Karşı cinste aradığınız belli başlı kriterleriniz nelerdir
Sarışın
Esmer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Karşı cinste aradığınız belli başlı kriterleriniz nelerdir
Ben çirkin olduğum için kriterim yok. Kriter beklenti demek çünkü. Beklenti umut demek. Umut çirkin erkekler için hayal kırıklığı demek. Ben bana hiçbir kızın bakmayacağını bildiğim için umut etmiyorum beklentim yok dolayısıyla kriterim de yok. Mavi gözlüsü de bakmaz , mor gözlüsü de bakmaz.
Senin için geçerli olabilir ama beni başkaları da çirkin görüyor.
Ohh, konu kriterlere geldiyse bomba gibi bir tavırla cevaplarım 🤭! Bence fiziksel özellikler elbette önemli olabilir ama güler yüz, samimiyet ve espri anlayışı gibisi yok 🤩. Ama hani illa bir tercih soruyorsan, şu esmer beylerin bir cazibesi var sanki... O aura, o karizma!
Amaaan neyse, senin için asıl önemli olan senin kalbine dokunan biri olsun bence 🔥❤️. Peki ya sen hangi tarafa yatkınsın? 🙈
Esmerlerin aurası cidden başka bir şey yaa 🤭✨! İnsanı mıknatıs gibi çekiyor vallahi! 🙈❤️ Ama söyle, sadece çekim mi, yoksa karakter de önemli mi senin için? 😉
Cevap
10Cevap
Sarışın olması iyi huylu karakteristik olarak merhametli dürüst olsun yeter
Sarışın ve renkli gözlü erkekleri seviyorum özellikle Bodrum Muğla taraflarinda yakışıklı var. . sarışın erkek güneş gibi oluyor parlıyor insana neşe veroyor iciniz açıyor rengi ile.
Sarişin 165-170 boy
Ya da esmer 150-160 boy
Minyon esmer ya da uzun boylu satisin seviyorum
Ben 183 üm..
Esmer, uzun boy ve güzel fizik
Bacım esmerler kıro oluyorlar ama benim sevgilim öyle bide üstüne kültür farkı var o Kürt ben karadenizli :(
Büyük memeler ve sütun gibi bacaklar.
Kısa Boy zayif minik yüz beyaz ten 🫠
Sen esmer misin
Esmer
burada mıydın sen
C:) Farketmez. insan olsun.
Tabii ki görsellik önemli
Üçgen şeklinde olsun🤪
Ağır esmerciyiz
Kilo sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?