Astroloji & Burçlar Sizin belirgin fiziksel özelliğiniz nedir 🙂🙂? ppsikologhanimm Takip Et Xper 3 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben yay burcuyum gülümsemem gerçekten belirgin özelliğimden 🙂 Sizin belirgin fiziksel özelliğiniz nedir 🙂🙂? Cevapla Nedir Soruları Fizik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Yengeç gözlerim 0 0 Yorumla
Pleiadesli Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 96% Boğa +1 yıl Gülünce alt dudağımın altında iki gamzem ortaya çıkar, ve gözlerim gülünce eyelinerli gibi olur, en sevdiğim özelliklerim 1 3 Yorumla Pleiadesli Boğa +1 yıl Teraziyim ama alakası yok yani Yorumla ppsikologhanimm Yay +1 yıl Arada çıkabiliyor 🙂 yükselenin belkide doğrudur Yorumla Pleiadesli Boğa +1 yıl Yükselenimde terazi 😂 Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% İkizler +1 yıl İkizler Burcuyum Tarzım Fiziksel Ve Belirgin Bir Özellik 1 0 Yorumla
Canımistedii Takip Et Xper 4 Yaş: 31 Aslan +1 yıl Belirgin olan bakımlı oluşummuş ama bu değil bence 😄 1 1 Yorumla ppsikologhanimm Yay +1 yıl Ne sizce 🙂 Yorumla
yürüyenyıkıkhüüü Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% Balık +1 yıl kemikli yüz hattı mııı yanaklarım olduğu için bilemiyorum belki öyledir yüzüm eködpsöshdmshdkd 0 0 Yorumla
Serqts Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% Terazi +1 yıl Gözlerim mi sanmıyorum 😬 1 2 Yorumla ppsikologhanimm Yay +1 yıl Nere peki sizce 🙂 Yorumla Serqts Terazi +1 yıl Burnum ama estetik o da ndjdjs Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% Aslan +1 yıl Saçlarım mı? Yanlış, belirgin olamaz... 1 2 Yorumla ppsikologhanimm Yay +1 yıl Aslanlar güzel olur Yorumla Neyapacaksınkiiiiii Aslan +1 yıl Güzel de tesettürlüyüm, ondan belirgin olamaz dedim ☺ Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 341 cevap paylaştı. Bakımlı oluşu 1 0 Yorumla
kalk_bi_çay_yap Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% Terazi +1 yıl Çene yapısı diyor ama emin değilim 1 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% Koç +1 yıl Elmacık kemiklerimmiş. Doğruluk payı var. 😅 1 0 Yorumla
whereismymindamk Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% Aslan +1 yıl saclarimmis 1 1 Yorumla ppsikologhanimm Yay +1 yıl Aslan burçları çok güzel olur Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% Yay +1 yıl gülümsemem 1 1 Yorumla ppsikologhanimm Yay +1 yıl Sen de yay 🙂🙂🙂 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% Akrep +1 yıl Bakışlar... 1 1 Yorumla ppsikologhanimm Yay +1 yıl Profil resimden belli oluyor 🙂🙂 Yorumla
baran0721 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Kova +1 yıl Bakımlı olamamış işte ben 🥰 1 2 Yorumla ppsikologhanimm Yay +1 yıl Kovalar iyi olur🙂 Yorumla baran0721 Kova +1 yıl Evet doğru tespit 🙃 Yorumla
itsmeaicha Takip Et Xper 2 Yaş: 22 Aslan +1 yıl Burcum ve yükselenim tam tutuyor 😄 1 4 Yorumla ppsikologhanimm Yay +1 yıl Burcun nedir🙂 Yorumla itsmeaicha Aslan +1 yıl Aslan burcuyum yükselenimde oğlak ❤️ Yorumla ppsikologhanimm Yay +1 yıl Aslan burçları çok güzel ve dikkat çekici olur Oğlaklarda kariyere havalı olmaya önem verir İkisinin birleşimi zor olmuş bu kadar havalı olunmaz 😃😃😄 Yorumla itsmeaicha Aslan +1 yıl Ahahhahahah ❤️❤️ Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 608 cevap paylaştı. Aslan haklı 1 3 Yorumla ppsikologhanimm Yay +1 yıl Aslan burçları çok iyi ve güzel olurlar Yorumla Rascoln36 Aslan +1 yıl Kızları çok güzeldir doğru Yorumla ppsikologhanimm Yay +1 yıl Aynen kızları çok güzel 🙂 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% Terazi +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 507 cevap paylaştı. Çene yapısı diyor 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 944 cevap paylaştı. Koç burcu değilim 😏 1 0 Yorumla
milflerdernegi Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Kova +1 yıl Burclar sacma inanlar da keriz 0 2 Yorumla ppsikologhanimm Yay +1 yıl Keriz değiliz 🙂 Yorumla milflerdernegi Kova +1 yıl Gok cisimlerinin konumlarinin senin kisiligini ve ask hayatini nasil etkileyebilir aciklasana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Yengeç gözlerim
Gülünce alt dudağımın altında iki gamzem ortaya çıkar, ve gözlerim gülünce eyelinerli gibi olur, en sevdiğim özelliklerim
Teraziyim ama alakası yok yani
Arada çıkabiliyor 🙂 yükselenin belkide doğrudur
Yükselenimde terazi 😂
İkizler Burcuyum Tarzım Fiziksel Ve Belirgin Bir Özellik
Belirgin olan bakımlı oluşummuş ama bu değil bence 😄
Ne sizce 🙂
kemikli yüz hattı mııı yanaklarım olduğu için bilemiyorum belki öyledir yüzüm eködpsöshdmshdkd
Gözlerim mi sanmıyorum 😬
Nere peki sizce 🙂
Burnum ama estetik o da ndjdjs
Saçlarım mı? Yanlış, belirgin olamaz...
Aslanlar güzel olur
Güzel de tesettürlüyüm, ondan belirgin olamaz dedim ☺
Başak burnu 🙄
Bakimliymişim doğru tespit
Bakımlı oluşu
Dogru burnum yamuk kırık😂😂
Çene yapısı diyor ama emin değilim
Teşhirliği seviyor olmam
Gözlerimmiş
Genelde gözlerim övülür
Elmacık kemiklerimmiş. Doğruluk payı var. 😅
saclarimmis
Aslan burçları çok güzel olur
gülümsemem
Sen de yay 🙂🙂🙂
Bakışlar...
Profil resimden belli oluyor 🙂🙂
Bakımlı olamamış işte ben 🥰
Kovalar iyi olur🙂
Evet doğru tespit 🙃
Burcum ve yükselenim tam tutuyor 😄
Burcun nedir🙂
Aslan burcuyum yükselenimde oğlak ❤️
Aslan burçları çok güzel ve dikkat çekici olur
Oğlaklarda kariyere havalı olmaya önem verir
İkisinin birleşimi zor olmuş bu kadar havalı olunmaz 😃😃😄
Ahahhahahah ❤️❤️
Kemikli yüz hattı bgghhhgg
Aslan haklı
Aslan burçları çok iyi ve güzel olurlar
Kızları çok güzeldir doğru
Aynen kızları çok güzel 🙂
Bakışım
Bakışmış
Çene yapısı diyor
Gözler
Balık
Boğa
Tarzımmış :D
Gözlerimmiş
gülümsemem mi 🙄
Başak, burnummuş.
Koç burcu değilim 😏
Burnummus
Boğa tuttu
Terazi.
Burclar sacma inanlar da keriz
Keriz değiliz 🙂
Gok cisimlerinin konumlarinin senin kisiligini ve ask hayatini nasil etkileyebilir aciklasana