SEVGİLİM GERİ DÖNERMİ?

düzenli 1 yıllık bir ilişkimiz vardı bu süreçte hiç kavgamız olmadı ben onu hiç üzmedim oda beni üzmedi o herzaman beni çok sevdi beni benden çok sevdi sürekli benimle ilgileniyordu bende onu seviyordum en son doğum gününü kutladım sonra çiçek gönderdim çok mutluydu çiçek gönderdiğim gün telefondan sesi iyi geliyordu neşeli mutluydu bunlara gerek yok ben seninle zaten çok mutluyum dedi hatta ama o günün gecesi aradığımda sesi kötü geldi sordum söylemedi bi sorun olduğunu sezdim üstelemedim ertesi gün sesi tekrar kötü geldi bu sefer telaşlandım onun için sorup durdum sorun nedir yardımcı olmak istedim ama bana sürekli sadece sorun yok dedi akşam olunca bana ayrılık mesajı attı çok şaşırdım hani beni çok seven bi kızdan mutluyken birden bire böyle bir mesaj gelmesi çok şaşırttı ertesi gün çalıştığı yere gittim yüz yüze görüştük sebebini sordum sebebi onu her buluşmamızda doya doya öpmem ve sarılmam evet kabulleniyorm biraz suyunu çıkarttım sürekli sarılıp öptüm çünkü onu çok seviyorm özlüyorm 2 haftada bir buluşuyoruz bana öpüp sarılmamdan dolayı doğru düzgün dertleşemediğimizi söyledi özür diledim fark edemediğimi söyledim ama affetmedi onu çok seviyorm yanında dayanamadım bi acizlik yapıp ağladım dayanamadım istemsiz oldu onunda sesi titredi oda ağlicak gibi oldu ama dayandı güçlü durdu o günden sonra daha konuşmadık ama içim içime sığmıyor çok zor depresif süreçteyim 5 gün oldu geceleri uyuyamıyorm oturduğum yerde sızıp kalıyorm rüyamda görerek uyanıyorm uyandığım için çok üzülüyorm dayanamıyorm boşa yaşadığımı düşünüyorum sürekli ondan bir mesaj bekliyorm telefona bakıyorm ona bağlanmışım ben gerçekten aşık olmuşum bu kıza sizce geri dönermi beni ciddi anlamda çok seviyordu hatta o sürekli benim bırakmamdan korkuyordu soruyordu bana beni bırakmassın değilmi diye sorardı onu asla bırakmıcağğıma dair söz verirdim ama o beni bıraktı bir yandan beni bıraktığına üzülüyorm bir yandan onu istemeden üzmüşüm bunada üzlüyorm nediyorsunuz pişman olur mu sizce onu gerçekten çok seviyorum karşılıklı ciddi düşünüyorduk
SEVGİLİM GERİ DÖNERMİ?