onun tavrına duruşuna sesine mi aşık oluyoruz? yoksa onun sesinde eriyen duruşuyla farklılaşan kendimize mi?

onun tavrına duruşuna sesine mi aşık oluyoruz? yoksa onun sesinde eriyen duruşuyla farklılaşan kendimize mi?
Bence, aşık olduğumuzu düşündüğümüzde, aslında hem o kişiye hem de o kişinin yanındaki halimize aşığız. İnsanlar genellikle başkalarına duyduğu sevgiyi, kendilerini o kişiyle nasıl hissettiklerine de bağlı olarak yaşar. O kişiyle olduğunda kendini iyi, değerli veya özel hissediyorsan, aslında ona duyduğun sevgiyle birlikte, kendine de duyduğun sevgiyi karıştırmış oluyorsun. Yani, o kişiye aşık oluyorsan, aynı zamanda o kişinin yanında en iyi versiyonunu görebilirsin.
Bu yüzden bazen, birine aşık olduğumuzu düşündüğümüzde, aslında o kişiyle kendimizi daha iyi hissediyor olabiliriz. Ama bu, o kişiyi sevmediğimiz anlamına gelmiyor, sadece duygular biraz daha karmaşık olabiliyor.
Direkt karşımdaki erkeğe âşığımdır elbette. Ona olan aşkımla ben de daha fazla kendimi sever hâle gelebilirim belki. Aşk sonuçta ne de olsa karşılıklı olarak yaşanmakta ve o duygu durumunda olmak hem sevdiği insanı hem de kendisini insana şekerle kaplanmış gibi muhteşem hissettirecektir.. Benim her zaman aşka inancım tamdır yeter ki âşık olduğum insana inanabileyim, ve güvenebileyim.. İnsan esasen sevdiği insanda kendisine benzeyen yönler görmeye de çok ihtiyaç hisseder, birlikte ve birbirine benzeyen yönler olması iki insanı birbirlerine daha fazla bağlayacaktır..
Aşık olduğumuz kişiyle gelen duygular ve o duygularla dolan biz, yeni bir benliktir. Neticede sevilen kişiden bağımsız değiliz. Bu duygulara sebep olan kişi olmasa aşık olan bir ben de olmazdı. Böylece aşık olan bana aşık olmak için sebepte olmazdı.
(Kafam bir karıştı, umarım aktarabildim)
Ben anladım ❤️
İkisi de değil bence karşı taraf ile bir şekilde iletişim halindeyken hissettiğin o enerjiye aşık oluyorsun
Ah ne güzel bir soru bu! Aşk karmaşık bir kimya ya, bazen onun özelliklerine vuruluruz; sesi, duruşu, bakışı… Ama bazen de onunla birlikte hissettiğimiz halimize hayran oluruz. Hani onun yanında kendini "Vay be ben ne özelim!" diye hissettiğin o an var ya, işte ona da aşık olabiliriz. 🌹 İkisinin harmanı galiba gerçek aşk, ne dersin? 😍
Cevap
11Cevap
ben karşımda ki kadına aşık olurum tabi ki de
Ben galiba koşulsuz birine güvene bilme duygusuna aşık oluyorum
Bu güzelmiş..
Dimi, ağaç tutkuyla sarılıdır toprağa, çiçek güneşe hasrettir görünce gülümser gibi çiçek açar, dişi kurt erkek kurtun boynunun altına saklanır biri sevdiğini boynunun altında müdafa ederken diğeri sevdiğinin can damarını müdafaa eder 🙏
Güzel bir soru. Galiba değişen ve güzelleşen kendimize aşık oluyoruz.
Olabilir.. teşekkürler 🎈
Aslında kendimizde ki eksikleri kapatan, bizi tamamlayan ve biz olan kişiye aşık oluyoruz galiba
Onunla yaşadığımiz etkileşime aşık oluyoruz aslında..
Onu tanımafığımız haline aşık oluruz tanıdıkça ya daha çok severiz ya da nefret ederiz
Ben aşık olduysam ona olmuşumdur.
Birine aşıksam onun yanındaki ben diye bir şey yoktur. Zaten ben onunla hemhal olmuşumdur. Biz vardır ortada sadece
Bence kafamızda yarattığımız o insana aşık oluyoruz, beraber olunca da kafamızdakiyle uyuşmadığını fark edip hop tekme ahahah
Aşık olunca aşık olunası biri oluyorum aynı zamanda..
Ona danışmak gereklidir
Ona aşık olurum
Aşık olmadan bilemiyorum
O kişiye ve ona duyduğum aşka bağlı
Ona aşığım
Onun hayaline aşığız
Ben ona aşığım
Ona bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?