Kız arkadaşım ile 5 yıllık bir ilişkimiz vardı üniversite dolayısıyla mesafe olarak uzaklaştık (2 yıldır uzaktayız birbirimizden) bu konuda bana çok trip atmıştı ama ben tıp eğitimimi en iyi şekilde almak için Ankara ya yatay geçiş yaptım o bursa da kaldı hemşirelik okuyor neyse ben son iki yılda biraz farklı arkadaş ortamlarına girdim be onu aldattım tek gecelik bi ilişki yaşadım çok pişmanım son buluşmada telefonumu kontrol ederken yakaladı durumu kızın bana attığı çıplak fotolara kadar gördü çok utandım onu çok seviyorum ama kaybettim bana beddualar etti heryerden engelledi ulaşamıyorum da ona ne yapcam ben
Güncellemeler
+1 yıl
Gram pişman olmadım zevk aldım zevk bidaha olsa bidaha yaparım beni zaten haketmiyordu
Pişman olmadın öylemi aslında o kıza yazık senin gibi bir adama denk geldiği için sevdiği için güvendiği için tabi sen nerden anlayacaksın sevgiden aşktan gün olur pişman olursun her şey için geç olur elindeki her şeyi kaybedince anlarsın..
Gerekirse haksızı savunacaksın senin mesleğinin kuralı bu bu kadar önyargılı olma haksızlık yapana sana küçük bir tavsiye haklıyı herkes haklı çıkarır iyi olmak istiyorsan haksızı haklı çıkarmalısın :)
hahahaha dogru seni gibi 5 yıllı ilişki bir sür-tükle sevişmek için sevgilisi aldatan kişi mi söylüyo bak agzımız açtırma sinirlendirme beni saten depresyondayım sinir etmeyin beni moralim bozuk saten
Pardon da ben neden öylece bakıyorum yakışıklıyım uzun boyluyum seneye doktor olarak mezun olcam zekiyim elimi sallasam ellisi allahım ya şaka gibi ben bakacakmışım.. Kgkfkf
Öyle düşünme seversin hayat bu her şey olur. Nasibinse zaten bir şekilde geri döner sana yoksa da hayat karşına başkalarını çıkarır merak etme. Sıkma canını herkes hata yapar kimse kusursuz değil.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kanka niye yapıyorsunuz bunu kadınları kırmak incitmek hoşunuzamı gidiyor iyi yapmış kız
Çok pişmanım ama çok
Son pişmanlık neye yarar gerçekten sevseydin öyle ortamlara girmezdin
Ne alakası var insan aldanıyor işte
Var inşallah kızın karşısına bir daha senin gibi biri çıkmaz onu gerçekten seven biri çıkar karşısına..
Gerçekten onu çok seviyorum
Pişman olmadın öylemi aslında o kıza yazık senin gibi bir adama denk geldiği için sevdiği için güvendiği için tabi sen nerden anlayacaksın sevgiden aşktan gün olur pişman olursun her şey için geç olur elindeki her şeyi kaybedince anlarsın..
Seneye doktorum yakışıklıyım manken gibi adamım elimi sallasam ellisi
Okumuşsun tamam yakışıklı olabilirsin ama ahlaktan zerre kadar almamışsın
Ellini sallanan ellisi hadi elini sallada boşta kalmasın..
Yaşın ufak anlarsın ilerde
Yaşım ufak değil seneye avukatım 😊
Gerekirse haksızı savunacaksın senin mesleğinin kuralı bu bu kadar önyargılı olma haksızlık yapana sana küçük bir tavsiye haklıyı herkes haklı çıkarır iyi olmak istiyorsan haksızı haklı çıkarmalısın :)
Aldattmışsın yüzssüz gibi kızın peşinden gidiyorsun bırak unutsun silsin seni.
Pişmanım ama het şeyi düzeltebilirim
Hee tabi tabi aldatınca pişman değilim diyeni görmedin zaten düzeltemezsin ayrıca kızın çıplak fotolarınj bile saklamışsın.
Kalmış telefonda ya
Ya ya kesin öyledir allahın abazası.
Yok artık ne abazası ya
Pişmanlığın o yakalıyıncamı geldi.. fotoğrafların ne işi vardı hala
Kanka unutmuşum silmeyi yaa kahretsin
kız iyi yapmış ağlamaya devam et iyi olmuş mutlu oldum şu an
Nr kadar kötüsün ya
sende aldatmayaysın ben asıl kötü kalpli olan seni gibiler
acı çek seni acı çekmeyi hak ediyosun
iyi olmuş offff içimin yagları eridi kız daha ne yapsın
Ne kadar kötüsün
bak depresyondaydım bu haber beni mutlu eti adalet sonunda yerini buldu
ama bi s/alaklık yapıp sana geri dönmez umarım
oley oley çok mutluyum şu an
senden kurtuldu okey okeyokey
Bana dönerse iyi yapar çünkü benim gibisini aska bulamaz
hahahaha dogru seni gibi 5 yıllı ilişki bir sür-tükle sevişmek için sevgilisi aldatan kişi mi söylüyo
bak agzımız açtırma sinirlendirme beni saten depresyondayım
sinir etmeyin beni moralim bozuk saten
sensin lan o ne oldu agrına mı gitti yazık ya kıyamam sen üzüldün mü 😂😂😂😂
Aşığım diyorum aşık gelmiş sen neler diyorsun
bende aşktım ve hiç aldatmadım eger sevseydin aldatmazdın
ya ben dokunmaya kıyamıyorum çocuga bak aşkımış mış
Sen beter ol insallah o çok mutlu olur da sen böyle karalar bağlayıp durursun
İnşallah benden sonrası olmaz dayanamam çünkü
Sen niye aldattın o zaman kızı? Merak etme sen o kız çok mutlu olacak sende öylece bakacaksın
Pardon da ben neden öylece bakıyorum yakışıklıyım uzun boyluyum seneye doktor olarak mezun olcam zekiyim elimi sallasam ellisi allahım ya şaka gibi ben bakacakmışım.. Kgkfkf
O kızı allah kurtarmış..
Benden daha iyisini asla bulamaz
Bulur is sadece tipte veya mevki makamda değil karakterin yoksa gerisinin olmasi birsey ifade etmez bence
Keske yapmasaydin sevgilinde KS kullaniyormu ve nasil aldattin?
Çokmu seviyorsun onu istersen konusabilirim arkadasinla
Kullanmıyor bende kullanmıyorum arkadaşımın hesabı :( çok seviyorum ya
Konusabilirim sevgilinle tum samimiyetimle diyorum emin ol
Game over reis. ya yakalanmamayı öğren ya da bırak bu işleri. Önündeki maçlara bak sen
Başka kimseyi sevemem gibi geliyor
Öyle düşünme seversin hayat bu her şey olur. Nasibinse zaten bir şekilde geri döner sana yoksa da hayat karşına başkalarını çıkarır merak etme. Sıkma canını herkes hata yapar kimse kusursuz değil.
Adamsın reis <3
Eyvallah.
Doktorculuk oynuyorduk deseydin
Cidden kötüyüm dalga geçme
İyi yapmış sana kusura bakma yani
Öyle deme be
Yani onun telefonun da aynı şeyi görsen sen naparsın seni aldatsa kimse bunu kabul etmez valla gerçekler acıtır kankim
Kanka erkek ve kız bir olmuyor ama bs
Ne alaka anasını satayım nefsine sahip çık nefsimiz hafif diye her boku yiyebiliriz anlamına gelmiyor
Pişmanım ln intihar mı edeyim
İntihar niye ediyon benimde aynı şey başıma geldi bende çocuğu her yerden engelledim
Umarım ölmüştür çocuk😂😂😂😂
Ohaaa bu kadar kin besliyorsunuz yani
Valla sende 4 kere aldatırsan beslersin😂
o da seni aldatsın eşit olun
Saçmalama istersen
:(