İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
Hayalimdeki klasik arabanın resmini kopyalamışım. Kambur kasa diye tabir edilen Tofaş Murat 131 Kartal. Orijinali Fiat 131 Panorama. Çok seviyorum. Çok param olursa, hurdası veya trafikten çekilmişi ne varsa bulup, restore yaptırma hayallerim var.
Evet kısmen de olsa haklı olabilirsiniz. Bu her iki taraf içinde geçerli ancak 1000 tane den 1 tane çıkar evlenecek insan o da kime denk gelirse ne mutlu. Trene bakma konusuna gelince evet bu konuda da katılıyorum bu hiç doğru bir hareket değil yanlış lakin buna sebep olan sizlersiniz (sizi kasdetmiyorum) yani talep ve arz meselesi
Kardeşlerin kralı Allah sana bu sene ve bundan sonraki senelerde daha az kırıcı daha az sıkıntılı daha az yaralar birakması dileğiyle inşallah bundan sonraki senelerde Allah saanna çok para şans şöhret değilde sağlıklı ve sıkıntısız geçirmeni nasip etsin seviyoom seni Allah'a emanet 💋✌🏻
benim youtube videosunu yaymaya çalışıyordum wattpad uygulamasında en son bunun linkini kopyalamışım. Biraz reklam gibi oldu ama artık inşallah banlanmayız asdfjashfjkal
iphone 12 pro aldım ve telefon kilitliyken şarjın bittiğini fark ettim. Bazen yarım saatte bazen 1 saatte %1 şarj gidiyor. Gece bıraktım ve sabah uyandığımda %7 şarj bitmişti. İphone kullanan varsa sizin de öyle mi veya bi bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Buydu. Fikri olan varsa burdan da cevap alsam güzel olur
Bugün Nauru gibiyim Dün fazla kaçırdık hala sindiremedim şişkinlik hissediyorum. (bu ne cidden şu an şok geçiriyorum. Bilerek kopyalamadım cidden bu ne yani bu nee!)
Musaaden olursa DM'den olabilir. :) Ddlg aslinda biraz hosuma gidiyor. Fakat cok abartip işi sapkinliga goturnler de var. Onlardan ve oyle seylerden nefret ederim ama ddlg hosuma gider sanirim. :) Abartmamak kaydiyla.