayasın sonra dikkat et
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılYanlış kişilerle evlilik yapmışsınız , yolun başında iken doğru evliliğe adım atın. İleride daha zor olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKonusmaya devam etme. Ogrenince esine soyliceksin ki esin bilsin cozsun. Yoksa bu sapik birakmaz pesini
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılVay o. cğuuu. Bence eşine söylemelisin böyle bir şey saklanmaz. Cesarete bak kardeşim
011 Yorumla
Cevap sahibi1 yılCesarete bak kardeşim
Cevap sahibi1 yılCesarete bak o. cocugundaki. Engellemişsin bu sefer numaradan rahatsiz ediyor. Bunlara ölüm bile müstahak
Soran1 yılEşime söyleyemem olay büyür
Cevap sahibi1 yılValla bilmiyorum artık orası sana kalmış. Sende sert bir dille uyar. Yumuşak konuşursan istekli olduğunu düşünür
Cevap sahibi1 yılAma onun hakkı çok sağlam bir dayak. Vücudunda sağlam kemik kalmayacak şekilde döveceksin. Bu nasil bir kafa evli kadını taciz edebiliyorsun
Soran1 yılÜstelik kendisi de evli
Cevap sahibi1 yılValla dediğim gibi eğer karşılık verirsen sende suçlu olursun. İletişim kurmayı bırak. Yoksa şeytana uyarsın
Cevap sahibi1 yılHem asker hem de evli. Onun ben şerefini skymmm
Cevap sahibi1 yılGeberse şehit diye üzülecez arkasından.
Soran1 yılMaalesef çoğu asker böyle
Cevap sahibi1 yılDediğim gibi bela olmasın diye sert bir şekilde uyar, tekrarı olursa direkt olarak kocana söylemek zorundasın. Yoksa ya hata yaparsın, ya da Kocan bir gün öğrenirse sende suçlu olursun. Böylelerinin teröristten farkı yok gözümde.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılEşinle aranda nasıl bir sıkıntı var
034 Yorumla
Soran1 yılİletisim sorunu ilgisizlık
- 1 yıl
Anladım. Erkeğe mi sorunu anlatmştın
Soran1 yılHayır iletişimim yoktu onunla yolda yürüyüş yaparken kulaklıkla falan gormus
- 1 yıl
Anladım. Çok ilginç. Eşinle sorunu çözdün mü
Soran1 yılYani 2 hafta kendı aılemın yanına gıttıö geldim biraz iyi geldı
- 1 yıl
Sana iyi geldi. Peki seni özleyip ilgisini arttırdı mı
Soran1 yıl1 hafta sürdü evet sonra aynı hemen hemen
- 1 yıl
Konuşmadın mı? Ne iş yapıyor eşin
Soran1 yılUzman
- 1 yıl
Asker mi
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Arkadaşının eşi de asker mi
Soran1 yılAynı yerdeler ebet
- 1 yıl
Çok karaktersizce bir durum.
Soran1 yılEvet sanırım fantazisi vardo
- 1 yıl
İlgisi hoşuna gitmiyor değil mi? Amacı kesinlikle farklı
Soran1 yılBenı kandırcak işte aklınca
- 1 yıl
Kandıramasın
Soran1 yılKandıramaz
- 1 yıl
İyi o zaman
- 1 yıl
Oda yeni mi evli
Soran1 yılOyleymıs
- 1 yıl
Eşiyle iyi değil mi?
Soran1 yılEşi benimle arkadaş şu an ve çok güzel ilişkileri olduğunu anlatıyor hatta düğün albumlerı falan gosterdı hevesli hevesli
- 1 yıl
Düğün albümleri çok anlamlı değil. Eşi öyle allayıp pullayarak anlatarak mesaj mı veriyor acaba
Soran1 yılYok ya kızın bi şeyden haberi yok saf biraz gayet mutlu duruyo hatta çocuk istiyordu hamile oldugunh soyledı dün şaşırdım ve üzüldüm kadına bi şey de dıyemıyorum
- 1 yıl
Adamla arana mesafe koydun mu?
Soran1 yılAdamla iletişimim yok şu an ama bugün arabasını benim camın önüne koydu yalandan turladı falan indi bindi gizlice burayı izledi perdenin arkasından farkettim
- 1 yıl
Perde arkasında olduğunu farkederse ilgin var diye düşünür
Soran1 yılYok göremez gündüzdü sımdı araba hala orada büyük ıhtımal nöbeti var bugün ben lojmandayım
- 1 yıl
Anladım. Dikkat etmelisin yine de
- 1 yıl
Eşin her yönden mi ilgisiz
Soran1 yılMaalesef
- 1 yıl
Aklımda sorular var. Ama burada sormaya uygun değil. Hep böyle miydi
Senin de ilgini çekmiş bence
02 Yorumla
Soran1 yılHayırr çok cırkın
Peki sana çekici geliyor mu?
08 Yorumla
Soran1 yılHayırr hiç hem deee
Soran1 yılHayırr ama deli gibş konuşuyor ya ben bi şeyden korkmam gerekirse işi bile bırakırım sen rezil olursun falan dıyo ıysa ki yaptıgım bı şey yok
Soran1 yılEvet
Soran1 yılNe biliyim 175 yok bile
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılAğzına bir tane geçiremedin mi
02 Yorumla
Soran1 yılYan yana gelmedık hiç
- 1 yıl
Seni kocama soylerim seni aileme söylerim seni rezil ederim de bir daha böyle terbiyesizlik yaparsa
Aaa bak sana kalır suç engelle hıc cevap atma bak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bir şey yapamaz yaaaaa neyi göze almış kardeşim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSonuç ne düşünüyorsun
06 Yorumla
Soran1 yılHiç bi şey yapmıcam galıba sessız kalcam
Cevap sahibi1 yılNeden peki
Soran1 yılOlay çıkmasın dıye belkı kendı kendıne konu kapanır başka çarem yok
Cevap sahibi1 yılAnladım Ev hanımısın
Soran1 yılEvet
Soran1 yılAnlamadım
Gizli Üye(25-29)1 yılCanından olmak istemiyosan benden uzak dur de
03 Yorumla
Soran1 yılBen daha deliyim dıyo
Cevap sahibi1 yılEn iyi ihtimalle eşinden işinden itibarından olursun burada barınamazsın en kötü ihtimalle canından da olursun de
Cevap sahibi1 yılBir daha rahatsız edersen bedelini ağır ödersin de tehdit et ve güçlü dur
Gizli Üye(30-35)1 yılHiç aldattın mı kocsnı? Sanal da dahil?
04 Yorumla
Soran1 yılSanalda oyleısne konusmustum kafa dağıtmak ıcın burdan
Cevap sahibi1 yılST falan diyorum
Soran1 yıl?
Cevap sahibi1 yılSanal takılmalar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılUzman mi yoksa
03 Yorumla
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Kesinlikle uzak dur ve eşine söyle saklamaya çalışma sonra gönlün var demesin
- 1 yıl
Ve özel hayatini uzman eşlerine anlatma daha doğrusu olduğunuz ilçede kimseye anlatma arkadaşın falan yok mu onlara anlat ve numarasını engelle senden yüz bulup devam edemesin
1 yılEşine söyle ya da boşan
01 Yorumla
Soran1 yılBoşanmak ne alaka
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sakin yapma
01 Yorumla
Soran1 yılTamam
1 yılEvlen
02 Yorumla
Soran1 yılAynen
- 1 yıl
Evlen
Aşk İlişkileri konusunda 532 cevap paylaştı. Kadın mı bu kişi
04 Yorumla
Soran1 yılHayır erkek bu karısı arkadasım
- 1 yıl
Heryerden engelle kocanı düşün adam kahrolur duyarsa sen bişe yapmasan dahi bir başkasıyla konuşman onu yıkar , sana olan güveni yerle bir olur , güven duvarı çok önemli evlilikte , eğer istemiyorsan onla bir ilişki sana tavsiye veririm dinleyip yapacaksan , yok istiyorsan o başka
Soran1 yılHayır istemıyorum ya napcam o adamı ben sevmem öyle
1 yılama sen kocani sevmiyormusun
06 Yorumla
Soran1 yılSevıyorum ama bi ara çok sık kavga edıyorduk ben de çok daralıyodum yürüyüşe çıkıyordum
- 1 yıl
ama is arkadisndan etkilen din mi
Soran1 yılHayırrr
- 1 yıl
kac yasindasin
Soran1 yıl25 olcam
- 1 yıl
ne yapyiorsun simdi yalnizmisin
1 yılEvet kocana anlat o gerekeni yapar.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Küfür et napcan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılEşine de
00 Yorumla Wp den de engelle söylersen olay çıkıcak zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKarına söylerim de net ol.
02 Yorumla
Soran1 yılZaten çok kafam karışık ayrılmayı düşünüyorum dıyo söylemen umrumda olmaz dıyo
Cevap sahibi1 yılYalan söylüyor
Gizli Üye(18-24)1 yılÇüş mkkk
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 495 cevap paylaştı.
1 yılSen istiyo musun
05 Yorumla
Soran1 yılHayırr
- 1 yıl
Ama yükseldin dimi
Soran1 yılYükselmedim çünkü tipm degıl
- 1 yıl
Tipin olsa
Soran1 yılOlsa da olmaz
1 yılSen istiyor musun
010 Yorumla
Soran1 yılHayırr hiç tipim bile degol
- 1 yıl
Burcun ne akrep mi yoksa
Soran1 yılBoğa
- 1 yıl
Normaldir
Soran1 yılNeden
- 1 yıl
Boğa ve akrep burcu kadınları biraz kendine kolay aşık ediyor özellikle boğa kadınları bölenin narinli işte böyle cilve yapmaları falan gülmeleri falan çok güzel akrep burçları da o öyle tehlikeli
Soran1 yılHmm anladım
- 1 yıl
O ne burcu biliyor musun
Soran1 yılBilmem bu kadar özgüvene aslandır herhalde
- 1 yıl
Bende aslanım😀
1 yılNe istersen onu yap.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Uzaklaş
00 Yorumla
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocamın iş arkadaşı (evli) senden hoşlanıyorum dedi ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler