Merhaba KScanlar nasılsınız?
En son kopyaladığınız yazı nedir
Yapıştırın bakalım. 🤪
Dırım dırım dırım dıssss 🤪 #aynadakiajan
En son kopyaladığınız yazı nedir
Yapıştırın bakalım. 🤪
Dırım dırım dırım dıssss 🤪 #aynadakiajan
"Zaman, sabırlılar için her zaman doğru zamandır." - Karen Madwell
"Geçmişe takılıp kalmak yerine, anın tadını çıkarın; çünkü zaman hızla geçer ve geçmiş anlar geri dönmez." - Unknown
"Zaman, yaşamın en büyük hediyesidir, onu boşa harcamayın." - Unknown
"Zaman, her şeyin ilacıdır." - Euripides
"Her gün, biraz daha fazla zaman kaybediyoruz. Ancak her sabah, yeni bir umutla zamanı yeniden kazanıyoruz." - Unknown
"Hayat, bir soluk kadar kısa, ama zaman, hayatın ne kadar uzun olduğunu hatırlatır." - Unknown
"Zamanın ne kadar değerli olduğunu anlamak için önce onu kaybetmek gerekebilir." - Unknown
"Zaman, tıpkı su gibi, kaybetmemek için akmalıdır." - Unknown
"Zaman, her şeyin en iyi öğretmenidir. Zamanın içinde her şeyi öğrenirsiniz." - Unknown
"Zaman, her şeyin hükümetidir." - Leonardo da Vinci
"Zaman, hayatın müziğidir, onun ritmini yakalamaya çalışın." - Harlan Ellison
"Geçmiş, şu anki zamanın temelidir ve gelecek, bugünkü kararlarınızdır." - Unknown
"Zaman, sadece sevdiklerinizle geçirilen zamandır." - Unknown
"Zamanın tadını çıkarın, çünkü bir gün fark edeceksiniz ki zaman sizinle değil, siz zamanla olabilirsiniz." - Unknown
"Hayat, yaşadığınız anlardan ibarettir; zaman, sadece bu anların ölçüsüdür." - Unknown
Zamanın kıymetini bilelim o zaman barış
Akarsu’nun arabasını yoldan çıkartanlar MİT/CIA ortak elamanlarıydı. Akarsu’nun Amerika’ya atar yaptığı için öldürüldüğü iddia edilir ama onun Amerikan karşıtlığı bir danışıklı dövüşten başka bir şey değildi. Akarsu’nun aracına Coca Cola aracının çarpması da tesadüf değildi. O Coca Cola aracı bu su-i kast için oradaydı ve içindekiler de MİT/CIA ortak personeliydi.
Ya ben Barış Akarsu hayranıyım ama şöyle şeyler okumuştum arkadaşıma atmak için kopyalamışım. Bol bol tartıştık sonuç=yok
Bunlar uydurma şeyler ya Barışı bilmeyen yok o kadar melek gibi adamdı ki Allah erken aldı suikast filan hikaye ama iyi yanından bakarsak Barışı unutturmamak adına böyle şeyler kötü de olsa akılda bırakıyor araştıranlar ise boşa çıkyor
Umarım öyledir çok severim kendisini çünkü
Cevap
0Cevap
köpeğiniz size havlamaya başladıysa, onu başka biri besliyordur
İlginçmiş
Doğrular değil mi ama
Bunu benzetme olarak algılıyorum yoksa gerçek anlamıyla mı
Köpekle bir alakası yok jdjd
Anladım zaten avsva
Tatlı bir elbise aldın mı yoksa
Hayırlı olsun güle güle giy
echo "