Sevgilime dediklerimden dolayı vicdan azabı cekiyorum ne yapmalıyım?

Arkadaş bundan 7 ay once ben bir işte çalışıyordum sevgilim erkek ortamından dolayı istemediği için bıraktım sevgilimde ordan kazandığım parayı kendi karşılayacağını soyledi ben ne kadar razı gelmesem de kabul ettim fakat işler hiç öyle gitmedi sevgilimin iş sorunları benimihtiyaçlarımı karşılıyamadı benim zaten böyle bir beklentim yoktu zaten ama işler yolunda gitmedi işte ben bi gün tekrar o işe gitmek istediğimi soyledim agladi kendini yetersiz hisseti benle 2 3 hafta konusmadı bende bir daha muhabbetini acmadım bizim aramız yaklaşık 3 aydır bozuk farklı sebeplerden dolayı ayrılma noktasına geldik ablamında 1 ay sonra dugunu var ben hala abiye almadım babamdan 10 bin lira istedim vermedi sıkımtıdaymış sevgilimde sıkıntıda zaten bende sevgilimi aradım abiye almak için işe girmem gerektiğini istekten degil mecburiyetten olduğunu soyledim cesaretimi toplayıp. Cunku bu iş konusu açılınca cok yetersiz hissediyodu kendini neyse 1 gun önce kavga ettiğimiz icin istedigini yapabilirsin dedi bende patronumu aradım yerim dolmadıysa gelmek istiyorum dedim o da yerimin dolduğunu soyledi yıkıldım aradım sevgilimi senin yuzunden isimden oldum senlede ayrılıyoruz dımdızlak ortada kaldım keske sana guvenmeseydim hakkımı helal etmiyorum gibi sözler soyledim o cok uzuldu bulusalıö dedi buluştuk bana elbise alacağını soyledı bir miktar para vermeye calıstı ben almadım yalvardı yinede almadım ben işimden olduguma sinirliydim en sonunda sana hakkımı helal etmiyorum dedim simdi cok pişmanım telefonları acmiyor ne yapmalıyım
Sevgilime dediklerimden dolayı vicdan azabı cekiyorum ne yapmalıyım?