23 yaşındaki erkek kardeşimin ve 22 yaşındaki halamın kızının şu an itibariyle içinde bulundukları durum. İkisi de çok başarılı ve iyi üniversiteleri bitirmiş ve iyi bir şirkette çalışan çocuklar ancak bu yaşlarına kadar aşk ile henüz tanışamadılar. Erkek kardeşim biraz daha cesaretli ve dışa dönük oldu son 2-3 yılda ama kuzenim henüz kendini aşamadı. İkisi de tipsiz değil aksine çok yakışıklı ve çok güzeller. Aranızda bu yaşlara kadar sevgilisi olmayan var mı?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
22 yaşındayım daha önce sevgilim veya flörtüm olmadı
😓
Noldu
Üzücü yani o yüzden
İyide neden
Sadece kişisel çıkarlar için önüne gelenin birbiri ile olduğu bir devirde bu yaşıma kadar yalnız olduğum için gayet mutluyum ben
Bence kötü de sence bilmem
Senin olduda noldu yani sevgililerin
Evlendim
Ben 34 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı
Peki bunu siz mi istemediniz? Bir tercih meselesi mıydı?
Ben hep istedim ama istesemde hiç sevgilim kız arkadaşım flörtüm olmadı çünkü utangaç çekingen içe dönük sessiz biriyim hiç açılamadım asosyalim bir de dış görünüş olarak çok zayıfım çekiciliğim yok öz güvensizim hiçbir kızla yakınlık kuramadım tanışamadım buluşamadım çıkamadım
Peki kendini değiştirmeyi hiç denemedin mi? Kardeşim mesela spor yapmaya başladı ki spor yapmadan önce de yakışıklı ve çekici bir çocuktu. Kuzenim de çekici ve güzel olmasına rağmen zayıf ve saf bir kız. Kandırılmaya açık. Bizim ebeveynler çok baskıcı olduğu için çocukların da böyle içe dönük yapısı var ama abi ve ablalar çocukları hep kalabalığa ve ortamlara itiyor. Keşke sizi de iten birisi olabilseymiş. Ben de 30 yaşımda evlendim bu arada yeni evlendim
Maalesef olmadı ben istesemde hiç değişemedim açılamadım kendimi aşamadım çocukluğumdan beri utangaç çekingen içe dönük sessiz biriyim bu hiç değişmedi okula askere gittim yine de açılamadım sosyalleşemedim insanlarla yakınlık kuramadım hep kendimi geri çektim içime kapandım kendimi kapattım ergenlikte de evdeydim genelde dışarı pek çıkmazdım sosyalleşemedim hiç kız arkadaşım olmadı liseden sonra da tamamen eve kapandım zaten iş hayatım sosyal hayatım olmadı askere gittim askerde de açılamadım askerden geleli 12 sene oldu hep evdeyim senelerdir evden dışarı çıkmıyorum iyice kapattım kendimi iş hayatım sosyal hayatım aşk hayatım olmadan bu yaşıma geldim
Gerçekten üzüldüm durumunuza bizim çocuklar böyle değil aşk hayatları da olmasa erken yaşta ellerine aldıkları meslekleri var. Yani sizin için sizinle ilgilenen bir kişi bile olmadı mı? Olsa böyle kalmazdınız bence
Hep benden beklediler ama bende başaramadım bu hayatta herşeyden mahrum kaldım mesleğim bile yok hiç çalışamadım iş deneyimim yok gençliğim hep eve kapalı işsiz asosyal yalnız mutsuz geçti yaşım ilerledikçe daha da içime kapandım kendimi kapattım utangaçlığım çekingenliğim korkularım arttı evden dışarı çıkamaz hale geldim evde yaşlanıyorum böylece gençliğime dair yaşanmış bir güzel günüm bile olmadı
Mesele sen değilsin bizene simdi onlardan te allahım ya
Mesele illa ben olmak zorunda mıyım? Eğer böyle bir şey düşünüyorsan görüş yazmadan geç
O da bir şey mi ben 25 yaşındayım hiç olmadı benim de. Tercih meselesi.
Neden olmadı çok mu seçicisin eksikliğini hissediyor musun
Neden olmadığıyla ilgili bir düşüncen var mı?
Çok seçiciyim evet kolay beğenmiyorum çok görücü geldi eve, ısınamadım bir türlü
Kariyerin var mı peki
Var
Görücü gelmesi olayını nasıl kabul ettin kariyer ile ters orantılı oluyor genelde bu tutum
Valla kadınlar beni beğeniyor sonra da oğullarını getiriyorlar eve gelene git diyemeyiz yani ayıp
Habersiz geliyorlar bu durumda çat kapı öyle mi kahvede yapıyosundur sen sonra git denmez mi diyosun
Evet yapıyorum ne var bunda sonuçta sevgilim yok konuştuğum biri de yok gayet normal
Anormal karsılamadım genelleme yaptım iki onceki yazdıgımda sende geliyorlar git diyemeyiz dedin ama kabul ettiğin için geliyorlar umarım en doğru kişiyi bulursun
Yani bazı kabul ettiklerim oluyor ama bir tanesini kabul etmemiştim ona rağmen yine geldiler
Sen nasıl birini istiyosun konusalım istersen biraz
Gayet normal
Diyorsun
Hatta en güzeli
Hayatta hiçbir şeyi tadamamissinki
Ben değil kardeşim ve kuzenim