SEVGİLİM BENDEN VAZGEÇTİ?

Merhabalar;

Sevgilimle 2,5 senedir beraberiz. Çok seviyorum bu herkessin derdi gibi birşey artık zaten. Oda seviyor biliyorum. Bunu görebiliyorum. Benim bir çocukluğum oldu. Yani yaptığım hata çocukluk. Kavga etmelerimizde ben hep susardım whatsappdan engellerdim. Ee tabi 1 oldu 2 oldu en son 2gün önce yine aynısı oldu yine bana ulaşmaya çalıştı bende zorlayınca ayrıldı. Her seferinde ben diyordum koşuyordu ya salaklık işte yine aynısını yapar sandım. 1 Ay önce aileler tanıştı. 2 gün önce gece bana sensiz yapamam gitme dedi :( Şimdi ben yalvarıyorum eve hatamın farkındayım diyorum ama nafile. Öyle sevdimki askerliğini bile bekledim. Elimden geleni yaptım. Hep yanında oldum. Şimdi ise olmuyor olamıyoruz diyor. Ayrılmalıyız diyor. En yakın arkadaşları bile konuşmuş yapma diye. Çünkü benim ona yaptıklarımı ailesi bile daha yapmamıştır. Hasta olsa ilk ben koştum. Askerde her ay koli koli yiyecek gönderdim hasta olmasın diye ilaç gönderdim. Evet hatalıyımm o yüzden yapmıcam diye yalvardım söz verdim inan dedim. İlk sevdiğim aşık olduğum insan. Herkes acı çekerken böyle düşünüyor ve yazıyor ama canım çekiliyor sanki. Uyuyamıyorum yiyemiyorum. Çok kötü bir his ve durumdayım. Ne yapmam gerekiyor? Gerçekten büyük bir sorun yok aramızda. Sadece benim çocuklukarım yüzünden sıkılmış. Yapmayacağım diye resmen yalvardım :( Aileler tanıştı yüzüklerimizi bile almıştık. Çok zor durumdayım gerçekten arkadaşlarım bile teselli edemiyor. Bana yardımcı olur musunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Hiç böyle yapmamıştı. Eğer akıllanim diye yapsaydı. Herkese demezdi ciddi olduğunu. Akıllansın diye yapsa bu kadar ciddi konuşmazdı ki.
SEVGİLİM BENDEN VAZGEÇTİ?