İş arkadaşının kocam ile samimiyeti?

öncelikle merhabalar. Eşim bir devlet kurumunda memur. Bölümüne yeni bir kadın atandı. Kadın sürekli kocama nerdesin diye mesaj atıyor iş yerindeyse, Instagram üzerinden komik videolar gönderiyor, eşiyle sorunları ve kavgasını anlatıyor, bıktım bu adamdan filan diyormuş işte eşimde gelip böyle pişkin pişkin bana anlatıyor. 1 senedir uyarmaktan bıktım artık son zamanlarda bu daha fazla olmaya başladı sabah başlıyorlar takılmaya öğle yemeği sonra akşam a kadar beraberler, o banka birimindeki herkesle kavga etmiş kadınlarla sadece erkeklerle konuşuyor. Eşime yapma etme dedim konuştum ama nafile. O kadın için bana küfür bile etti sen ne demeye çalışıyorsun oda evli milletin huzurunu kaçırma filan dedi. Sürekli aynı mevzu ve ben artık çok sıkıldım. Bir insan kocasına nasıl olur da bu adamla çektiği fotoğrafları yollar arkadaşlar ha hadi ben kadınım takıntılıyım kadının kocası da bişey demiyor heralde. Yani daha çok şey var maa bilemiyorum sanırım hiç iyi yer gitmiyor. Görüşlerinizi merak ediyorum. Herkese şimdiden teşekkürler.
İş arkadaşının kocam ile samimiyeti?