TERK EDİLDİM SEVGİLİM TARAFINDAN?

Merhaba arkadaşlar. 3 aylık bir ilişkim var erkek arkadaşım benden önce iki kız arkadaşıyla da birliktelik yaşamış, ben daha önce inancımdan dolayı yaşamadım. Bununla ilgili konuşuyorduk ben de bu durumun benim için özel olduğunu eşim olacak kişiyle yaşamak istediğimi söyledim o da o zamanlar o insanları seviyordum ve yaşadık bu gayet normal dedi. Ben de kendisine biz şimdi öyle bir şey yaşamayacağız o zaman birbirimizi sevmiyor muyuz dedim. O da bu tehlikeli bir soru dedi, ben de evet ya da hayır diyebilirsin dedim. O da seni seviyorum dedi peki sen diyince ben de sevmiyorum ama hoşlanıyorum benim için seni seviyorum demek için erken ama sana karşı hislerim var hoşlanıyorum dedim. Sonra erkek arkadaşım aşırı sinirlendi bacağı falan titredi hafif yüksek sesle sen istediğini aldın bana söylettin kendin böyle dedin falan bana saygısızlık yaptın bana hadi kalkalım dedi. ben de saçmalama niye kalkacağız dedim o da ısrarla kalkalım dedi ben kalkmak istemeyince kendisi gitti beni masada bırakarak. aşağı indim hesabın yarısını ödemiş garson dedi diğer yarısını ödeyip çıktım. telefonla aradım açmadı artık seni istemiyorum falan dedi instagramdan falan her yerden çıkardı. daha önce bu konuyu konuştuğumuzda kendisi demişti ki biri seni seviyorum derse öteki demek zorunda değil ama böyle yaptı şok oldum ertesi gün konuştuk falan ama içime sinmiyor ve şimdi ben ayrılmayı düşünmeye başladım sizce haksız mıyım

TERK EDİLDİM SEVGİLİM TARAFINDAN?