Gizli Üye(30-35)+1 yılBen açık sözlü biriyimdir. Yapmacık konuşmuyorum en başından söyleyeyim. Şimdi yaşadığın şehire göre değişebilir bu durum mesela ben bizim burada baktığımızda pek yapılacak bir şey yok yani çok büyük yer değil ben ilk buluşmam da beraber cafede oturduk birer meyve suyu içtik 2.5 tl + 2.5 tl = 5 tl bu kadar yani.
Ayrıca hangi ortamda takılıyorsun bilmiyorum ama bence 20 tl gayet yeterli bir miktar.
Bu arada ailem zengindir, ilk buluşma dediğim arkadaşım tanıştırmıştı buluş buluş diye kafamın etini yedi zengin bir aileden gelmeme rağmen harcamam tek benim 2.5 tl tuttu onu da erkek ödedi. Çocuk öyle zengin biri filanda değildi orta halli biri arkadaşız ama sevgili olmak istemişti. Okul bitmeden düşünmüyorum dedim anlayışla karşıladı arkadaş kalalım dedim tamam dedi o da. Arkadaş olalım dememden sonra görüşmelerimizi azalttık 3-4 ayda 1 görüşüyoruz haftadan haftaya mesajlaşıyoruz o kadar.
Sevgilim olsa bile yani çok para harcayacak bir şey göremiyorum. Saatlerce gezmeyecez ki sonuçta ilk buluşmada sadece daha yakından tanımaya devam edicez. Cafede oturup bir şeyler içsek. ya da yemeğe götürmek isterse sadece yeter yani birazda gezeriz parkta filan otururz gayet ideal yani. Parası yoksa bile açık açık söylemesini isterim yani sırf parası yok diye buluşmak istemeyen erkekler var. Ben parası için beraber olmam ki bir seferde ben ödeyim derim yok eğer gururuma yediremem derse anlayış gösteririm çünkü bazı erkekler bunu gurur meselesi yaparlar. Parası yoksa sadece gezip birbirimizi görsek yeterlidir. En azından kendi yol parasını ve 2 simit parası bulacağını düşünürüm eğer o da olmazsa saatlerce turlardık yani buluşmada illa para harcanmalı diye bir kural yok eğer güveniyorsam ailelerimizi tanıyorsak evde bir şeyler yapalım derdim.
Yazdığımı yapmacık olarak anlarsın anlamazsın sana kalmış bir şey ama maddiyattan önce erkeğin içine bak derim. Seviyorsan parasız yapılacak bir şeylerde bulunur.50 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılValla kusura bakma canim ama ben hoslandigim adamla yillarca arkadas gibi konustum ben lisede kantinde her gun ne yesem diye dusunurken o adam uc kurus para ve sigortasiz calismaya (babasi olmus annesi sigortasiz oldugu icin sosyal guvenligi de ya da 18inden sonra kaybetti) razi olmus her gun patronundan kufurler azarlar isitiyordu daha 16 yasinda kazandigi paranin hepsini ailesine veriyordu ayrica adamla konusmak icin gece 12 yi bekliyordum (hala da bekliyotum yillar gecmesine ragmen) cunku bu adamin isten cikma saati buydu 1 saat boyunca benim basit dertlerimi dinlerken ayrica da is yerindr yasadiklari durumu anlatiyordu. Bu adam annesinin ameliyati icin borca giren maasindan harclik alan ve sigortasiz calismasina tepki vermemden sonra patronuyla konusup sigortasini baslatmis kisi.. bu adam hala gece 12 de geliyor raporlu oldugu halde is yerinden laf yiyor hala maasi cok da ic acici degil.. ve senin ayy ne guzel marka dedigin bir yerde calisip yasiyor bunlari..
Yillarca ben bunlari duyduktan sonra asla asla erkek parasinda gozum olmadi. Sevgilim oldugunda onunla parklarda cimenliklerinde oturdum hep sirf parasi gitmesin diye cimri miydi hayir ama ben yediremiyordum krbdime 3 gunluk beden yorgunlugunu 1 saatte yemeye.92 Yorumla- +1 yıl
Seni cani gonulden kutluyorum.
+1 yılDüşünüp yanına borç da olsa para alması gerekirdi ;-) Ancak yine de kimseyi yargılayamam durumu yoktur. Borç alabileceği birisi yoktur. Bunları en iyi sen bilirsin karşındaki insanın az çok durumunu tahmin ediyorsundur.
İlk buluşmaya değil her zaman yanında para bulundurmak lazım ama malesef her insanın ekonomik durumu bir değil. Çok zor şartlarda geçinen insanlar var. Ee fakir diye sevmesin mi? Seninde durumun olmayabilirdi. Ya da bugün cebinden parası eksik olmayan adam hiç ummadığın bir anda parasız kalabilir. Dünyanın binbir türlü hali var.
Ancak yine de böyle özel bir yere hazırlıklı gitmek lazım. ;-)00 Yorumla
Yuh fakir insan bir yerleden borc falan bulur 50-100 tl
2311 Yorumla
Soran+1 yılAynen bencede
Soran+1 yılsende ayrı bir nokta nokta çıktın, altta yazdığından ötürü. en iyi görüş değiştirilmiyor sevin hadi cık ağızlı
Soran+1 yılpekala :)
- +1 yıl
Ulan cebinde 5 tl varsa Türkiye beni bilmem napsin. Tovbe tövbe.. yine hesabimi sildireceksiniz.
- +1 yıl
Haklisin bence
- +1 yıl
ilk buluşmada sinemaya gider bowling oynar tekne turu yapar demişsin. Sen bunun hangisini yaptıun acaba. İlk buluşmaya 20 tl ile gidilebilir. İlla lüks bir yerlere gitmek gerekmiyor. Bir cafede oturup muhabbet etmenin çay kahve içmek yeterli olabilir. Sinema tekne turu sonraki iş!
//Böyle düşünürsen eksi yemen normal//
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
215Cevap
Neden?
Parası olmayan erkek hanzo mu oluyor yani? Bu nasıl bir düşüncedir ya.
Sen yanındakinin nasıl biri olduğunu yani zenginmi fakirmi olduğunu hiç mi bilmiyordun?
Sonuçta her insanın maddi yönden sıkıntı çekdiği zamanlar olabilir.
Hem 20 TL ilk buluşma için hiçte kötü değil. Yok yani ilk buluşmada en fazla ne kadar para harcanır ki?
"Böyle bir erkek olabilir mi? "diye sormuşsun.
Niye Erkeklik Kişinin Cebindeki Paraylamı Ölçülüyor?
Sen insanları cebindeki paraya göre ayırıyorsan sana artık diyecek bir laf bulamıyorum.
Sonuçta bu senin görüşün karışamam.
Ama benim görüşüm şudur ki
Cebinde 200 TL olup içinde adamlığı olmayacağına varsın 20 TL olsun ama Adam Gibi Adam olsun daha iyi!!!115 Yorumla- +1 yıl
Helal beee
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiz sevgili kavramını anlamamışsınız sanırım. Sevgili demek gezip tozup parasını yiyip eglenip sonra da buraya gelip de o 20 lirayla seni mutlu edebilmeye çalışan insanı eleştirmek midir?
Siz dış görünüşune bakın cebindeki paraya bakın bu kadar alcalir bir insan.
Benim de sevgilim var evet hesap konusuna gelince erkekler odemek isticektir muhakkak ama bunu da ben kabul edemem
cebindeki son parayla cafeye gidelim der bense parka gidip gezelim diyorum versem kabul etmiyor biliyorum
Sevmek bunu gerektirir.74 Yorumla- +1 yıl
Olması gereken bu. Anlayış!
- +1 yıl
Aferin sana sizleeden tukendi simdiki kizlarin hepsi paraya tipe bu erkegin penisine bakiyorlar.
Cevap sahibi+1 yılBaksınlar bakalım nolcak onlar için önemli mi onu bırakır başkasıyla takılır.. günübirlik sevgili yapıyorlar dicem de günde bir tane de yetmiyor
Anlayamıyorum ya ben onları herkesin yaptığı kendine diyorum.- +1 yıl
Anlayış göstermeyi bilmeyen insandan sevgiyi bilmesini düşünmek saçma olur mesela ben sevgilimle ilk buluşmaya gittim yanıma 400 tl aldım ilk gidişim istanbula sonuçta kitap okmayı seviyo diye hediye olarak kitap aldım demediği laf kalmafı yola gideceksin şöyle böyle niye para harcıyosun benim için diyo 2 gün gezdik akşamları evine gidiyodu toplam harcattıpı para 30 tl ayrıca bana kızmakla yetinmiyo bama çaktırmadan cüzdanımın olduğu çantaya para koyuyo bu insan için ölünür
GEBER EMİ PİSLİK
Pis kız senin gibilerine lanet gidiyorum... Senin gibi gözleri paradan baska bir b*k görmeyenler yüzünden iyi çocukları seviyoruz ama ilerleyemiyoruz.. örneğin ben para düşünmüyorum bana hiçbirey almasın yemin ediyorum ama o bunu anlıyomu hayırrr neden anlamıyorrlar çünkü tüm kızların aynı senin gibi oldugunu düşünüyorlar.. lanet ediyorum artık pis yosmala... türününüz tükensin artık pislikk123 Yorumla
+1 yılSevgilimle ilk buluşmadan beri Alman usulü ödüyoruz, hatta onun maddi durumu olmadığında sadece benim ödediğim de oldu. Birkaç yıl öncesine kadar her buluşmamız simit/döner-ayran-kek üçgenimde dönerdi. 21 yaşındasın, karşındaki erkek büyük ihtimal öğrenci. Sen onun parasını sömür diye mi seninle çıkıcak? Senin gibi kızlar aşkı niye bulamıyoruz diye ağlamasınlar artık. Neden bulamadığınız gayet belli.
91 Yorumla- +1 yıl
yorumun super
Sırf bu yüzden biriyle tanışmaya cesaret edemiyorum çünkü sabit bir maaşım yok. Grafik tasarım işi yapıyorum o da iş alamadığım oluyor ve zaman zaman beş parasız geziyorum.
Evet ilk buluşmada ben 20 lira ile gelmeye cesaret edemezdim ama kötü niyetli düşünme. Belki parası gerçekten yoktu ve borç falanda bulamadı ve seninle buluşmaktan da vazgeçemedi.
Bazen "insanlık hali" dediğimiz durumlar olur ve eziklenmemesi gerekir insanların. Bu bir kusur değil imkansızlıktır. Ha gerçekten karaktersiz de bir adamdır ve umursamadığı için yapmıştır onu bilemem.
Oturun bir parkta sevgili simidi yiyin arkadaş :) ne lüks meraklısı olduk çıktık. Kabul edelim hepimiz bir şeyin ödemesini yaparken bozuklar çıkıştığı zaman bedavaya gelmiş gibi hissediyoruz :))
Belki ilk buluşmada sana çok şey sunamaz ama hayat bu bakarsın seni en lüks restoranlara götürebilme imkanı bulur. Belkide 20 lira için reddettiğin çocuk sana en güzel hayatı verecek olan kişiydi... Şans verin.10 YorumlaSevdigim icin
.. marketen bsyler aliyoduk ortak.. porsuk cayinin orda oturuyok
.. Bank ariyoduk tum yol boyunca o guneste bunalsamda yorulsamda azmi acip bisy demiyodum
.. staj dan cikip ac susuz o yorginluklaa tramvay durklarnda bekleyip pes ten cikmasini bekler uc saat onlar yolda yurur ole eve giderdim
.. en son alsvers merkeznde cay icicez dedii bn de demedim zorla yukari cikardi param biti demisti cuzdani verdim bu kez de almam demsti sinirden espark cikisinda telfonumu caddeye firlatmstm tabi kirilmisti.
.. 5 ay yuzunu gormedm bir hediye bile gondermedi ..
.. hala barisalim diyo bir salak ben hala onla konusuyorum iste
Her zaman hesaplara ortak oldum da noldu...
Koca bir hic :)
! 20 tl bile olmasina sukret bence
bir gun benm eski sevgli gidip senin gbi bir kiz bulur umarim gorsun ne nedir... lanet olsn31 Yorumla- +1 yıl
Guzelmiş
+1 yılhaklısın 40 lirayla gelen mağanda,60 lirayla gelen cahil,80 lirayla gelen eh işte,100 lirayla gelen tatlı,200 liraqyla gelen sempatik,300 tl yle gelen yakışılı,400 tlyle gelen hemen veresin gelen erkek. bu böyle gider değilmi. para arttıkça çekicilik artıyor malum
71 Yorumla
+1 yılBurada yazılanların bir çoğuna katılmıyorum. Herkes için ilk buluşma çok önemlidir. Evet maddi durumu kötü olabilir. Belki de o gün için cebinde parası olmamış olabilir. İnsanlık hali bu her şey olabilir. Fakat ilk kez buluşacağın birisinin yanına giderken 20 (yirmi) Türk lirası ile gitmekte pek doğru bir şey değil;
Buluşmaya gittiğiniz zaman birbirinizden çok etkilenebilir ve sohbetinizin devam etmesini isteyebilirsiniz. Bu çok hoş olduğu gibi çocuk açısından olumsuz bir kriterdir. Masada içilen ürünlerin takibini yapmak, kafasından fiyatını toplamak gibi bir çok şey ile ilgili olacaktır. Kız ile daha fazla zaman geçirmek istemene rağmen maddi gücünden dolayı kendini geri çekmek isteyecektir -ki bu da karşı taraf için farklı anlaşılabilir.00 Yorumla
+1 yılerkeğe bişey diyemem sen neden anlayışlı değilsin herşey para değil ayrıca güncellemene katılıyorum kızlar söze gelince kabul ederler ama iş icraata gelince senin gibi sorarlar gizliden neden parasız diye en başta bilerekmi geldi yoksa bulamadı mı cunku ben bile arkadaşlarla buluşcagım zaman hesabı eksiye bile düşürürüm
131 Yorumla
+1 yılbence eger parası oldugu halde 20 tl ile gitmisse ben o cocuk için çok akıllı diye dusunurum. size bakıs acısı gosterim. maddi durumum turkıye ortalamasının ustunde. ama bulusmaya ne arabamla giderim nede yuklu mıktar parayla. maksimum 50 tl alırım. karsımdakı bayanı anlamaya calısırm. cunku bayan milleti uyanık. taktıgım saatin markadasından arabamın anahtarlıgına kadar inceliyor. bilinçli ya da bilinçsiz. gözünün nerde oldugunu bilmem lazım. Kusura bakmasınama ilk bulusmada kendi hesabını bayan kendi odesin bu konularda gururlu olsun. olsunki erkekten paramda degil gözü helal olsun dusuncesi bırakabilsin.( bu çok onemli bir noktadır) Bir erkek gelecekmi dusuncek yoksa yatak muhabbetimi dusuncek ilk bulusmadan bayandan anlar
10 YorumlaHayatım boyunca Erkeğe bır şey odetmem cokkkkkk ısrar ederse küçük düşürmemek ıcın tamam derım parası olmayabilir bu çok normal sadrazam kızı mısın sen? hele ku seni yasında biri ise bu çok normal bır durum sana anormal geliyor bellı ki o zmn cuZdanı kabark bıırnı seç. parası yok diye hanzo oluyorsa parası olsn dıyende ayı yogi olsun madem by by cicişşşşş
40 Yorumla
+1 yılsanirim senin ergenlik uzun susuyor simdi sent ekmegin fiyaytinida bilmezsin held bjrde bir iscinin asgari ucretinin bir gunlugu ne kafdar geldigini bile hesapliyamazsin simdi ve o parayla kac insan karnini yari ac yari yok soguklarda usudugunu bazi zamanlar ac kaldigini bazi zamanlar 14 15 saat calistigini be surekli ayakta durdugunu bilemezsin tabi senin 20 lira kuxumsedigin mad kac cocuk acliktan oldugunu dusunemezsin tabi avmlerde burger kinglerde oturmak ya da McDanilslarda yemek ya da Starbucks gibi yerlerde oturmak ya da sinemaya gitmek sizinlere guzel geliyor tabi ve sadece tek yonde dusunmeyi ogreten ezberleten alileride tebrik etmek lazim neyseki sozum Sana ee Bari madem sent UST sevye yasiyon Bari gorusecegin kisaiyide o kitleden secseydin ama sent simdi onuda becerememossinn ne diyelim para amac degil aractir diyelom bir dahakine amacina iyi odaklan diyelim
20 YorumlaO 20 lira bile şu an bir çok insan için iyi para. ne var yani 20 lirayla gelmişse her zaman erkek öder diye bir kural mı var? hayat müşterek lafa geldi mi kadın erkek eşittir diyosunuz hesap konusundada eşittir o zaman arkadaş. düşünceye bak 20 lirayla gelen hanzo oluyo. 100 lirayla gelip agzını yüzünü kırsa daha mı iyiydi. yazık güzel ülkemin haline...
70 Yorumla
+1 yılBence yanlış bir davranış. Sonuçta ilk buluşma, her zaman daha önemlidir diğer günlerden. Bir bayan alarak kız arkadaşımla ilk buluşmam olsa elimden geldiğince her şeyi tam yapmaya çalışırım. 20 Tl ile biraz saçmalık önem veriyorsan gider başkasından borç alırsın cebinde bulunması için, en azından mahçup olunmaz. Kendi adıma konuşamam gerekirse sevgilim olsa yanyana olduktan sonra bir çay parası bile yeter ama ilk buluşma her zaman farklı bir durum...
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılSana verdiği değeri düşünürüm. ¦¬)
https://i.hizliresim.com/bgE4JZ.gif371 Yorumla
+1 yılLaaan gelsin nolacakk abi ye ananizin karnindan 100 200 tlylemi dogdunuz sizi hic anlamiyorum zaten ilk bulusmada yemek o bu isteyen kizdan hayir gelmez belki yok cocugun oyle gelmis buluşmayı kabul eden 20 tlyide kabul edecek.
95 Yorumla- +1 yıl
Aferin kiz.
- +1 yıl
Tesekurler :D
- +1 yıl
ya ilk buluşma sonuçta yanına biraz daha para alabilir mesela buluşmadan önce belirli bir miktar para biriktirebilr ya da borç isteyebilir sonuçta bir kızla buluşmaya gidicek bence 20 tl ile gidiyorsa umursamıyor demektir ya da bu onun cimriliğini gösterir :))
- +1 yıl
Hayır alakası yok bence mesela smdi bir kiz olarak parasina bakiyosan parasina gore seninde ona degerinu gösterir dimi belki seni samimi buldu bunuda dusunmek lazim :)
- +1 yıl
sen de cımrısın o zaman kız nıe para getırmıyo kız odesın o zaman
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tüm kızlar show yapıyor demişsin. Gercekten samimi söylüyorum kardesim. Basta herkesin kendi fikri saygi duyuyorum sana. Ama parasiz bile gelse sıkıntı olmaz benim icin çünkü gerçekten parası icin kimseyle olmam. Yanimda olmasi yeterli ilk buluşma da olsa son bulusma da:) ama senin fikrine de sonuna kadar saygı duyuyorum. :)
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılbuluşmada ne yapılıyorsa sende yapacaksın, ne içiliyor yeniyorsa sende ondan yiyeceksin. o ödemek zorunda değil. Madem o kadar parası var çay içip sohbet edin. Sen daha para kazanmanın ne kadar zor olduğunu bilmiyorsun. büyüyünce öğrenirsin
74 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi erkekler diyo ki ya kızlara bak hepsi para önemli değil diyo ama ben böyle bir olay yaşamıştımfalan soruyu soran diyo ki hepiniz şov yapıyosunuz bir kere soran sen nasıl yetiştin bilmiyorum da eminim benim gibi babasının kızı olanda vardır hani hi tık daha nezaketten uzak samimiyete yakın benim babam bana arkadaş ortamında ikramı ve hoş sohbeti öğretti sen para yemeye alışmışsın diğet güzel şeylerin tadına bakamamışsın ya da aynı lezzeti alamamışsıb kış günü soğukta parkta erkrk arkadaşımla buluşup kıçımın donduğunu da biliyorum insanlıpı öğren bebeğim :) beyler siz de biraz daha mütevazisini bulun bir zahmet :)
00 YorumlaO değil de senın cebinde para olmamasını sorun etmemiş sanırım. İnsanlık hali yoktur parası, ayrıca kendınce bir hesaplar içinde yetınmek zorunda kalmıştır. Daha ilk buluşmada bu kadar 'paragöz' imajı çizmeyi umursamıyorsunda üstelik ilk bulusmada ortak hesap ödeme durumlarını da işin içine katmayıp boyle olmayan özgüveniniz ile ahkam kesiyorsunuz. Siz ne ara bu kadar yükseldiniz be tatlısu kurnazı. canınızı seveyim. Zaten olmaz senden. Parası bol biri ile görüş yorma kendınıde çocuğuda.
10 YorumlaIlk buluşmaya neden 20 tl ile geliyor? Parasiz gelsin
Sahsen ben ilk bulusmada -Izmirliler bilir- konak meydanındaki çimlere uzanirim elimde de biralar.
Al sana bedava sohbet.72 Yorumla
+1 yılilk buluşma dediğin gibi birbirinizi tanımıyorsunuz sohbet etmeniz kafi olacaktır 2 3 saat max. 2 3 saat bir kafede oturmak için 20 tl bence kafi.. tabi kafe'nin kalitesine göre değişen birşey.. makul bir kafeyse yeter.. sonuçta sende yemeye gitmedin sohbete gittin.
00 YorumlaYaşa göre değişir. İlk buluşmaya 20 tl ile gelen insanla olmaz. Bir mekana gidip sohbet etsek 50-60 tl' den düşük hesap gelmez. Ben mi ödeyeyim? Öğrenci olsak dert etmem de 27 yaşındayım karşıma da 30 35 civarı adam gelir. o yaşta cebinde üç kuruş yoksa sorun ederim. para göz falan demeyin hemen, çalışan bir kadınım ihtiyacım yok başkasına. hee ilişki ilerler olur zor duruma düşer yardımcı olurum ama ilk buluşna çüşşş!
03 Yorumla- +1 yıl
Ben sana katılıyorum arkadaşım burada herkes atmış tutmuş ama aynı durumu yaşasalardı eminim burada açık açık Soran arkadaşımız gibi dile getirmese bile akıllarından defalarca geçirirlerdi bu 1.
2. si İlk buluşma da demiş Soran arkadaşın flört dönemi uzun olmuş olsaydı ve 20 tl le gelmiş olsaydı zaten buna hiç bir kızın itirazı olmaz burada şu an atıp tutukları gibi davranırlardı. bu 2.
3. sü G.. tüne güvenmeyen adam alıp kızı yemeğe götürmesin bence. - +1 yıl
50-60lırayı erkek odemek zorunda mı belescı asalak karı sen odeyemıyo musun madem calısıyosun sen ode hersey parayla mı olculuyo erkek senın zıkkımlandıgı seyı odemek zorunda mı bu kadar belescı olmayın ya
+1 yılyaşına, işine, durumuna göre değişir bence. kalın bir cüzdana sahip adam benimle ilk buluşmasına meteliksiz gelirse "acaba?" derim fakat asgari ücretle çalışan adam için 20 TL büyük para azizim... kıymetini bilmek lazım.
50 Yorumla
+1 yılHemen cebine mi baktın. Yazık ya nasıl insanlarsınız. Nasıl beyinler taşıyorsunuz. Erkek deyince, eş ve paylaşım deyince aklına para mı geliyo sadece.
101 Yorumlasacma parası ıcınmı bulusuyosun acabaa? umrumda olmaz cebındekı para bendede varsa bı mıktar oyle gezerız tozarızz ılla paraa harcamak zorundada degılızz sevdıgımse yanımda varlıgıyla bıle mutlu olurumm bos meselelere takılmayın karaktere bakınn oo zengınmııı?
00 Yorumla
+1 yılKış günüyse bir çay parasi olsun yeterli benim için. Yaz gunüyse parklarda oturulur ya da gezilir. Olabilir insanlik hali. Onda para yoksa ben öderim o gün. Ama amac cimrilikse konu ayri tabi.
60 Yorumlasana değil o çocuga acırım. oysaki soyle olmalıydı yani hakettiğin bu.. lüx bir arabayla gelse.. sana bisiler ismarlasa.. parasini göstere göstere hesabi ödese.. seni bir de s... sonrada s. geldim diye laf etse ne güzel olurdu değilmi... bire gurba kız sen 20 tl edermisinki cocuk senin için 25 lira harcasin
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. İlk buluşma olduğu için önce seni tanımak istemiş olabilir. Yani bazı insanlar aradaki samimiyet derecesi artmadıkça cömertliklerini göstermezler. Tabi söylediğin miktarda çok az gerçekten. Ama bunu onu genç olmasına veya belkide işsiz olmasına bağlıyorum. Belkide buluşmalar konusunda deneyimsiz olduğu için yeterli parayla gelmedi ve ona bir öğüt veren tanıdığıda olmadığı için böyle olmuş olabilir.
00 Yorumla
+1 yılçok mu film izliyorsunuz anlamıyorum? insanların maddi durumları muhteşem olmayabilir. size para yedirecek birini arıyorsanız başka tiplerle ilgilenmelisiniz. cebinde 20 tl olması ile hanzoluğu bağdaştırabilen bir zihniyeti aklım almıyor. nikola tesla. dünyada en çok icadı olan kişidir. gelin görün ki bir otel odasında borç batağında ölmüştür. diyeceğim o ki hanzoluk başkadır maddi durumu kötü olma başkadır. ve beyinsizlik bambaşkadır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. parasının az olması değil de miktarını biliyor olmak beni düşündürürdü.
90 Yorumla
+1 yılParası olsa o da bilir sana "ayy buluşmaya 500tl'yle gelmiş bebeğim yaa" dedirtmeyi kki neyse ki Yokmuş. Çünkü 20tl bile sana fazla
82 Yorumla- +1 yıl
Saygılarımla 👊👌😆@JustCheef
+1 yılBir şey düşünmem parası yoksa ne yapsın her şey para mı ki :)
93 Yorumla- +1 yıl
@JustCheef Teşekkürler :)
- +1 yıl
Helal
Aşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı. Neden hep birşeylerin en kötüsünü düşünüyorsunuz anlamıyorum. Olaya farklı açıdan bakmayı deneyin. Belki durumu yoktur o yüzden az bir meblaada gelmiştir. Bu durumu buraya kadar taşımanız bence sizin hanzoluğunuz..
40 Yorumla
+1 yılAz veren candan verirmiş.
Kızların ne kadar para düşkünü olduğunu gördük.
Peki senin yanında ne kadar vardı?
İlk buluşma da ne yapacaksınız? Paraşütle mi atlayacaksınız? Oturulur bir yerde çay kahve içilir (tabi kız aç gözlü değilse.).
Neyse daha fazla uzatmayacağım. Anlatmak istediğimi anlamak isteyen anlar.22 Yorumla- +1 yıl
@DeAmor :D :D
Aşk İlişkileri konusunda 877 cevap paylaştı. Param yok dese bile görüşürüm ben ısmarlarım. Benim anlaştığım erkek hanzo değildir Türkiye'nin en anlayışlı en iyi karakterli erkeklerindendir. Asla kötü düşünmem.
60 Yorumla
+1 yıl20 lira ne ya sen burdakilere bakma erkek yalakasi hepsi 20 liraya benzin ancak atilir hahaha
29 Yorumla
Soran+1 yılyalakalık değilde ''ben çok iyiyim'' şovuna giriyorlar bence. yoksa erkeğe yalakalık yapacak kadar düştüklerini zannetmiyorum
- +1 yıl
Nasil yani anlayamadim @Callejoon
- +1 yıl
Yapiyorlar bacim + alabilmek icin erkek adam dedigin para olmali parali erkek zekidir yanindaki kiz guzelse
- +1 yıl
Diyorum ki para niçin bu kadar önemli parası yoktur o 20 tl ile kahve içersiniz sohbet edersiniz. Bende öğrenciyim cebimizde paranın az olduğu zamanlarda oluyor.20 tl benzin parası demişsin. Senin için erkeğin cebinde en az ne kadar parası olması gerekiyor onu soruyorum yanlış anlaşılmasın yani sorum.
- +1 yıl
Yerine gore degisir aksam yemegi ise hesap 150 ile 300 arasi gelir gece clubuna gittiysek 300 ile 500 arasi gelir yani degisir dedigim gibi 10 yasindaki cocuklarda bile en az 100 lira olur artik bu devirde @Callejoon mesela cocuk dogurursun bakamicaksan dogurma , sevgili de masraftir her zaman icin.
- +1 yıl
Senin zengin bir aileye mensup olduğun çok belli oluyor.500 tl ev kirası parasına denk düşüyor. Sevgilim yok şu an ama en fazla götürdüğüm sinema, cafe falandı. Bir de bizim orada 10 yaşındaki çocuk 10 tl bulunca hazine bulmuş gibi sevinir. Sana tek hak vereceğim olay zengin kız fakir oğlan olayları çok saçma bence de davul bile dengi dengine diye lafı da boşa dememişler.
- +1 yıl
ulan bole kızların koku nıe kurumuyo lafa bak clupte 300-500arası gıdıyomus ulan serefsız sen ver o zaman gotun mu yemıyo allahın cımrısı
+1 yılBazı erkekler vardır.. parası yoktur.. o parayı bile zor bulmustur. Ve bunu bile bile sizinle bulusmaya geliyorsa size verdigi degeri ve sevgiyj gosterir. Simdilerde zaten kızları gozu erkegin ya cebinde ya da 3. Bacaginda.. aranizda soyu tukenmekte olan kiz turleri var. Sadece sevgiyle karnini doyuran.. seviliyorsunuz..
00 YorumlaAhahaa ben 5 tl ile geleni bilirim. Yokluktan olsa anlarm adam yok soyle durumum iyi yok boyle iyi diye soyluyordu (ki en nefret ettgim tiptir) sonrada yaninda 5 tl ile gelip ya para cekmeyi unuttum dedi. Bende nasil iyi niyetliysem utanmasn diye parkta oturalim dedim :))
11 Yorumla- +1 yıl
ee sen de cımrılık etme sen ode sen odeyemıyo musun cımrı
+1 yılIlk bulusmalarda sahilde yuruyup, birsey yiyip icmeyen insanim ben. Parasina puluna bakmam zaten. Parasi icin birlikteysen kalsin bacim
71 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Bir erkeğin ilk buluşmaya 20 tl ile gelmesi az ama o gün neler yapıcağınıza bağlı O gün sadece cafede takılırsınız Yeterli Olur ama gezme yemek eğlence dersen yeterli olmaz 20 tl sorun olmaz Sende koy
Hesabı ortaklaşa ödeyin20 YorumlaIlk bulusmaya obaresi olmasa sana tepki gosterirdim ama haklilik payin var ama bazen boyle durumlar olabiliyor ogrenci olmasi ve borc isteme aliskanligi olmaya bilir insanlatin cebinden daha onemlisi. Davranis bicimidir gercek mutluluk ariyorsan tabi
20 Yorumla
+1 yılulen ben bile korkarım 20 tl ile gitmeye nolur nolmaz yolda farzet düştü cepten cantadan vay başa gelen en iyisi buluamaya falan davet etmem otur evde ama o erkegide tebrik etmek lazım baya cesaretli... bir simit bir cay yeter oh misss
30 Yorumla
+1 yılYaş oldu 20 bir cok kızla çıktım hepsiyle de ilk buluşmamızda kendi hesabimizi kendimiz ödedik sonrasındada bazen ben bazen kiz arkadaslarim bazende ortak ödemişizdir paranin lafi yapilmaz * ha 20 lirasi var ha 30 lirasi var nolmus parasi yoksa allah allaah git o zaman parasi olanlara yavşa koysun geçsnler sanada
00 Yorumla
+1 yılErkekde suç ararım. Senin gibi düşüncede olan bir insana ne diye 20 TL harcıyor diye? Senin gibilerini direk ilk buluşmada eve çağırması lazım :))
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı. Hata çocukta. Yazıklar olsun ona. Onun yerinde olsam 500 tl borç alır gelir senle yer içer vurup yol gösterirdim!!! Kimseye cebimdeki paranın hesabını vermezdim... evlenme sen sakın. Adamın başınıda yakarsın!!!
10 YorumlaBenim eski sevgilim yanima 20 tl ile gelicegini soylemisti sasirmistim bide soyledi bu sana deger vermiyorum seninle oylesine takilicam demektir ki belli dupeduz hersey paran yoksa gelme ya da soyleme hani.
12 Yorumla- +1 yıl
Maşallah
- +1 yıl
l*n embesıl sen ode o zaman sen odeyemıyo musun belescı karı
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şov mu? Komik duruma düşme. l*n benim sevdigim adamın varsin 1 kurus parasi olmasin kocaman yuregi olduktan sonra
82 YorumlaBelki seni denedi, olduki denemedi parasi olmayabilir. Neden bu kadar beklenti içine giriyosunuzki anlamiyorum bir çay bir simitde yeter yani. Sonra istemezsen kirmadan tekrar buluşmazsin olur biter eğer bu kadar onem veriyosan.
10 YorumlaYani nereye gidebiliriz napabilirz ki diye düşünmüştür. Parası yoktur anlayışlı olmak gerek
220 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLan insan utanır kızın yanına parasız gitmeye uzun ilişki olsa neyse ama ilk buluşma ama bir yerden bulup buruşturup öyle gitmesi lazım uzun ilişki olunca para sorun olmuyor o senden alıyorsun sen ondan alıyorsun gerektiğinde ama ilk buluşma ama yapmayın Allah aşkına
00 Yorumla
+1 yılOnun hanzo oldugunu dusnmemde senin hakkında iyi dusunmicem kesin. Ne var 20 lirayla geldiyse hherşey parami onu bulamayanlarda var parası yoktur napsın calsın mı bide burada ifşa ediyosun ismini ver tam olsun çok paran varsa bu seferde senden olsun
00 Yorumlabence o çocuk sana fazla yeri gelicek sen karşılican ne var bunda ilk buluşmada boğaza yemeğe mi gitçektiniz insanlık hali parası yoktur
52 Yorumla- +1 yıl
para yoksa aşkta yok söylemediler mi sana
+1 yılŞovla, gösterişle, meleklikle alakası yok madem çevren var insanları iyi tanıyorsun kriterin paranın miktarı olmadığınıda bilmen gerekirdi. Hanzoluğu farklı mı anlamışız nedir? ;)
20 YorumlaÖğrencidir. 20 tl onun gözünde küçümsenemeyecek bir miktardır, bir de tanıştığı kızlar her gün simit yedirsen sesini çıkarmayacak kızlardır, seni hesaba katamamıştır.
10 Yorumlaİlk buluşmaya 20 TL ile gelen erkek olduğunu düşünürüm
134 YorumlaDaha ilk buluşmada 20 tl parayla gelen erkek hanzo ise ilk buluşmada bile bir erkeği para kasası olarak Gören zihniyet nedir acaba?
40 Yorumla
+1 yılÖğrencidir derim. Beraber bir simit çay sahilde otururuz. Sarılır huzuruma bakarım banane cebinden!!!
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçma parası yoktur belki ne yapacaktı?
20 bin tl ile mi gelecekti?
Belki durumu yok.
Nasıl bir saçmalıktır bu.
Sa de ce bir çayla bile mutlu olabilirsin.
Eğer o kişi senin kalbine dokunduysa.50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. İlk buluşmaya 20 TL ile giden kadınla eşit olduğunu düşünürüm. Yoksa yoktur, yokluk nedir bilmediğinizden böyle artist artist konuşursunuz.
30 Yorumla- Devamını Gör (254)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat