SEVGİLİME TAHAMÜLÜM YOK?

sevgilime tahamül edemiyorum kızlar lütfen bana akıl verin bundan 3 ay önce sevgilimin ailesiyle çok yakındık hersey yolundaydı taki kardeşi yüzünden kayınvalidemle aramız bozulana kadar sevgilimin kız kardeşi bana 8 aydır yalan dolan seyler anlatıodu işte abim dışarıya çıktı ben arkasından gitim alkol içmeye gitti falan filan her anlatıgı seyin sonuna abime söleme kizar döver diyordu görümcemle aram tamamen bozulana kadar bu bana anlatıklarını asla sevgilime yansıtmadim kendi içime atım sevgilimi gözümde yalanci olarak gördüm eylül ayinda görümcem olacak şahis bana mesaj ati intahar edicem alkol içip yüksek katlı binadan atlicam diye mesaj attı (görümcemde 18 yasinda bende 18 yasındayım) bende bunu sevgilime söledim dikkat edin die uyardım o günden sonra görümcem bana hakaretler etti küfürler etti ben engelleyip geçtim o günden sonra görümceme güvenim kırıldı ve sevgilime sordum bunlari söledi kardeşin die yalan oldugunu ve sevgilim kardeşiyle konusurkem ses kaydı alıp bana atı görümcem utanmadan iyi yaptım inşallah ayrılırsınız ayrılın die yaptım diodu bu sebepten sevgilimin kardeşiyle arası açıldı kayınvalidemde beni kötü bildi bigün sevgilimin evine gittim annesiyle sevgilim kavga ediordu ama baya annesi bana küfürler ediodu annesi adaletli davranmadı kendi kızını savundu bende sesleri duydum ama baya kavga sesiydi bağırıs cagırıs kapıyı çaldım iki defa annesinin sesi yükseldi bende panik atak var birden düştüm merdivenlerden yuvarlandım gözümü açtıgımda sevgilim basımın ucunda korkulu bir sesle iyimisin iyimisin diyordu o sırada kayınvalidem olacak o cadıda çatıua çıkip kendini atmaya calısıodu sevgilim beni kaldırdı salona götürdü annesi olacak pislik kadında çatının tepesine en uca gidip oturmus kendimi atarım diyordu bende dayanamadım çıktım terlikle çatı ıslaktı ayağım ıslandı kadını köşeden çekmeye calıstık sevgilimle kadın inat bağırıp onu daha fazla uzun yazamıyorum kızlar özelden anlatıcam ilgilenen yardımcı olmak isteyen olursa.
SEVGİLİME TAHAMÜLÜM YOK?