İnternet & Teknoloji konusunda 443 cevap paylaştı.
Özeniyoruz böyle şeylere. Hani yapmasan sanki eksik kalırmış tarzında oluyor. Ama bunu kutlayanların çoğu zaten sosyetik kısım. Bocuk gecesi var mesela Trakya taraflarında o da Balkan geleneğinden geliyor mesela.
sosyete özentisi kadının biri papağan almaya karar verir. bir petshopa girer ve en parlak tüylü en güzel papağanı görür görmez beğenir. tam yanına yaklaşır, papağan kadına "bacım" der. bunun üzerine kadın petshop sahibi nejdet e gidip "nejdet ben bu papağanı alıcam ama sen buna yarına kadar konuşmayı öğret" der. nejdet kabul eder ve kadın gittikten sonra papağan üstünde çalışmaya başlar. gidip bir kova su getirir. papağanı boğazından tutup sorar: -hanfendi eve geldiğinde ne diceksin? bacım dicem. nejdet papağanın kafasını suya daldırıp çıkarır ve tekrar sorar: -hanfendi eve geldiğinde ne diceksin lan? bacım dicem. nejdet papağanın kafasını tekrar suya daldırır ve bu olayı 7-8 defa tekrarlar. artık nejdet sinirden papağanın hafasını suyun içinde fazla tutmuştur ve çıkardığında papağan ölmek üzeredir. son bir kez daha sorar: -hanfendi eve gediğinde ne diceksin lan? hoş geldiniz hanfendi dicem. nejdet papağanın kıvama geldiğini düşünür ve kafesine geri koyar. ertesi gün kadın gelir nejdet e sorar: *tamam mı nejdet, öğrettin mi konuşmayı? -öğrettim hanfendi. isterseniz test edebilirsiniz. der. kadın nolur nolmaz bi bakayım düşüncesiyle papağanın yanına gider ve sorar: *ben eve geldiğimde ne diceksin? hoş geldiniz hanfendi dicem. *ben eve yanımda bi erkekle geldiğimde ne diceksin? hoş geldiniz hanfendi hoş geldiniz beyfendi. *ben eve yanımda iki erkekle geldiğim zaman ne diceksin? hoş geldiniz hanfendi hoş geldiniz beyfendiler. *buraya kadar güzel. peki ben eve yanımda üç erkekle geldiğim zaman ne diceksin? papağan bi kovaya bakar, bi kadına; sonra döner nejdet e seslenir: nejdet kovayı getir. anam avradım olsun bu karı bacım!! *
Evlenip te eve birazcık geç gittin mi.. Annen oğlum dışarda acaba ne yedi diye düşünür.. Eşinde bu geç geldi acaba dışarda ne tamam diye düşünür.. Anne ile eş arasında ki fark budur.. Demin instaya hikaye atarken sorun oluştu bende bu yazdığımı kopyalamıştım..
Evlenip te eve birazcık geç gittin mi.. Annen oğlum dışarda acaba ne yedi diye düşünür.. Eşinde bu geç geldi acaba dışarda ne b*k yedi diye düşünür.. Anne ile eş arasında ki fark budur.. Doğrusu bu olacaktı
Oksitosin, bağlarınızı kuvvetlendiren ve sizi muhteşem hissettiren bir hormon türüdür. Sarıldığımız zaman vücudumuz oksitosin hormonu salgılamaya başlar. Hormon salgılandıktan sonra mutlu olur ve iyi hissederiz. Ve karşıdaki kişiye bağlanmaya başlarız
KAPUCU, S. S., & KARACA, Y. (2008). Kök Hücre Naklinde Hasta Değerlendirmesi Ve Bakim. CÜ Hemşirelik Dergisi, 12, 52-59. Oğuz, G. (2012). Hematopoetik kök hücre transplantasyonu uygulanan hastalarda semptomların ve bakım gereksinimlerinin değerlendirilmesi (Master's thesis, İstanbul Bilim Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü.). Yaşar, N. (2016). Hematopoietik kök hücre transplantasyonu uygulanan hastaların yaşam kalitesi ve bakım gereksinimlerinin değerlendirilmesi (Master's thesis, İstanbul Bilim Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü.).
Korkusuz yazarı Ahmet Takan Ankara kulislerini karıştıran bir yazı kaleme aldı. Takan, "Erdoğan’ın sağlık durumunda herhangi bir ağırlaşma söz konusu olduğunda kriz yaşanmaması için yetkilerin Hulusi Akar’a devredilebileceği konuşuluyor…" dedi
Bir filmin adını yani linkini kopyalamıştım önermişlerdi izlemek için biraz sonra açıp izleyeceğim onun linkini kopyalamıştım 😊https://youtu. be/_8PUY7er4Dk
Ne istersem ben Mevlâ’dan isterim. Verirse yüceliğidir. Vermezse İmtihanımdır… Allah’tan bir şey istersen: Kapı Açılır, sen Yeterki Vurmayı Bil !… Ne Zaman dersen bilemem ama, Açılmaz diye umutsuz olma, Yeterki O Kapıda Durmayı Bil…!
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! KizlarSoruyor size ne öğretti?