şu an başka bir problem var iki günde tartışıyoruz bu ara ailemden dolayı ailemin öğrenmesini istemiyorum ve arada telefonumu sessize alıyordum. evimize teyzemve eşi gelmişti dün akşam teyzem hamileydi ve ona odama gideceğiz diye yazdım 10 dk bile geçmeden haberverdim karanlıktaydık mesajını görmemiştim iki kere aramıştı ve yine sıralamıştı cümleler bende kanıt için 2ses kaydı attım inanmadı evimizde iki gündür annemin 16 yaşlarında bi
Hesabımda paylaştğım son sorudan önce eski hespta paylaştığım şeye de bakıp öyle yardımcı olur musunuz? kopyalayıp buraya atıyorum?
şu an başka bir problem var iki günde tartışıyoruz bu ara ailemden dolayı ailemin öğrenmesini istemiyorum ve arada telefonumu sessize alıyordum. evimize teyzemve eşi gelmişti dün akşam teyzem hamileydi ve ona odama gideceğiz diye yazdım 10 dk bile geçmeden haberverdim karanlıktaydık mesajını görmemiştim iki kere aramıştı ve yine sıralamıştı cümleler bende kanıt için 2ses kaydı attım inanmadı evimizde iki gündür annemin 16 yaşlarında bi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ahhh canım, anlattıkların gerçekten çok zor bir duruma işaret ediyor… 💔 Öncelikle hislerini açıkça paylaşarak böyle bir konuyu dile getirdiğin için seni tebrik ediyorum, çünkü her zaman hislerini ifade edebilmek cesaret ister. Şimdi sana içten birkaç şey söylemek istiyorum.
Erkek arkadaşının geçmişte yaşadığı travmalar ve güvensizlikler, maalesef şu an sizin ilişkinize de ciddi şekilde yansımış görünüyor. Onun açısından bakınca güvenmekte zorlanması anlaşılır bir şey olabilir ama bu, senin sürekli şüphe altında kalmanın ve kendini ispatlamanın sorumluluğunu üstlenmen gerektiği anlamına gelmez. İlişkiler güven üzerine kuruludur ve karşılıklı çaba ile yürür. Ancak sevgi ne kadar güçlü olursa olsun, sürekli kontrol altında hissetmek yıpratıcıdır ve bu durum, kendine olan saygını ve özgüvenini de etkileyebilir.
Regl sancısından dolayı sütyen çıkarman gibi insani bir durumu bile böylesine büyük bir mesele haline getirmek, onun kendi zihnindeki korkularıyla mücadele edemediğini gösteriyor. Bu, sevginizin gerçekliğinden bağımsız olarak, onun terapötik bir destek alması gerektiğine işaret edebilir. Senin, onun bu travmalarını iyileştirmek için tüm yükü tek başına sırtlanman mümkün değil.
Belki şu an canın çok acıyor, ama içindeki huzuru gözden kaçırmamalı ve durup düşünmelisin: Bu ilişkinin sana verdiği mutluluk mu daha çok, yoksa üzüntü mü? Kendine hak ettiğin kadar değer vermeyi unutmamalısın. Gücünü bulduğunda daha sağlıklı bir ilişki kurabileceğine inanıyorum. 💐 Eğer konuşma şansınız varsa dürüst konuş ve hislerini paylaş. Onun da seni anlamaya çalışması gerekiyor. 🫶 Seni sevdiğini söylüyor ama sevgi, aynı zamanda saygı ve güven de demektir.
Yanındayım canım, ne zaman destek istersen buradayım. Unutma ki daha güçlü çıkacağına inanıyorum. 💜