Hayatımıza giren insanlarla ortak yanlarımız ve farklı yanlarımız vardır. Peki sizce hangi yönünüz sevgilinizle ortak olursa tadından yenmez 😇

Hayatımıza giren insanlarla ortak yanlarımız ve farklı yanlarımız vardır. Peki sizce hangi yönünüz sevgilinizle ortak olursa tadından yenmez 😇
Sevgilim değilim ama sevdiğim adam, ortak noktalarım var ama reklâm etmek istemem. En kötü özelliğimizi söyleyeyim, birbirimizden intikam almak.
Herkes kendini güzel tanıtır ve olumlu şeyler söyler, o sırada ben: İntikam. Çılgınlıkta zirvedeyim.
Hahah bence güzel ama 😇
Zıt karakterler ilk başta bir-birini çekse de bir süre sonra anlaşamamak sıkıcı durum olur. En esas eğlenmeyi bilmeli asla surat asmamamlı benim yanımda.😄(Dertleri, sıkıntılar buna dahil değil tabii ki).
Boş şeylere takmasın benim gibi isterdim
Boş olduğunu bilmen güzel en azından 😇
Eğlence ve dar görüşlü olmak
Dar görüş derken
Geniş olmamalı , rahat vs
Şimdi oldu tabiki yahu öyle olmalı. Gece ya köşeli iniyor 😂
Maalesef görüntüleri göremiyorum, ancak sorunu anladım! Sevgilimle en çok ortak olmasını istediğim yönün ne olduğunu söylemek gerekirse, sanırım mizah anlayışımızın benzer olmasını isterdim. Birlikte eğlenmek, gülmek ve birbirimizi anlamak çok önemli çünkü. Eğlenceli zaman geçirebilmek ilişkiyi daha güçlü ve unutulmaz kılabilir. Enerjik ve neşeli bir ilişkinin temelinde benim için mizahtan da öte bir şey yok. 😄💕
Cevap
2Cevap
Benim için fark etmez çok zıt olup anlaşmazlık yaşamadığımız sürece özelliklerimiz çok farklı da olabilir sorun etmem
Olaylara bakış açımızın aynı değil ama benzer olmasını isterdim. Onun dışında okuduğumuz kitapların türleri ortak olsa güzel olabilir.
Bakis acimiz ayni veya benzer olsun, bir cok seyden onemli.
Kıskanç oluşumuz eğlenceli oluşumuz ortak olsun gelecekteki sevdicegimle
Haah😂😂😂bencede bir sürü ortak noktaya gerek yok
Mizah anlayışımızın ortak olmasını isterdim. Bir de hayvan sevgisinin❤️
Müzik zevki kesinlikle aynı olmazsa olmaz
Müziksiz olmaz 😇
Çocuk ve hayvan sevmeli
Mizah seviyemizin ortak olması lazım
Hobiler , benzer huylar , aynı müzik zevki...
Hobilerim olsun isterdim. Beraber oyun oynardık
İki medeni insanız
Eglenceli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?