Gizli Üye(18-24)10 ayNormal tabiki, olabilir yani, absürd bişey yok bunda, arkadaşlar hepsini okumadan geçmeyin, hepinize söylüyorum, bu tür şeyleri kafanıza takmayın, dünya sevgililik vs şeylerden ibaret değil, bu dert edilcek bi konuda değil, absürd bişeyde değil, bi insan kendine uygun birini bulamamış olabilir, konuştuğu flörtleştiği kimseyle anlaşamamış olabilir, veya nasip olmamıştır kısmet olmamıstır, bunlar kötü şeyler değil, hem biliyormusunuz dünyaca ünlü oyuncuların şarkıcıların bile bazılarının 28-29 yaşlarına kadar sevgilisi yoktu, bazı koskoca dünya starı insanlar bile 27'sine kadar hayatında kimse yokmuş, hiç boşuna 22-23 yasındayım hala hayatımda biri olmadı gibi gibi boş takıntılarla yormayın kafanızı, hem millet sevgili yapıyoda noluyo, bi çoğu aldatılma kavga tartısma gereksiz yere terkedilme vs durumlar yaşıyo zaten çokta lazım bişey değil, eğer cidden kendinizi seviyosanız 2 tane ortamcı artist ergenin gazına gelmeyin, galeyana gelmeyin, sakin olun biraz be, lisede nasip olmadıysa üniversitede kendinize uygun biriyle tanışıcaksınız, ordada nasip olmazsada iş hayatında veya ilerleyen zamanlarda bi başka yerde bi başka zamanda nasibinizi bulucaksınız, hepinizin zaten bi gün sevgilisi olucak, bunu kafaya takmak yerine hayatım tadını çıkarmaya bakın, bu dünyaya 1 kez daha gelmiceğinizi unutmayın, burdaki zamanlarınızı üzülerek dert edinerek kafanızı rahatsız ederek değil güle eğlene keyif ala ala geçirin🙂
65 Yorumla
Cevap sahibi10 ayrica ederim💕
Soran10 ayYorumunuz beni rahatlattı teşekkür ederim 😊
Cevap sahibi10 ayRica ederim☺️💕
Cevap sahibi10 aytesekkurler fakat tanısamam, hem nişanlım var benim😶😶
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 ayBir insanın sevgilisi olması normal mı? Bence asıl soru bu olmalı. Neredeyse tamamının dilinde maaşallah, inşallah dolanan bir halkın sevgili dendi mi eriyip bitmesi normal mi bence ilk bunu tartışmalıyız. Ecdadımızı, tarihimizi, geçmişimizi bilmeden batı 😍 hayranı, taklitçi cahil insanlara döndük ve bu kimseyi rahatsız etmiyor. Duruşu, farkı yok artık kimsenin kimseden. Herkes bir diğerini taklit ediyor en iyi arkadaşlar bile birbirinin aynısı ve bu tiksinç. Fabrika ürün müyüz, içinde bambaşka yetenek tohumları saklayan insanlar mı?
00 Yorumla
Sevgiliden kasıt ne beklentin ne tam bunu sorman lazım bence kendine bende yapmadım 22 yim saçma sapan ilişki yapana kadar 3 4 yıl sonra belki sağlam bir ilişkin olcak bilemezsin bakıyorsun ilişki bitiyo aldatılma ve insanlar yeni insan tanımak istemiyo sen de öyle olmak istemezsin bence
02 Yorumla
Soran10 ayBeklentim doğru kişiyi bulmak
- 10 ay
Bilmiyorum doğru kişi gerçekten var mı biz mi doğru kişi olmak için mi uğraşıcaz youtube never give up diye bi kanal vardı biraz çirkin diyorlardı birisi tatlısın bence diye yorum attı evlendiler bazı çiftlere bakıyorum dillere destan kimyaları var ruhları birbirini tanıyo demek istediğimi anladın sanırım ama günümüzde güvenmek sevgi sadakat zor bulunur
10 ayAnormal 26 yaşımda birisi olarak söylüyorum iyi bir şey kesinlikle değil he kız olarak erkekler için vazgeçilmez olursun ama tam tersi bir erkeğin hiç sevgilisi olmamasına kadınları korkunç bir durum olarak bakıyor 20 yaş üstüne
016 Yorumla- 10 ay
Saçmalık. Ne kadınların ne de erkeklerin sevgili yapmasının hiçbir mantığı yok. Sırf sevgili yaptım demek için sevgili yapıp 2 gün sonra ayrılanlar var. Eee ne anladık? Ciddiyet yoksa boş iş. Evlenmeden yaşanmısligin oluyorsa o zaten ayrı bir problem. Sadece kadın için değil erkek için de söylediklerim aynen geçerli. Ne eksik ne fazla
- 10 ay
@Nightwalk35 dindar bir insan oldugun için size öyle gelebilir
- 10 ay
Dindar demek fazla iddialı oldu. Maalesef ki o kadar maneviyatlı değilim keşke olsam ama bu dindarlar için degil herkes için geçerli olmalı zaten. Hangi insan hayatına alacağı kişinin başkalarıyla unutamadığı yaşanmışlıkları olmasını ister ki? İsteyende problem vardır bence
- 10 ay
@Nightwalk35 kadınların çoğu istiyor hanımefendi
- 10 ay
Çoğu sıkıntılı demek ki
- 10 ay
İstiyor gibi gorunmelerinin altında yatan sebebi söyliyim öyleyse. Beğenilen biri imajı verdiğini düşündükleri için. Hani bir çok sevgilisi olmuş demek ki beğenilen sevilen biri falan. Halbuki alakası yok. Görüştüğü insanlar olmuş olabilir o ayrı konu ama ben yaşanmışlık olmasından bahsediyorum. Bu farklı bir durum.
Soran10 ay@Nightwalk35 size sonuna kadar hak veriyorum
- 10 ay
- 10 ay
- 10 ay
Bence sana akıllı insanlar denk gelmemiş
- 9 ay
Aynen ben de 28 yaşında bi erkeğin bakir olduğunu duydum çocuk ezik geldi gözüme
- 9 ay
@Liyaabucakk zekasızlar mücevherden ne anlar
- 9 ay
@Nightwalk35 sen öyle düşünmezsin ama bunun gibi düşünen çok var
- 9 ay
@WITCHKINGGG evet haklısın çok var. Çoğunluk kalitesiz çöp insan da ondan. Bu da onlardan biri sadece. Önüne geleni sevgili yapmayı marifet sanan, doğru insanı beklemeyi tercih eden kaliteli insanları küçümseyen bi zavallı sadece. Herkes kendi layığını sever sonuç olarak
Soran9 ay@Nightwalk35 çok haklısın. Ben temiz birini isterim öyle bir şeyi de eziklik olarak görmem
- 9 ay
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, tabii ki normal! ❤️ Her insanın hayat yolculuğu farklı sonuçta. Kimisi aşkta 18 yaşında bir şair, kimisi 30'unda bile kendini aşk körebesinde bulabilir. Önemli olan, doğru zamanda doğru kalpte olmak. Acelemiz yok, her şey bir gün olur. Hem belki aşk henüz doğru zamanı bekliyordur senin için. 🥰 Peki sence aşkın yaşı olur mu?
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
114Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,1b cevap paylaştı.
10 ayGayet doğal türkiyeye gitmeseydim bu yaz benimde olmazdı büyük ihtimalle
10 Yorumla
10 ayHerkesin ilişki deneyimleri ve yaşam koşulları farklı olduğu için, 23 yaşına kadar sevgilisi olmamak oldukça normal bir durumdur. Bazı insanlar daha erken yaşlarda ilişkiler yaşamayı tercih ederken, bazıları için bu süreç daha uzun sürebilir. Bu, kişinin kişisel tercihlerine, yaşam şartlarına ve duygusal durumuna bağlı olarak değişir.
Özellikle günümüzde birçok genç, kariyerlerine, eğitimlerine veya kişisel gelişimlerine odaklanmayı tercih edebiliyor. Bu nedenle, birinin belirli bir yaşa kadar sevgilisi olmaması, onların sosyal becerilerinin ya da kişiliklerinin bir yansıması değildir. Herkesin kendi zaman çizelgesi vardır ve önemli olan, bu süreçte kendini rahat hissetmektir. Sonuç olarak, bu tamamen normal bir durum ve önemli olan, kendi duygularına ve isteklerine saygı duymaktır.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Olmayacak olanı zorlamak, olabilecek başka güzellikleri de mahveder. Olmayandaki hayrı ve olandaki umudu görebilecek bir basiret dilemeli insan, kalbinin iyiliği, ferahlığı ve selameti için.
22 Yorumla
Soran10 ayPeki teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
10 ayBir insanın sevgili olması anormal zaten. Adam dediğin, kadın dediğin ciddi olur, ciddi görüşür evlenir. Evlenmeye niyeti yoksa hiç görüşmez
24 Yorumla
Soran10 ayTam olarak öyle biriyim.
- 10 ay
Böyle biriysen ne güzel işte. Sevgili yapıp takılınca noluyor? 2 gün sonra ayrılıyorlar sonra aşk acısı vs. Ne gerek var? Ya olacaksa adam gibi olsun evlen ya da hiç olmasın kafan rahat etsin
Soran10 ayYa açıkçası evlenmeyi düşünmediğim biriyle flört dahi etmem. Sadece bazen çirkin miyim acaba diye düşünüyorum. Arada boşluk hissi oluyo o kadar
- 10 ay
Güzel veya çirkin olmayla bunun hiç alakası yok.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
10 ayOff saçmalamayın tabii ki normal.
Anormal olan, yıllarca sevgili olup da evlenmeyenler.
Resmen birbirlerini oyalıyorlar.
26 Yorumla
Soran10 ayBence de öyle haklısın buna brn de karşıyım
- 10 ay
Vee daha çok gençsin. Önce kendini tanımaya ve geliştirmeye bak. Ne istediğini farket.
Soran10 ayPeki çok teşekkür ederim. Bu arada ne öğretmenisiniz?
- 10 ay
Okul öncesi öğretmeniyim.
Soran10 ayBen de okul öncesi son sınıfım. Atandınız mı acaba?
- 10 ay
Kocama atandım asdfghjk
psiko sosyal gelişim kuramında bu yaş aralığı genç yetişkinlik diye geçer ve sağlıklı ilişki kurma girişimleri başlar ama her insanın gelişimi farklı olduğu için bireye göre değişkenlik gösterir yani kimlik oluşturma dönemi kimisi içine kapanır kimisi sosyalleşir bir de bağlanma stilleri vs var ama kısacası normal sadece duyguları bastırmak doğru değil isteyip te yapamıyorsan sorun var demektir
20 YorumlaBence iyi bir şey nedenmi dersen olması gereken bu. hem dini açıdan hemde haramlardan korunmak için. şöyle düşün sevgili olup ayrılıp başkası ile evlenenler cok saçma bence Allah seni korumuş rabbim kendin gibi bir eş nasip etsin inşallah
32 Yorumla- 10 ay
aminn herkese inşallah sonunda benim gibi düşünen birisi
Soran10 ayAmin inşallah zaten sınırları olan biriyim. Çok dindar sayılmasam da edebe dikkat ederim
Gizli Üye(25-29)10 ayElbette normal, benim de henüz olmadı, belki kafana uygun birini bulamamissindir ve hoslanmamissindir, panik yapma , birgün hoşlandığın kişiyle karsilasacaksin , bunu inanarak söylüyorum, o gün geldiğinde o kişi seni fark etmezse kendini fark ettirmekten çekinme, yoksa çok pişman olursun, ben birinden hoslanmistim, kendisine duygularımı açtım, reddetti ama konustugum icin pişman değilim.
02 Yorumla
Soran10 aySen erkeksin bir kız yapsa öyle bir şey karşı taraf onu basit olarak görür
Cevap sahibi10 ay"Kendini fark ettir "derken "git hoşlandığını söyle " anlamında söylemedim, mesela ondan hoşlandığını nasıl belli edersin , sıradan Arkadaşlarına davrandigindan daha sıcak davranırsın, kendisini bir yere davet ederken diğer arkadaşlarınla birlikte değil sadece kendisini davet edersin , kendisiyle bas basa kalmak istedigini ima edersin, yani ona kendisini özel hissettirirsin...
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
10 ayBu yaş 30 bile olabilir.
Önemli olan bu konuda kişinin yaşından ziyade kendini tanıma ve bilme çabası.
Ne istediğini bilen kim varsa herşeyi doğru yapar.10 Yorumla
10 ayNormal değil diyen kendi işine baksın kendi işine karışsın kendi ile ilgilensin. Herkesin hayat görüşü herkesin hayatı herkesin sıkıntıları sorunları dertleri başkadır. Aynı uyuma sahip bir insan gelmemiştir veya gelememiştir bu anormal değildir herkesin içi rahat olsun.
10 Yorumla
10 ayNormal guzel birsey ama geciktirme derim yani bir yerlerden basla kapini acik tut. Bu yaslar cabuk geciyor yani evlenmek istiyorsan daha da bekleme. Birisini taniyim felan derkene 1 seneni alir Nisan vs derkene…
12 Yorumla
Soran10 ayAma hiçkimse yok nasıl bulayım
- 10 ay
Kendime bak, sosyal medyada aktif ol , sosyalles vs..
10 ayHerkesin bir şeyleri kendi zamanında yaşadığını düşünüyorum ve senin için doğru zaman su an olmayabilir. Ama bir gün elbette yaşayabilirsin bunu sıkıntı etme.
21 Yorumla
Soran10 ayPeki teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
10 ayİleride ilişki istiyorsa, kendi gibi birini bulursa eğer sorun değil. Yoksa tecrübe seviyesindeki farklılık çok sorun yaratıyor.
10 Yorumla
10 ayEn mantıklısı hatta aşka düşmeyin bu kez de insanın gözünde her şey birhiçliğe bile düşebiliyo en iyisi🤌🫠
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ay25 yaşından sonra daha zor oluyor birini bulmak ya sen onu beğenmiyorsan ya o seni
14 Yorumla
Soran10 ayİş hayatına atılacağım ve kızların yaptığı bir iş o yüzden pek umudum yok
Cevap sahibi10 ayKaç yaşındaysan bilmiyorum ama 25 yaşından önce edin sosyal medya ya da arkadaş aracılığıyla filan 25 ten sonra daha zor oluyor
Soran10 ay23
Cevap sahibi10 ay2 sene daha kolay bulursun sonrası zor oluyor
Gizli Üye(25-29)10 ayBir erkek olarak aynı durumdayım sebep nedir bilmiyorum
13 Yorumla
Soran10 ayKaç yaşındasınız ki
Cevap sahibi10 ay23
Cevap sahibi10 ayArtık sev yapıp bir şey yaşamak istiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Benim yoktu mesela, bir çok kişinin de yoktu. Senin de yoksa Normal kabul edebiliriz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
10 ayNormal tercih etmeyebilir daha bilinçli bir ilişki isteyebilir önüne bakmış bir kadın olabilir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
10 ayNormal Bnce belki seçici belki özgüven eksikliği var bilemeyiz 🤷
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayBen çok pişmanım sevgili edindiğim için keşke senin yaşında olsam ve hiç sevgilim olmasa çok isterim bunu bir abla tavsiyesi sakın erkeklere kendini kullandırma sakın
21 Yorumla
Soran10 ayYok dikkatli biriyim kullandırtmam kendimi
Gizli Üye(25-29)10 ay26 yasindayim olmadi. Evlenmeyi de düşünmüyorum 😂
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayEvet, benim hala yok 20 yaşındayım ilerleyen süreçlerde de olmaz diye tahmin ediyorum belki böylesi bizim için daha iyidir.
10 YorumlaOlabilir insan tercihi illa herkesin hayatında biri olacak diye kayda yok bende diyorum keşke hayatıma kimseyi almasaydım şu an ilişkim var ama kendimi yalnız hissediyorum ve bu durum çok kırıcı en güzeli yalnızlık
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 641 cevap paylaştı.
10 ayİşinin olmaması normal olmayabilir
Okumamış olması normal olmayabilir
Ama sevgili bilemedim00 Yorumla 23 yaşından sonra hiç sevgilim olmadı yaşım 29 ama bir insanın 23 yaşına kadar sevgili olmaması saçma
00 Yorumla
10 ayMüthiş anormal hahaha ah gülesim geldi. İnsan ruhen, kâlben, bedenen, zihnen kendisini ne zaman hazır hissediyorsa o zaman ilişki yaşamalı.
00 Yorumla
10 ayNormal ama isteyip de olmadıysa normal değil yani istemekten kastım aman birisi olsun diye düşünenler için.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
10 ay23 e kadar ben de 1-2 s. lağa, napıyo bunlar diye üstten bi bakmıştım.23 te bi başladım, panzer gibi..
Tam çağın yani, değerlendir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı.
10 ayBişi olmaz annen bulur görücü usulü evlenirsin
01 Yorumla
Soran10 ayAnnem de gelin benim kızımı alın mi diyecek
Kuzenim 31 yasinda degil sevgili erkek arkadasi dahi olmadi
01 Yorumla
Soran10 ayBenim de olmadı
Gizli Üye(25-29)10 ay23 yaşında birisi olarak evet asosyal adamım o yüzden çok normal.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ay23 üm hiç olmadı, flört bile belki 3-4 kişi olmuştur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ay30 yaşina kadar olmayanlar var dert etme geç olsun güzel olsun👍
11 Yorumla- 10 ay
😅😅😅😂he ya
10 ayNormal çünkü ben de 24 yaşındayım halen de sevgilim yok
10 Yorumla
10 ayNormal illa bu yaşa kadar 20 tane olmasına gerek yok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,1b cevap paylaştı.
10 ayNormal tabi. Bu gibi durumlar genelde davranışsaldır. İlgilenmemişsin demek.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 603 cevap paylaştı. Hic sevgilim olmadi ama yemediğim nanede kalmadı sevgili olayina karsiyim zaten
10 Yorumla
10 ayEdepli biriyse normaldir
24 Yorumla
Soran10 ayEvet edepliyim
- 10 ay
Helale harama dikkat ediyorsa tesettürlü ise zaten sevgilisi olmaması gayet makul biseydir
Soran10 ayTesettürlü değilim ama diğerleri var
- 10 ay
Çok önemli diğerleri dediğimiz şeyler belki tesettürden önemli belki aynı ölçüde...
Senin adına sevindim
10 ayNe güzel senin olmadıysa imrendim olmaması çok iyi bence artik evlenene kadar bekle mükemmel bir evliliğin olsun. Ilk sevgilin kocan olsun. Çünkü benim 23 yaşına girene kadar 24 tane sevgilim olmuştu. Çok büyük yanlıştı.
04 Yorumla
Soran10 ayBen de öyle olmasını isterim.
- 10 ay
Ne olmasini istersin
Soran10 ayİlk sevgilimin kocam olmasını
- 10 ay
İnşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
10 ayNormal.. ama dikkat et. Olmayacak adamlara çok kapilabilirsin..
00 Yorumla Bilmiyorum kadınlar için iyidir erkekler bundan hoşlanır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı.
10 ayNeden anormal olsun ki
12 Yorumla
Soran10 ayÖyle bulanlar var
- 10 ay
Sen bakma onlara içinden geldiği gibi davran
10 ayAslında çok normal değil. Hayata karşı tutkusu olan insanın. İnsanlara karşı da tutkusu olur ve illa 23 yaşına kadar aşık olursun. Bı yerde denk gelir. Nadirdir hepimiz için ama illa olur.
11 Yorumla
Soran10 ayBenim için geçerli değil sanırım
37 yaşındayım hiç olmadı bir kızla sevgili olmayı bırak el ele tutuşmuşluğum öpüşmüşlüğüm hatta doğru düzgün konuşmuşluğum yok hiçte aramadım halende bakirim
01 Yorumla
Soran10 ayYok zaten olsa da öyle şeyler yapmam
Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Normal 35 yaşındayım benim de bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı flörtüm bile olmadı
00 Yorumla
10 ayNe zaman hazır hissedersen o zaman olur belli bi yaşı yok bence
10 YorumlaHoşlanmaması normal değil ama sevgili olmaması normal
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
10 ayErkeklerin değil de eğer bir kız en az ortalama güzellikteyse yalan olduğunu düşünüyorum
00 Yorumla Normal benim 32 yaşında olmama rağmen bu zamana kadar olmadı
Kız eli değmeyen bir hayat yaşadım tercihe bağlı olarak
Hayat bize kimi gösterecek bilemiyoruz da00 Yorumla
10 ayErkekse normal bırak 23 ü 40 yaşında olan sevgilisi olmayan erkek var. Sen de olmaya bilir. Ama ben 35 geçtim birisi olmadı.
08 Yorumla
Soran10 ayErkek değilim
- 10 ay
Yani kadın bulur
- 10 ay
Bir erkek icinde kusura bakma da normal degil. Belli bi sure sonra insanlar “top” musun dusunecetir.
- 10 ay
Veya bir pskiloji sorunu mu diye.
- 10 ay
@Mavihuylukiz__ nasıl anlatır mısın? Anlamadım. Ciddi söylüyorum. Benim hiç olmadı. Ne top ne tüfeğim. Erkek ilgim falan yok.
- 10 ay
@Mavihuylukiz__ parasızlık desek...
- 10 ay
Egon vardir
- 10 ay
@Mavihuylukiz__ a kız ne egosu. Yalnızlıktan ölüyordum hala boşluk. İmkansızlığı parasizlik
10 ayNormal tercih meselesi
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
10 ayAile yapina bağlı
20 Yorumla
10 ayNe güzel sevgilisi kaç yıldır olmayan sayılı kişilerdensin (en azından bende bu teselli ise yariyor)
00 Yorumla
10 ay24 yaşına kadar olmamış birisi var
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı.
10 ayElbette normal
10 Yorumla
10 ayBenimde sadece flortler oldu
10 Yorumlaİstemeyen yapmaz bu çok normal
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
10 ayNormal. Denk gelmemiştir.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Normal daha cocuk zaten
10 YorumlaNormal, benim de olmadi
10 Yorumla- Devamını Gör (134)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne