Sevgilime yaptığı şeyleri söylediğimde suçlu ben oluyorum?

4 senelik ilişkimiz var yapma dediği şeyleri tamam yapmam diyip aradan 1 ay geçtikten sonra yapmaya başlıyor sevgilim benden borç almıştı onu taksit taksit ödüyordu 3 gün önce 500 TL daha çekmiş söylemedi daha sonra odecegi için bişey demedim sonra oyuna girdim oyunda bir kıza araba atmış aklıma doğal olarak parayı çekip kıza araba attığı geldi ve ona önceden uyarmıştım yapma diye sonra bir kaç gün surat yaptım anlamadı bugün herşeyi söyledim niye yapıyorsun diye ve ordan çekip hediye almadı bana ve sevgililer gününü dahi kutlamadı bunları da söyledim otomatik olarak kendini savunmaya geçti ve önceden bana parayla 5 paket sigara aldığını söylemişti az önce ss de döner aldığı gözüküyor ve yalanları da başladı geceleri uyucam diyip sabahladığı bunları yüzüne vurduğumda en son da bana bütün kızların aynı olduğunu ulaşıldığının nanköru dedi ve bitirelim ilişkimizi dedi yani oysa ben ona hicbirsey yapmadım onun yaptığı gibi erkekleri mutlu etmek için hediyeler yapmadım ama o şu an gururu yüzünden ilişkimizi bitirdi

Güncellemeler
1 yıl
...
Güncellemeler
1 yıl
Bir kaç gün bekle telefonu satıp senin borcunu tamamen kapatırım sonra sen yoluna ben yoluma dedi
Sevgilime yaptığı şeyleri söylediğimde suçlu ben oluyorum?