Sevgilimi aldattım çok pişmanım ne yapmalıyım?

Birini çok sevmiştim severek ayrıldık ama benim ona verdiğim kadar değer vermemişti o bana sonra 1 hafta sonra kimsesizlik hissine dayanamayıp başka birisiyle konuşmaya başladım kısa bir süre sonra sevgilim oldu eski sevgilimden çok farklıydı çok daha iyi ve kibar davranıyordu bana ilk kez birinin beni sevdiğini yaşadığımı hissettim eski sevgilimle hiç görüşmedim konuşmadım ta ki ilişkimizin 12. Gününde beni arayıp yurtdışına temelli gideceğini söyleyip ağlayana kadar ağlamasına dayanamadım son kez buluşma vedalaşma teklifini kabul ettim buluştuk sonra bir anda bana sarıldı ne olduğunu anlamadım öptü beni sonra onu ittim yapma bu doğru değil biz ayrıldık dedim sen benimsin dedi tekrar öptü karşı koyamadım karşılık verdim dokundu bana sonra kendimi toparladım napıyorum ben dedim kendi kendime sonra ordan uzaklaştım gitmem gerek dedim eve geldim hıçkırarak ağladım çok pişmanım bu hatayı yaptığım için bunu hak etmemişti sevgilimin haberi yok bundan vicdan azabı çekiyorum ona bakarken utanıyorum ruhsal olarak pek iyi değilim bir insanşn kolay kolay kaldıramayacağı çok zor şeyler yaşadım ondan yönümü kaybettim belki de bilmiyorum kendimi anlamıyorum bazen ne yapmalıyım geçmişi unutup devam mı etmeliyim yoksa ayrılmam mı gerekiyor ama ayrılırsam kahrolur biliyorum ben de onsuz yapamam çok seviyorum lütfen yardım edin
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilimi aldattım çok pişmanım ne yapmalıyım?