Kendinide aynısını yap kendin o an ne yapacaksan aynisini aynisini sevgiline yap belki empati yaparsan onun canını nasıl acittigini anlayip kendini 20. Kattan asagi atarsın
Ya beni aldatmış benim bilgim yoktu bundan. Sonra eve geldiğinde bana itiraf etti. Bende sorun yok aşkım tercih senin dedim. Odaya geçtim mutfaktaydi ben tv izlerken birden geldi, neden bana kızmıyorsun falan diye bağırıp çağırdı. Beni dovmen lazım vicdan azabı çekiyorum diyordu. Zorla dövdürdü kendini ama ne için yaptırdı amacını da anlamış değilim.
Neyin sevgisi bu? Sevmek demek ki senin şiddet eğilimine engel değilmiş. Sen yine aynı boku yersin, kızdan uzak dur. Senin gibi insanlarla aynı dünyada olmak, bir kadının sizin yüzünüzden eziyet çekiyor olmasını bilmek o kadar ağır bir yük ki, mahvettiniz insanlığı.
Tabi klavye delikanliligi kolay ahh orads olacaktım o zaman gururdun sen delikanliligi. senin gucun anca kadina yeter karşımda abi abi diye bana sakso cekmezsen adam degilim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
nasıl yaptın yaaa bir kadına el kaldırıyorsun yazık
Üzgünüm.
bunu yaparken dusuncektin o kız yerinde olsam polise şikayet bile ederdim
Neden niye dövdün nasıl bir vicdan var sende, ya da seni bu kadar sinirlendirecek ne yapmış olabilir ki?
Hakli olduğum taraf çok fazla ama yine de dövmem yanlıştı biliyorum. Pişmanım.
Yani oturup konuşmak en mantıklı hareket vurmak tabiki de yanlış 🤦🏻♀️
Kendinide aynısını yap kendin o an ne yapacaksan aynisini aynisini sevgiline yap belki empati yaparsan onun canını nasıl acittigini anlayip kendini 20. Kattan asagi atarsın
Otur bir köşede, bu kadar zavallı oluşuna ağla.. Asıl biz ne yapabiliriz ki.. Sizin kökünüz kurumaz
Pişmansan da yapacak bir şeyin yok senin.. Kızdan uzak dur sadece. Umarım o da gereğini yapar
Dövmemi o istedi.
Baya hayvanlık yapmışsın. Yüzüne nasıl bakacaksın şimdi?
Bakarım. Sevgilim değilim mı? Hem döverim hem s*ikerim.
Senin zihniyetine siçiyim
@Kivirciksaclikizzzz sevgilimin hoşuna gidiyor bu.. ama ben dovdugum için pişman oldum kendisi istedi.
Vay anasını be. Akıllanmazsın sen acıdım kıza.
Kafan mi güzel senin nasıl ister böyle bir şey saçmalama ya
Ya beni aldatmış benim bilgim yoktu bundan. Sonra eve geldiğinde bana itiraf etti. Bende sorun yok aşkım tercih senin dedim. Odaya geçtim mutfaktaydi ben tv izlerken birden geldi, neden bana kızmıyorsun falan diye bağırıp çağırdı. Beni dovmen lazım vicdan azabı çekiyorum diyordu. Zorla dövdürdü kendini ama ne için yaptırdı amacını da anlamış değilim.
bir kere o kız normal değil ikincisi de sen ne olursa olsun böyle bir şey yapamazsın
Yahu zorla yaptırdı
Lan çok git evden zorlasi falan yok bu işin
Cik*
Neyse, umarım darp raporu alıp senden şikayetçi olur da ceza evini boylarsın.
git as kendini. senin ceza alman da israf olur. komple yok olman lazim.
Sevgilini senin hakkında şikayetçi olabilmesi için karakola götür, sonra da "evet ben yaptım çünkü hayvanım, beni içeri tıkın" de.
Senin pişmanlığını s*çalım. Git tedavi ol, kız senin hakkında şikayetçi olduğunda cezadan yırtmaya çalışma, kızdan da uzak dur pişmansan.
Birbirimizi çok seviyoruz.
Neyin sevgisi bu? Sevmek demek ki senin şiddet eğilimine engel değilmiş. Sen yine aynı boku yersin, kızdan uzak dur. Senin gibi insanlarla aynı dünyada olmak, bir kadının sizin yüzünüzden eziyet çekiyor olmasını bilmek o kadar ağır bir yük ki, mahvettiniz insanlığı.
Ya mevzu bildiğin gibi değil. Ben keyfime göre dövmedim. Çok değişik bir mevzu
Ne yapabilirsin kafani duvarlara vur aynisini kendine yap serrrrefsiz seni
Ahhh seni orada gorsem surarini parcalamazsam adam degilim de iste a... k*dumun ulkesinde adalet yok ki seni adamdan sayıp bana ceza verirler
Sen kendini avut hadi. Kıro kaç kuruşluk adamsın. Senin gibi ahlak bekçilerinden korkacaksın esas.
Tabi klavye delikanliligi kolay ahh orads olacaktım o zaman gururdun sen delikanliligi. senin gucun anca kadina yeter karşımda abi abi diye bana sakso cekmezsen adam degilim
Benim yanımda olsaydın abiyi saksoyu sana çektirirdim ben ayık ol. Memleketin sahte ucuz kabadayıları sizi.
Buyur lan buyur hodri meydan ver numaranı.. dalagıni eline vermezsem adam değilim
Sen kendi cahil çevrenle çoluk çocukla uğraş hadi bakim çıkışlar şu taraftan 👉
Senin elini ayağını s. kem
Kendini döv simdide
Tamam.
İyi halt ettin terbiyesiz
Çok üzgünüm.
Nasıl bir şerefsizlik?
Git tedavi ol