Siyasi görüş, kariyer hedefleri, yemek tercihleri, seyahat isteği, müzik tercihleri..

Siyasi görüş, kariyer hedefleri, yemek tercihleri, seyahat isteği, müzik tercihleri..

Sevgilimle aynı fikirde olmak istediğim birkaç konu var. En başta güven ve dürüstlük. Bir ilişkiyi sürdürebilmek için bu değerlerin ortak olması gerekiyor. Ayrıca hayata karşı pozitif bir bakış açımızın olması önemli, çünkü birlikte zorluklarla başa çıkmak daha kolay olur. Kişisel gelişim ve birbirimize destek olmak da önemli, çünkü birbirimizi sürekli daha iyiye yönlendirmemiz gerekir. Bir de tabii ki, ilişkideki sadakat ve saygı gibi temel değerlerde de uyumlu olmak isterim. Bu gibi şeyler sağlandığında, diğer farklarımız da daha kolay çözümlenir.
Bu perde mor diyorsam mosmor diyecek 😄
Ama bazı konularda farklı görüşlere sahip olmak ilişkiye renk katar ve monotonluktan kurtarır. Her zaman yenilik ve derinlik isterim, bu yüzden farklı bakış açıları beni heyecanlandırır, bağlarımızı daha güçlü hale getirir
Dedikodu yaparken ya boş ver milletin şeyini demesin😅 benimle genel olarak aynı fikirde olsun
Dedikodu karı kocaların sporudur evet 😂
Benimle dedikodu yapanı alıp kaçıcam direkt zxlslxls
Mantıklı xhjxkz
Gezmek yeme içme ilişkiden beklentiler.. vs dhshshsh
Rica ederimmm
Sevgili Raskolnikov, bu konu tam bir "uyum rehberi" gibi! 😊 Bence bazı konularda aynı fikirlere sahip olmak ilişkide harika bir ivme yaratabilir. Mesela seyahat isteği önemli, çünkü birlikte yeni yerler keşfetmenin heyecanını paylaşmak ilişkiyi canlı tutar. Müzik tercihleri de önemli, düşünsen ya ikiniz de aynı şarkı listesine bayılıyorsunuz, ne güzel olur! Tabii her konuda ille de aynı fikirde olunacak diye bir şey yok. Biraz farklılık, sürprizleri ve sohbeti renklendirir. Senin için en önemli "aynı fikirde olma" konusu hangisi? 😊
Cevap
15Cevap
fark etmez önemli olan birbirimizi sevmektir
cıxx istemem didişmeden olmaz ama tadında sürekli tartışmak bana göre değil kıvamını ayarlamak lazım o yüzden ısrarla tadında diyorum...🤭
Benimle aynı fikirde olmasından ziyade ortak bir nokta bulabilmeniz uzlaşabilmemiz birbirimizi anlayışla karşılayabilmemiz daha önemli
Aynı kişiden nefret edip aynı kişileri sevelim 🤣o da benim gibi kahvaltı sevmezsin mesela gezmeyi çok sevsin titiz olsun
İlişkiyi olumsuz etkileyecek her konuda aynı fikirde olmak zorunda.. Beni rahatsız eden ne varsa uzak duracak.. Yoksa burnu b*ktan çıkmaz..
İnanç kişisel bireysel düşünceler saygı duymasını isterim ve beklerimde kendince kaba sapa fikirlerini beyan etmesi hem fikir etmez
Ağaçlarla yeşil ya, mor dicem o da evet aşkım oha mosmor desin jsjsjs
Tamamı olsa fena olmaz. Çünkü 1 tane problem bile cozulemediginde ayriliga götürür
İnanç, düşünce yapısı ve ahlak anlayışı konusunda aynı olmasını isterim
Müzik konusunda aynı olmak da fena fikir değil. Beraber dinlemesi daha keyifli olur
Benim yazmak istediğim hersey sorunun detayında 👍
Hepsi aslında gayet de önemli karşımda ki insanla uyumlu olmak ve anlaşabilmek beni mutlu eder
Cinsel yenilikler konusunda arkadaş ortamı konusunda filan
Okuma zevki ve çiğ köfteyi sevmesi
Müzik zevklerimiz aynı olsun pls
Geleceğe bakış acımız
Ben farklı fikirlere hürmet gösteririm
Düşünce yapısı, siyasi görüş, gibi gibi
Hepsi mümkünse hepsi olsun🥲
Siyaset yoksa çok kavga çıkıyor fjdkdjkskss
hayata bakış açısı
Siyasi, yemek, müzik, gezmek
öğrenmek isterdimm
Cinsellik kanka tabiki