Hesabımda paylaştğım son sorudan önce eski hespta paylaştığım şeye de bakıp öyle yardımcı olur musunuz? kopyalayıp buraya atıyorum?

Erkek arkadaşımla uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz 1 senemiz dolmak üzere. Erkek arkadaşımın hayattan yemediği darbe görmediği üzüntü yaşamadığı şey kalmamış şuanda da sağlık problemleri var ve güveni fazlasıyla kırılmış detay vermeden anlatsa da anladığım ve şahit olduğum kadarıyla ve uzak mesafe ilişkisinin en önemli unsuru güvendir ben onun kafasında ne de o benim kafamda soru işareti bırakacak bir insan olmadı birbirimize o kadar aşığız ki bunu kelimelerle ifade edemiyorum… onu hiçbir şekilde aldatmadım ve bu aldatmak kelimesi bizim için çoğu şeyi kapsıyor ve ben onunla birlikte olduğumdan beri hiçbir şekilde aklımda en ufak başka birine kayması ya da düşünme sevgi besleme tarzı saçmalıklar olmadı ek olarak ilişkinin başında ortadaki bütün ilişkimize zarar verebilecek unsurları en aza indirmeye çalıştık örneğin;benim hiçbir şekilde erkek arkadaşım yok ihtiyacım da yok aynı şekilde onun da kız arkadaşı yok çünkü birbirimizin en yakın dostu ailesi sevgilisi her şeyiyiz diyerek başkadık bu ilişkiye kısacası gelelim sevgilimin bana güveninin tamamen bitmesinin nedenine ve ilişkimizin çoktan bitmiş olduğuna inanmasına. evet başlarda hatalar yaptık ufak tefek bakın sizin için hata bile sayılmayacak şeyler ufak tefek dediğim hatalar çünkü hatanın büyüğü küçüğü olmaz ikimize de göre herneyse çok uzattım. Onu kandırmadım aldatmadım hatta herhangi bir erkekle muhattap bile olma gereksinimde bulunmadım akraba olsun eve gelen giden misafir olsun çünkü benim sevgilim “ben ablama anneme bile güvenmiyorum sana nasıl güveneceğim sen hata yaptıkça diyordu her tartışmada. şu an ilişkide ne var ne yok anlatmak istiyorum anlayabilmeniz için fakat çok uzatmış olacağım. Benim evime misafir kim gelirse gelsin (aile evinde yaşıyorum) abim amcam dayım şu bu… bakın öz abim bile olsa ben kapımı kilitlemeden uyumuyorum abim evdeyken ve benim kapım kilitliyken regldim sütyenim fazlasıyla sıkıyordu ve çıkarmak zorundaydım o gece sevgilimle konuşurken muhabbeti geçmişti ve sormuştu bende çıkardığımı söylemiştim o gece bana neler neler söyledi ve ayrılmak üzereydik o kadar sinirlenmiştim ve dolmuştum ki çünkü sürekli tartışıyorduk o aralar onunla tekrar aradı bir daha yapmamamı istedi bunu evde misafir varken abim bile olsa 3 ay geçti o günün üzerinden ve tek bir allahın günü misafir varken çıkarmadım onu kapım kilitli olmasına rağmen iki gün önceye kadar annemin yeğeni ve eşi gelmişti ben o gün regl sancısından nefes alamamaktan mahvolmuştum ve ciddi anlamda çıkarmadan uyuyamayacağımı çok iyi biliyordum o gece yine tartışmıştık güveni yine yoktu tabi gece biraz daha konuşmak istediğim için herneyse telefonu kapattı ve uyumak istedi sonra görüntülü aradı internetimi açmamı söyleyip benim kapım zaten kilitliydi bana sütyenini giydiğini göster dedi bende giymediğimi söyledim telefonu kapattı beni seviyor olsa bile artık güveninin kalmadığını ve ilişkimzin zaten çoktan bittiğini söylüyor iki gündür. çok acı çekiyorum

Güncellemeler
1 yıl
burada da anlatmışım önemli şeyler bakarsanız çok sevinirim
şu an başka bir problem var iki günde tartışıyoruz bu ara ailemden dolayı ailemin öğrenmesini istemiyorum ve arada telefonumu sessize alıyordum. evimize teyzemve eşi gelmişti dün akşam teyzem hamileydi ve ona odama gideceğiz diye yazdım 10 dk bile geçmeden haberverdim karanlıktaydık mesajını görmemiştim iki kere aramıştı ve yine sıralamıştı cümleler bende kanıt için 2ses kaydı attım inanmadı evimizde iki gündür annemin 16 yaşlarında bi
Güncellemeler
1 yıl
+++eski olaylar bunlar şu an ayrıldık benden nefret ettiğini söyledi defalarca küfür etti bütün sevgisi ve sabrı bitmiş beni engelledi adece ne yapmam gerektiğini bilmiyorum çaresizce ağlayıp acı çekiyorum 0lmek istiyorum asla geri dönmeyeceğini de biliyorum
Hesabımda paylaştğım son sorudan önce eski hespta paylaştığım şeye de bakıp öyle yardımcı olur musunuz? kopyalayıp buraya atıyorum?