Selamlar. Tabii ki zeka ve karakter ön planda ama fiziksel olarak neye düşersin? 😉😛 Keyifli günler.. 🥂

Çünkü gözlerine ay anam, gözlerine
Hastayım, aşığım köz dillerine
Çöz beni saçılayım, eldir düğme
Sevdim canını canım, el neyime..
Selamlar. Tabii ki zeka ve karakter ön planda ama fiziksel olarak neye düşersin? 😉😛 Keyifli günler.. 🥂

Çünkü gözlerine ay anam, gözlerine
Hastayım, aşığım köz dillerine
Çöz beni saçılayım, eldir düğme
Sevdim canını canım, el neyime..
ben fiziksel özelliklere düşmüyorum :D zaten fiziksel özelliklere düşen de gerçekten sevmiyor demektir. çünkü onlara göre karakter ya da kişilik yok sadece bedenler var. ve bu kişiler de daha güzelini buldukları zaman ya da daha yakışıklısını buldukları zaman genelde ona da düşerler özel bir şey aramazlar yani. sadece hoşuma giden özellikler var ama olmazsa olmaz değil benim için.
Güleryüz, az makyaj, dekoltesiz kıyafet, dişi göstermeden tebessüm, ağlayan ve ağlayabilen erkeğe saygılı tavır, küsünce diklenmeden boyun bükmek, topuklu ayakkabı giymemesi, at kuyruğu saç, ispanyol paça pantolon, beyaz gömlek, rujun dibini yanaklara değdirmesi, makyajlıyken ağlayabilmesi, zulme tepki verebilmesi, kadınların geneline yakışan ve saygı duyduğum özellikler...
Beni anlattin sanki 😅 sadece beyaz gomlek giymiyorum
Bravo sana o zaman... 😊
Bir bakışı olsun içine düşürsün beni
Coşturup coşturup sonra taşırsın beni
Biraz göğüs, biraz kalça, biraz da cilve
Böyle dağlardan, tepelerden aşırsın beni
Madem şiirle detay yazdın ben de böyle vereyim dedim cevabı 😂😂😂
Kısaca böyle desem sen zaten anlarsın 😬
:D başka söze gerek yok
Cevap
111Cevap
Dolgun hatlara düşmeyen erkekte ne bileyim 🙃
Hem kadın hem de erkekte, kas yığınına dönüşmemiş, sağlıklı sınırda atletik görüntüye çok pis düşüyorum ben.
Geniş omuz , kaslı bir vücut beni kolaylıkla etkiler
Omuz perisi
Bu kadar kolay olmamalısın
Bazı erkeklerin alnındaki çizgiler çekici gelir bana.. bir de doğal beyaz saçlar çok hoşuma gider..
Kendi de yaşlı çünkü :) , yaşlı sevmesi normal değil mi
Güzel giyim, bakımlı saçlar ve traşlı sakallar, bakımlı eller ve güzel bir cilt, temiz dişler, siyah deri ceket, siyah jean, beyaz tişört, sneakers. Düştüm tamam! 😂
Tercih olarak balık etli dikkatimi çekiyor. Fakat genelde tanıştıktan hoşlandıktan sonra fiziksel beğenmeler başlıyor ben de. Önce sohbet mıy mıysa 90 60 90 olsa bile bakmam
🖕🏻
Nedense damarları belirgin eller ve kollar beni çok etkiliyor
bel gamzesi 😀 beni o çukura gömseler keşke diye düşündüren bir kas kusuru 😀
Ahahah kaslarla bütünleşen karakter timsali insan ama yok öyle biri ondan hep sağlam adımlarım🤣🤣😂😂😂😂
Vardır vardır
😃
Kaşlar la gözle bütünleşen kıymetli
😂 herkül mü yok abartmayalım😂
Ahahah abartılı bir hayal gücün var😂
Ahahah olabilir😄🙈
Beni sevme şekline düşe bilirim mesela. Bakmasına , beni mutlu etmeye calışmasına. Hep yüzümü güldurmesine. Bana olan heyecanına , merakına, hayranlığına. Bana olan ihtiyacına , güvenine, saygısına. Bana sadık olmasına, bana bağlı olmasına düşerim. ❤️
Çekiciyse düşerim ama bu çok çok kişisel bir durum. Bana göresi var yani. Ama spesifik bsey söylemem gerekirse iteni söyleyebilirim kel ve göbekliler beni ölümüne iter
Evet ya böyle şeyler oluyor çok ilginç değil mi
Okuma anlamanın olmaması beni şaşırtmadı
, 👍👍👍
Uzun uzun tarif etmeyim. Barbara Palvine boyu, kilosu, yüzü, gülüşü, gozleri, bakışı benzeyen ne varsa dikkatimi cekiyor. Tabi bunlarin tamami fiziksel etkenler.
Nereye düşüyoruz
Dik duruslu sakalli beyaz tenli ve geniş omuzlu kaslı falan😋
Uzunlamasina cehre, kucuk gogus genis basen ince bel. Elbette enaz benim kadar bakimli temiz ve enerjik.
Aleykküm selam. Öyle spesifik bir özellik yok düştüğüm. Ama gülüşe ve sese düşerim genelde. Hele ki gamzesi varsa üff yani ‽
Göbekli ve sakallı😅😅
https://www.youtube.com/embed/BktIE1ICTb4@queenofsea ana bu ben 🤣🤣
170 oldugum icin 180 ve ustu plmasi kâfi benim icin
Yine mi kaybettim be tüh... 😊
Ben
Düşmek değil de orantılı kas iri yarı vücut ilgimi çekiyor
Detay o kadar ben ki şarkı sözleri... Gözler... Gözler benim zaaf noktam.
Ben fiziksel özellikten ziyade bakışlara çok önem veriyorum gerisi boş.
Karizması olsun adam gibi olsun beee gerisi hal olur😂
Çıtır olsun ama çok aşırı zayıf olmasın, birde bacaklar kızların özel bölgesinden daha fazla beni uçuruyor 😊
Bel bacak ve kalça uyumu orantılı olanlara düşüyorum mesela kalçası büyük sevmem bacağı büyük sevmem ama küçükde olmıycak tam orantılı
bakımlı ve düzenli diş, uzun parmaklı kemikli bir el, uzun boy, sadece bana güzel bakan gözler... yani manitam 😩💗💗
Düşmem. Beğenirim. Severim. Saygı duyar ve korurum ama düşmem. İyi olmam efendi olmam çok sevmem yanlış anlaşılmasın.
hah bu dediğimde düşerim. belirleyici bir özellik sabitlemedim.. farklılık gösterebiliyor çünkü. o etki bambaşka, tek tip değil.
Zeka Karakter diyecektim derenin suyunu baştan kesmişsin yapacak bir şey yok, saçlarının bakımlılığına ( :D )
Kişilik tamam fiziksel olarak soruluyorsa,175 civarı boyda kıvrımlı fiziğe sahip ince bilekli zarif biri olur.
Gür siyah/kumral saç ve beyaz güzel dişlerin sahip olduğu gülüşe
Karakteristik yüz beni çok etkiliyor. Son zamanlarda bunu fark ettim.
Bembeyaz bir el 😂 bilmiyom ya sürekli değişiyor kararsızım mmhh
Fiziksel olarak güzel yüze ve gülüşe düşerim aynı zamanda bakışa 🥲
Sarisin ve uzun boy nedense sarışın oluyor genelde tercihim ya da kumral nadir
istediği kadar mükemmel olsun sesi kötüyse biter benim için
el ayak bilekleri ince olmalı mesela. Duruşu dik olmalı. Eller ne küçük nede büyük olmalı.
İnce bel, geniş dik popo, kalın bacak. Bu üçlü çok güçlü!😂
1.70 boy, ince bel ve bira büyük dik kalcalar , lazerli vücut ve güzel bir yüz.
Lazer deri kanseri yapiyormus ya
Evet aman. butun Seksi kızlar yaptiriyor nasıl parlıyor bird emakyaj yapiyolar
Evette baya zararlı bana doktor demişti ileri de kanser yapabilir sağlık daha önemli ya
Gözler ve i gozler ile bakarken gülüşü sıcağı tebessümü hele bide gamzesi de var sa
Uzun boylu, geniş omuzlu, kalıplı erkek diyim 😃
H. İ. Ç. B. İ. R. Ş. E. Y. E düşmem nokta….
ama düşmüş gibi yaptım
🖕🏻
minyon ama güzel fizikli kadınlara düşüyorum
Kadında beyaz ten, dolgun kalca ve dolgun memelere düşerim. Eririm, biterim.
Gülüşü
Sonrasında kızıl saç, tabi her bedende değil.
Düşmem de etkiliyor.
cut.
70 kilo altı 1.45 boy uzunluğu kızıl saça pis düşüyorum ben ya
Belirgin vücut hatları dikkat çekiyor. Düşmem için yeterli değil.
Göğüsleri güzel olduğu zaman bitiyorum çok iyi yalarım eski sevgilimin göğüslerini saatlerce yalamıştim bir daha olsa bir daha yalarım
Mümkünse kimseyi almiyim
Mümkün değil
@askn_34 aynen sana mı dert oldul başka işin yok galiba
Şu fotoğraftaki kadın tam olarak tipim. Bu tip kadına düşmek değil aşık olurum 😍
Bugün tanımadığım birinin gülüşü ve dudaklarina düştüm..
Sicak bir bakış bakımlı tırnaklar mis gibi bir koku ağız bakımı en önemli silahına zekası ardından kendine olan özgüveni
Gözlerine düşerim.
Koyu kahve gözler şiir yazılası oluyor, yazmıştımda. 🤩
Hiç bi fiziksel özellik aramadığımi fark ettim. Sadakat ve güzel sohbet dışında ilgilenmiyorum sanırım
boy ve omuzlarla, elller
çok asil abi ya
Eller, kol ve omuzlar, beyaz-buğday ten, gözler ve büyük penis
Çok yemişsin belli , biliyorsun büyüğü küçüğü
Gözler bakışlar önemli tabi ama erkeksi yüz hatları diyebilirim. Bebeksi oluyo kimisi
Zayıf esmer uzun boylu beyler bir adım önde
Allah sahibine bağışlasın oylelerini
Sert yüz hatları ister istemez hoşuma gidiyor
Ne çok dolgun ne çok boş boyu normal oldumu yeter kumral veya beyaz
Siyah yakışıyorsa düşerim.
Siyahın yakıştığı erkekler net yakışıklıdır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?