"Aşk, sadece hissetmek değil, çaba göstermektir. Sevdiğinizi sadece sözlerinizle değil, küçük ama anlamlı eylemlerinizle de gösterin." 💕

"Aşk, sadece hissetmek değil, çaba göstermektir. Sevdiğinizi sadece sözlerinizle değil, küçük ama anlamlı eylemlerinizle de gösterin." 💕
Aşk doktoru olsaydım, en sık verdiğim tavsiye şu olurdu: "Güven olmadan aşk yürümez." Duygular ne kadar güçlü olursa olsun, eğer güven sarsılmışsa ya da biri dürüst değilse, o ilişki uzun vadede yıpranır. Manipülasyon, ego savaşları, samimiyetsizlik… Bunlar aşkı bitiren şeyler. O yüzden bir ilişkiye başlamadan önce karşımdaki insanın gerçekten güvenilir, dürüst ve kendini geliştiren biri olup olmadığına bakardım. Aksi takdirde, ne kadar sevsem de bir noktada yıpranacağımı bilirdim.
Aşk doktoru olsaydım, en sık verdiğim tavsiye şu olurdu:
"Birini sevmek, kendini unutmamak demektir."
Çünkü insanlar aşık olduklarında çoğu zaman kendilerini unutuyorlar. Karşı tarafın mutluluğu için kendi sınırlarını, isteklerini, hatta bazen değerlerini bile göz ardı edebiliyorlar. Sonra da hayal kırıklığı yaşayınca "Ben bu kadar verdim, karşılığında ne aldım?" diye düşünüyorlar. Oysa aşk, fedakarlık kadar denge de gerektirir.
Kendi hayatını, mutluluğunu, huzurunu ikinci plana atarak yaşanan bir aşk, zamanla yorar, tüketir ve bazen de insanı kendi gözünde bile değersiz hissettirir. Bu yüzden aşkın içinde kendini kaybetmek değil, kendinle birlikte var olmak gerekir.
Bulaşıcı bir hastalık, uzak durmanız tavsiye edilir. 😂
Teşekkürler yavrum
Rica ederim balım 💖
Lütfen artık beni rahatsız etmeyin, aşk benim.
Eic için teşekkür ederim 🌸⭐️
Rica ederimmm ne demkk 😘🌺💕
Tkplşsek sorun olur mu
Cevap
14Cevap
Merhaba,
İyi olan değil iyi oynayanlar kazanıyor derdim! 😅
aşk yalandır inanmayın derdim.
Olmayacak aşklara yelken açma sonra ağır dereceli yanık oluşumuna sebep olur
İnsan fanidir ama onu Aşk öldürmez. Aşk da fanidir oda ölür ama onu sadakatsizlik, Güvensizlik ve bencillik öldürür
Sorunları her zaman konuşun, anlamasını bekleme
Aşk acı çekmektir. Sürünmek istiyorsanız ölmek istiyorsanız aşık olun.
Güven duygusunu ve karşılıklı samimi ilgiyi hiç ihmal etmeyin aşk kuşları derdim 😏✨
Aşık olmayın 😅
İnanmayın çucuuğum derdimm
Sanırım vereceğim tek şey istifam olur jxndj
antidepresan kullan derim
Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza
Günde 3 öğün vicdanbtavsiye ederdim
Bilemıcem :)) olayı bilmek gerek
İstifa dilekçemi verirdim çekilcek Çile değil 🤣
"Uzak dur" 🤦♂️🤷♂️
Empati, dürüstolmak, sehvet,
Kendinizi kandırmayın aşk yok..
Uzak durun