DOKTOR İLE SEVGİLİ OLMAK?

Merhaba ben 25 yaşındayım ve 4 ay bir diş kliniğinde çalıştım hep aynı doktordaydım sonra baska bir doktora verdiler beni bu doktor da 28 yasında 2 metre 10 santm birisi hani çok yüzünü görmem mümkün değil onunda beni fark etmesi mümkün değil bende 1.65 cm bir kızım neyse albenim var bu arada neyse biz bu doktorla çalıstık 5 saat ama bir şey hissetmedim daha sonra o klinikten ayrıldım bu süre zarfında instagramımda ekliydi oda takip ediyordu neyse işten ayrılıp baska yere geçeli 5 ay olmustu 1 hafta boyunca bütün durumlarımı beğeniyor takip ediyor ilk o stalklıyor bunuda geçmiş bana yazdı kahve içmek istediğini işten ayrldığımı öğrenmiş en son onda çalıstıgım için kendini suclu hissetmiş sanırsam biz bulusmadık ilk hafta daha sonra görüştük evinde aksam yemeği yedik başak burcu ve gerçekten titiz ve taş duvar bir adam ilk mesaj attığı zaman gayet güzeldi ama sonra ne o ne ben ciddi ilişki istemiyorduk en sonunda 2. bulusma oldu onda da birşeyler oldu ben oradan ayrıldıktan sonra anladım ki bu adamın duygusu olsa bile kapılmadan bırakmam dı yazdım saygı çelçevesi içerisinden bana sen bilirsin peki yazdı ama evden çıkarken ki gözümün içine bakışı gözümün önünden geçmiyor kendisini kaptırmamak için m acaba böyle yaklasıyor soğuk bir insan ve gerçekten sevilmemiş hiç zamanında aldatılmış yardımcı olur musunuz acaba nasıl bir yol izlemem gerekiyor

DOKTOR İLE SEVGİLİ OLMAK?