Bir erkeğin 27 yaşına kadar sevgilisi olmaması normal mi sizce bu beni çok soğutan bir şey çünkü karakteri çok güzel ama tipi çok iyi değil acaba tipini kimse beğenmedi mi falan diyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yıl38 yaşındayım daha hiçbir kızdan çıkmadım ki doğru düzgün flörtüm var yani gezdik yedik içtik ama hiçbir zaman dokunmadım sarılmadım öpmedim sahip olmadım yani güzellik falan değil bu tamamen kadından çekinmek olabilir isteyip anlatamamak olabilir yani bunu anlatamazsın ki erkeğin yaşadığı dünya senin yaşamıyorsun Çünkü baskın bir dünya var orada. Ya ben aslında bir yere gittim Hani kadınla birlikte olayım diye yani kadın da hani güzel bir kadın öyle kötü değil eşim olsun diye uğraştım olmadı ya Lanet olsun anlamıyor işte ya Yani olmuyor abla işte anlamıyorsun Sen bana ya Anlamıyorsun yani çünkü kadınsın yani sen anlamazsın bunu Çünkü kadınsın yani ancak belki çocuğun olur O da yok hani Ergene erişir onu çek diye o zaman hissedebilirsin belki Çünkü hani senin o yokluk duygusunu anlamıyorsun Hani sana karşı söyledim çok kız böyle. Erkek ister dokunur sevişir öper Senin kafandaki bu değil mi Ama bazı erkekler işte yapamıyor bunu anlamıyorsunuz siz hani ben de kız görüyorum istiyorum Hani deli gibi istiyorum ama izinsiz dokunamazsın ona ve başka bir şey Siz de bu kadar abartıyorsunuz ki Lanet olsun o bedeninize ya bu kadar zor mu ya ve bu kadar zor mu Benim veya başka bir erkeğin duygusunu isteyen Anlamak bu kadar zor mu abla ya bilmiyorum Bak bir erkek sana ne yapar sarılır sahibi olur En fazla yani çok hamile bırakır seni ya bu kadar güzel bir şey var mı diyeceksin ki hamile kalsam Nasıl bakacağım işte diyorum ki kadın yok Yani senin yaşadığın o ufak bir kadınlık duygusu ile o erkeğin yaşamış olduğu kompleks duyguyu anlamak çok zor ya anlatmak da çok zor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılKadınlar olarak sevgilisi olan erkekleri kadınlar tarafından tercih edildikleri içi onların bu tercih ve tercih sebeplerini referans alıyorsunuz. Bu sizin bilinç altınızda çalışan bilinçsiz olarak yaptığınız bir süreç. Aslında bir çok kadın böyle yapar. Onlar için sevgili olan ya da daha önce sevgilisi olmuş erkekler diğerlerine göre daha değerlidir. Hatta ilişkisi ne kadar uzun sürmüşse o kadar daha kıymetlidir. Bu bakış açısına göre bilinç altınız bu erkeği kadınlar tercih ediyorlar ise demek ki onu özel yapan şeyler var olarak değerlendirme yapıyor. Bu pratikte de öyledir nitekim. Bir şey rağbet görüyor ise o şeyi çok özel ya da çekici yapan nitelikler söz konusu demektir. Rağbet görmeyen erkeklerin de çekici gelmemesinin sebebi genel olarak işte bu niteliklerden yoksun olmaları oluyor. Belki yakışıklı değil, belki diyalog kuramıyor, çok utangaç, problemli vs. gibi düşünüyorsunuz. Sonuç olarak ne kadar genellesek de son yıllarda özellikle erkekler de sevgili olmadan literatürde geçen diğer ilişki türlerini yaşama potansiyeli görülebiliyor. Yeni nesil (hatta bu kadınlarda da var) duygusal bağlılık kurmayı gerektiren, daha yorucu olan ilişki türlerinden uzak durmayı tercih ediyor gibi. Yani sevgilisi olmaması o erkeğin defolu, problemli olduğu anlamına gelmeyebilir. En azından günümüzde. Belki de eski nesiller de olduğu gerçekten aşka inanıp o özel olan kadını bekliyor da olabilirler.
46 Yorumla- 1 yıl
Kadınlarla ilgili her paylaşımda seni görüyorum.
- 1 yıl
Haklısın. Az olmuş. Bundan sonra kültür, sanat, sinema ve müzik alanlarında da boy göstereceğim.
- 1 yıl
Tamam
- 1 yıl
Bişey dicem peki sadık olan kadın, ve aldatan erkek olduğu durumlarda düşüncelerin aynı mi
- 1 yıl
Evet. Kadınların safından ve gözünden elbette. Sadakat bana göre hep özel ve herkesin sahip olamayacağı bir değerdir.
- 1 yıl
Anladımm.
Gizli Üye(30-35)1 yılİşte buna maid coffin effect denir. Bir adamı birden fazla kadın isterse diğer kadınlarda ona çekilir arzu duyar Hiçbir kadının istemediği birini bir başka kadında istemez. İşte kadınların tuhaf doğasından bir şey daha Sonra bu erkekler aldatıyor derler fakat bu eğilim yüzünden Aldatma potansiyeli yüksek bir erkeği tercih etmiş olurlar. Asıl soruya gelirsek elbette ki olabilir sayılamayacak kadar sebep olabilir. Yanlız kalmak istediğinden kadınlara güvenmediğinden İşi gücü idealleri için yaşadığından Umursamadığından gibi sebeplerden sevgili yapmamış olabilir. Şahsen benim zamanında 2 kez oldu Ancak uzun bir süredir Bu işlerden baya soğudum tiskinme noktasına geldim TERCİHEN yanlızlığı seçtim.
00 Yorumla
1 yılTabii ki de değil:) o ne öyle ya besle büyüt ekmeğini başkası yesin. Diyen bir tipsen normal olabilir. Bana göre değill çünkü , illaki gözü açılacak ve illaki toslayacak. Ve bir çok şeyi hayatın içinde öğrenerek bazı şeylerden ders çıkarmayı öğrenerek doğru bir karakter kendine oturtacaktır. Daha sonrasında ne istediğini fark ederek ona göre davranacaktır ve kendisi için en doğruyu Arayıp bulacaktır. Ama böyle bir durum varsa bunları kabul Edip zamanı geldiğinde üzülmeyi göze alabilirsen ve bazı şeyleri sindirebileceksen Normal gelebilir
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ahh, flört konularında ne kadar karmaşık hisler yaşayabiliyoruz değil mi? 27 yaşına kadar sevgilisi olmamış birini düşününce, aslında bu durum biraz da kişisel tercihlerle ilgili olabilir. Bazı insanlar doğru kişiyi beklemeyi ya da başka önceliklere yoğunlaşmayı tercih edebiliyor.
Tip meselesi ise tamamen göreceli. Herkesin güzellik algısı farklı, belki de senin arkadaşın aşkı keşfedeceği kişiyi bulamamıştır henüz. Kaldı ki, önemli olan iç güzellik ve karakter, uzun soluklu bir ilişki için bu daha kıymetli. Karakter uyumunu yakaladığında bazen tip önemini yitiriyor. Kim bilir, belki de hayat sizin daha büyük bir aşkı keşfetmenizi sağlayacaktır! 😊💕10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
55
Cevap
92Cevap
1 yılBir insanın 27 yaşına kadar ilişki yaşamamış olması, birçok farklı nedene dayanabilir ve tek başına bir kişinin değerini ya da çekiciliğini belirlemez. Karakter ve kişilik, bir ilişkide uzun vadede daha önemli unsurlardır. 'Tipi kimse beğenmedi mi?' gibi bir varsayım yapmak yerine, belki de geçmişte doğru kişiyle karşılaşmamış olabilir ya da ilişki konusunda farklı öncelikleri olmuştur. Ki benim açımdan böyle idi. Yakışıklı degilim ama ilişki konusunda farklı önceliklerim vardı.
Önyargılardan kaçınmak ve karakterin kıymetini anlamak, daha sağlıklı bir yaklaşım olur.
Kimbilir belkide öyledir ve hayatına gireceği kadına kıymet biçiyordur.40 Yorumla
1 yılAnormalleşen şeyin bu olmasına şaşırıyorum. Siz her yerde bir tanıdığı, bir geçmişi olan; tutmadığı el, öpmediği dudak kalmayan bir erkek mi tercih edersiniz? Yoksa bu yaşına kadar ilki siz olacağınız, kimsenin özel zevk ve davranışlarını bilmediği bir erkek mi istersiniz?
54 Yorumla- 1 yıl
umarım bu kızla birlikte olmaz çocuk
- 1 yıl
Anlamadım, bu kız derken beni mi kastettiniz?
- 1 yıl
👏👏
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Anormal.
Normal biri olsa illaki bir sevgilisi olurdu uzun veya kısa süreli. Karakter önemli bir etken ama yüksek ihtimal asıl problem tiptir. Tipi ortalama altıysa teklif eden olmamıştır üstüne tipinden dolayı özgüven eksikliği varsa kimseye teklif edecek cesaretide olmamıştır. Bundan dolayı yalnız kalmış olması muhtemel.32 Yorumla- 1 yıl
katılıyorum
1 yılOlabilir ya neden olmasın insan bazen bu konuları bir kenara bırakıp kendine duvarlar örebilir ve belki de bi zaman sonra kendi istese bile o duvarları yıkamayabilir olur böyle şeyler elbise değiştirir gibi ondan ona atlasa o normal olur muydu mesela.
30 Yorumla
1 yılEvet mümkün ben 23 yaşımdayım ve bakirim erkekler genel olarak bu zor şartlarda gelecekleri için çabalamaya odaklanmaya başlarlarsa hangi yaşta başladıklarına bağlı olarak ilişkilere kendilerini kapatabilirler bu süreçte yalnızlaşırlar bende onlardan biriyim.
218 Yorumla- 1 yıl
Evet neden şaşırdın ki erkeklerde bakirlik oranı 2009 yılından beri %300 artmış.
- 1 yıl
Sapıklık farklıdır abazanlık farklı. Sapıklık sapkınlıktan gelir. Yani birine saplantılı olup akli dengesinin yerinde olmaması durumudur. Abazanlık ise farklıdır. Abazanlar sadece yoklukta oldukları için böyle isteklilerdir. Bu onları sapık yapmaz aç yapar. Kadınlarda da bu durum farklı değildir. Acıkınca nasıl oluyorsanız kadın erkek cinsel açıdan acıktıklarında böyle olur çünkü bu vücudun bir ihtiyacıdır. Bünyeden bünyeye değişiklik gösterebilir. Çünkü salgıladığımız hormonlar nedeniyle bu durumu yaşamaktayız. Ve günümğz erkeklerinin kadınlara ulaşması ilgisini çekmesi kolay değil. Bir erkek hesabı açıp bir kızı etkilemeyi deneyebilirsin. Bak etkilemeyi denemek diyorum. Çünkü merhaba selam gibi normal tanışma girişimlerini sırf sıkıcı buldukları için o insanı tanıma gereksiniminde bile bulunmuyorlar. İlla daha farklı daha uçuk kaçık etkileyici bir şeylerle onların ilgisini çekmemiz gerektiğini düşünüyorlar. Ama erkekleri bu konuda düşünen yok. İletişim dediğimiz şeyin bir özelliği yoktur. Yani iletişim kurmak için böyle şeylere gerek yoktur. Ancak şu olabilir. İletişimi zaten sağlamışsındır ve o kişiye değer veriyorsundur. İlgini o zaman ona gösterirsin çünkü onu hak eder. Ama tanımadığın birini etkilemek için hayvanlar gibi kur yapmaya gerek yoktur. Bu bağnazlıktır. Ülkemizdeki kızlarım çoğu bu yüzden gelişmemiştir ilişki ve erkek seçimi konusunda hep hata yaparlar iyi erkekleri kenara atarlar ve kötü erkekleri yani kendilerini etkileyip manipüle edebilen erkekleri seçerler.
- 1 yıl
Bu gelişmemişlik değil ne alaka çoğu insanlar içindekini bir zaman sonra çıkartır yoksa millet s*lak mı kendini öldüren zarar veren birini seçsin sen iyi misin ben bunu yazdım diye erkek düşmanı olmuyorum sen tam öylesin şuanda erkeklerin seçimleri çok mu doğru sürekli aldatılıyorlar demem o ki bu cinsiyetçilik neden
- 1 yıl
Ben psikoloji okudum insan ruh sağlığı hakkında senden ders almam saçma olur öyle değil mi? Burada sana öğrendiklerimi anlatıyorum. Seni yargılamıyorum yanlış anlaşılma olmasın çünkü seni tanımıyorum. Sadece toplum hakkında bir yorumda bulundum içimde kalanlarıda içine kattım. Bunların dışında erkeklerin çok aldattığı doğrudur. Ama kadınlara ulaşımı kolay erkeklerin aldattığı doğrudur. Çünkü seçenekleri boldur. Bu sana bir şeyi hatırlattı mı? Kadınları? Çoğu kadının seçeneği boldur ve bu erkekleri onlar seçerler. Yani seçim konusunda kadınların ne kadar kötü olduğunu buradan anlayabilirsin. Bunu şuna getirme asla "bazı insanların kötü niyeti sonradan açığa çıkar" bu psikopatlıktır ve akli dengesi yerinde olmayan insan zaten hareketlerinden konuşmasından olsun her şekilde kendisini belli etmektedir. Ayrıca bu tür erkeklerin sayısı sandığından çok daha azdır. Bir psikopata denk gelmek kolay değildir. Ben mesela neden ilişki yaşayamadım biliyor musun? Çünkü sevgilim olan kızlar bana güven vermediler. Beni kullanmak istediler. En sonunda aldatıldım. Tekrar söylüyorum burada bir cinsiyetçilik yoktur. Sadece toplumun çürüdüğünü ve kendini tanımadığını anlatmak istiyorum. Eğer insanlarımız daha refah olsa daha zeki olurlardı bu da ilişki konusunda daha açık görüşlü olmalarını sağlardı. Yani kavga gürültü olmazdı.
- 1 yıl
- 1 yıl
Yazdıklarımı bile okumaya dayanamıyorsan sana diyebileceğim ne olabilir ki? Ben sana saygı duyup senin yazdıklarını okudum çok kaba birisin.
- 1 yıl
Kadın düşmanlığı ile alakası yok okusaydın anlardın fazla feministlik be korumacılık aydın insanlığa zararlı gördüğün gibi kanıtlandı
- 1 yıl
Kadın düşmanlığıyla alakalı çok şey var burada başta kadınların gelişmediğini söyledin ve kadınlar bazı erkekler yani abazanlar sapıklar yüzünden hep arkası dönük yürüyor düzgünce hareket edemiyor bunlara gelişememiş demek gerekirken yazık diyorum vee bir çocuk erkek doğuştan sağık olmaz onu yetiştiren aile onu o şekilde büyütür
- 1 yıl
Neden kelimeleri cımbızlayıp çıkarıyorsun? Orada kadınların hangi konu üzerinde gelişmediğini ve hatalar yaptıklarını ele aldığım uzun satır satır bir yazı vardı? Böyle mi yapacaksın cidden?
- 1 yıl
Abazanlığın yanlış olduğunu düşünmüyorum çünkü kadın erkek abazan olabilir bunun sebebi açlıktır dedim abazanlığın yanlış olduğunu düşünüyorsan bu senin ayıbındır insan halinden anlamıyorsun demektir. Sapıklık ile abazanlığın aynı şey olmadığını tekrar ediyorum. Fakat iyi bir şey de demiyorum. Senin söylediğin şey yemek yemeye yemek bulamayan Afrikalı aç çocukların suçlu olduğunu söylemekten farksız onların neden aç olduğu konusunda düşünmüyorsun. Toplumun neden bu hale geldiğine kafa yormak yerine sadece suçlayacak birilerini arıyorsun bu yapıcı olmaktan uzak bir bakış açısı ve dar görüşlülük.
- 1 yıl
Yorumlarını okudum ve ne demek istediğini anladım. Aslında kısaca bazı insanlar birbirlerini anlamak istemiyorlar. Bu anlamak istememelerinden de yeterince gelişmemiş veya gelişime, öğrenmeye kapalı insanların oluşmasına sebebiyet veriyor. Bu da sorunun kaynağına inip kökten çözmek yerine bak bir suçlu ve kurban var şeklinde yüzeysel bir şekilde sorunu çözmüş gibi gösterip sorunun kaynağını halının altına süpürüp sanki yokmuş gibi davranılıyor. Bu da sorunun kökten büyüyüp başka yerlere kök salmasına sebebiyet veriyor. Tek cümlede özetlemek gerekirse sorun toplumsal değil bireysel bir sorunmuş gibi halka gösteriliyor. Gördüğüm kadarıyla böyle. @justevendetta
1 yılNormal. 27 yaşına kadar sevgilisi olmamıştır ama denemiştir. Nerede manyak var onu çektiyse uzak durmuştur. Kendini geliştirmiştir. Birde sizi anlayamıyorum. Sevgilisi olanı eski sevgililerinden kıskanıyorsunuz. Sevgilisi olmayanada güvenmiyorsunuz. Ne yapsak olmuyor yani. Sıfır km adam al git yani daha ne olsun yaa😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılTip olabilir, karakter olabilir, çevresi olabilir, kimse onun tipi olmayabilir
o kadar çok seçenek var ki yani sadece tipi yüzünden istenmemesi mantlıklı değil nice çirkinler evleniyor boy boy çocukları oluyor
ama en yüksek nedeni nasip
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zihniniz kusur niçin arıyor? Olmamış olabilir, neden olmaz diye bir yargı veriyorsun? Valla öyle güzel kadınlar var ki soruyorum hiç sevgili yapmamış ya güvenemiyor ya sevemiyor ya seçemiyor ya beğenmiyor ya çekiniyor ya korkuyor ya…elinizdeki adam güzelse ve karakter sahibiyse değer bilip almaya bakınız.
00 Yorumla
1 yılülke koşullarında bi erkeğin işini gücünü ayarlaması kendi istediği bazı şeyleri yapması (gezi tatil, hobi vs) bunlar 30 u buluyor.. sevgilisi olan tipler ise zaten çapkın sürekli av peşinde olan yalancı kimseler oluyor.. sen k*şarlanmışsın. umarım tıpi güzel olan bakir bi erkeğe denk gelmezsin.. kendin gibisine denk gelirsin.
00 YorumlaTip, renk gibi kişiden kişiye göre değişmez mi? Herkesin beğenmesi ya da bepenmemesş senin için bir kıstas mı? Bu sorularla başla, eğer insabların ne dediği senin için önemliyse partnerini üzmeden yollarınızı ayırın. Fakat insanlar umrumda değil 2li ilişkilerde ben ne yaşadığıma bakarım diyorsan huyları senin için önemliyse bu yol ikiniz içinde güzel sonuçlarla olsun :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 1 yılNasibi denk gelmemiştir belki çok seçicidir belki istememiştir. Genel olarak beğenilen bir insanım kariyerim vs de iyi. İlk sevgilim olduğunda 27 yaşındaydım. Başka şeylere odaklanmak istedim vs kaldı öyle. Eşim muhteşem biri ama tanıştığımızda 35 yaşındaydı. Çok sorguladım niye evlenmedin diye. Büyümeni bekledim diyip gülüyor ne zaman öyle desem. Öyle yani nasip bu işler
02 Yorumla- 1 yıl
yaaa ne güzel
- 1 yıl
Teşekkür ederim 🌸
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. yiooo brad pitt i hapisaneye kapat onunda sevgilisi olmaz, çocuğun ortamına bakacaksın, eğer sosyal ve çeverisinde çok kız varsa hatta güzel kızlar varsa o zaman sorun arayabilirsin. fakat sanayi sitesinde çalışıyorsa normal.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen bile 14 yaşında sevgili yapmaya çalışırken, sevgilim olmadiği halde 3-5 kişiyle çıktım diyip, uyduruyordum. Yalan söyleyin erkekler, kimseyle çıkmadım dersen, neden kimse beğenmedi mi, kimse bunu istemiyor ben neden istiyim diyecektir. Kızlar bencildir. İyi çocuk olmayın, kızlar, aldatırsa aldatsın falan der gider o kötü çocukla takılırlar. Yok efendiymiş yok, temiz biriymiş falan boş işler kızlar bakmaz. Nerde ipi kopuk var, nerde serseri var onları bulurlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılŞöyle ki 29 da hala sevgilisi olmayan birini tanıyorum insanlardan çekiniyo kiz halbuki güzel boylu poslu gelenleri reddediyo evlenmeyi de düşünmüyorum sevmeden diyo ee o da 27 ymis belki düşünmüyordu sevgili olmayı kimseyle belki de karşısına çıkmadı doğru insan benim en son 18 de sevgilim oldu 24 um artık bana değer veren sevip sevildigim biri olursa sevgili olucam dedim ve flort ettiklerim hep sacma insanlardi ve ilerlemedi
00 Yorumla
1 yılNormal, aşırı seçici biridir ve ya gelip geçici ilişkiler ona göre değildir ki doğrusu da bu. Ciddi ilişki insanıdır. Gayet normal. Tabi çanta değiştirir gibi sevgili değiştirenlere alıştığınız için böyle normal insanlar garip geliyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı. Daha önce birileriyle bir şey yaşaması seni neden mutlu ediyor? ya da senin söylediğin gibi birileriyle bir şeyler yaşamaması neden seni soğutuyor?
12 Yorumla
Soran1 yılSorunlu olmadığını gösteriyo
1 yılHepiniz tipe bakiyorsunuz erkeklerden 10 kat fazla yoksa bu soruyu sormazdin madem karakteri iyi neden tipini soruyorsun neden?
31 Yorumla- 1 yıl
Su yorumlara bak ya cogu kotu yorumlar yapmis resmen sevgilinin olmasi gerekiyor bu kizlara gore yoksa sorunlusun bunlarin gozunde ulan abaza herifler bunlar hep sizin eseriniz
- Aşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı.
1 yılBi cacık olmaz o erkekten, eğer sevgili bulursa gözü açılır. Myanmarlıların güzel bir sözü var; sonradan gözü açılan ile sonradan zayıflamış erkeği zor tutarsın.
13 Yorumla- 1 yıl
Kendini mi anlattin sonradan mi gozun acildi senin
- 1 yıl
@nicksiiisiiz Sus lan 18lik pergel
- 1 yıl
Dedi amcaa
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılSen beğeniyorsan başkalarının beğenip beğenmemesinin önemi ne? Hem böyle daha iyi olmaz mı kimse beğenmiyorsa aldatma ihtimali düşer. Potansiyel tehditlerin azalıdr
00 Yorumla Aşkım uzak dur sakın ben yandım sen yanma şimdi dışarı çıkmaya korkuyorum heryerden takip ediyor takıntılı hasta sana karşı obsesyon geliştirecek muhtemelen bu yaşına kadar bir şey yaşamamış erkekten uzak durun sizin üzerinizden erkek olmaya çalışıp sizi mahvediyorlar sakın salın daha yeni kurtuldum aynı yaş aynı durumda olan birinden
02 Yorumla- 1 yıl
Uff ne alaka ya herkes bir mi kizim bu ne sacma dusunce boyle takintli olanin kendisine saygisi yoktur
bence bir eksikliktir tabi ki illa ki sevgilisi olacak diye bir şey yok ama ilişkiler de belli sınırlar içerisinde yaşanabilir insanları tanımak tecrübe kazandırır bunu diyorum her hafta ilişki yaşayanlar aklınıza gelmesin sakın gerçekten sizlere katkısı olacak ilişkilerden bahsediyorum. bence olmalı uzak mesafe de olsa olmalı belli sınırlar içerisinde. çünkü evlilikte ne yapacagını bilemez bi kadınla nasıl konusması davranması gerektiğini bilemez korkak olur muhtemelen
00 Yorumla26 yaşındayım 2 flört oda 25-45 gün sürdü int üzerinden onun dışında hiç sevgilim olmadı hala BAKİR bir kral gibi geziyorum 😄kirlenmedigim için kendimle gurur duyuyorum
Kirlenmiş dünyanın kirlenmemiş çocuklarıyız, varsın herkes üst üste yatsın, biz senle gökyüzünü kaplayan yıldızlari izleyelim 🌃
00 YorumlaŞahsen az sevgilisi olan erkek veya hiç sevgilisi olmayan erkekle çıkarım çünkü sevgilisi çok olan kişi * önüne gelen kızlarla birlikte olmak için üçkağıtçılık yapar ağzı iyi laf yapar kadınları kullanır atar çirkin adamların sevgilisi daha çok ona bakacaksan parasıyla veya tipini kullanarak kadınları kullanır sevgilisi yoksa ailesi okulu iş hayatı önceliği vardır ugraşmiyordur veya zina yapmak kızların günahına girmek istemiyordur.
01 Yorumla
1 yılBen 23 yaşındayım hiç sevgilim olmadı ve yavaş yavaş arayışa geçicem ya yaş ilerledikçe insan hayatında birini istiyor benim olmama sebebi hayatımın yoğun olması birde fazla arayışda hiç olmadım yoksa dış görünüşde sorun yok yolda her gün kaç kız göz atıyor sayamıyorum bazen
02 Yorumla- 1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılİletişimi kadına yaklaşımı suanki ilişkilere uygun değil daha ağırbaşlı olabilir benimde mesela 1 tane oldu bu zamana kadar
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Normaldir. Mantığını önde tutup duygularını öldürmek istememiştir
(Yazarken bende inanmak istemedim kxkxkdld)10 Yorumla
1 yılgayet normal ve adamı öp başına koy samimi söylüyorum
20 YorumlaBenimde olmadı , bir iki tane kısa flört oldu. İşe güce odaklanıyor bazı insanlar. Ben birde ciddi bir şey çıkmayacaksa sevgili olmaya karşıyım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılErkekler kolay sev bulamıyo kızlar gibi, normal. Sevgili yapmak istemeleri de normal, belki evleniceği kadının ilki olmasını istiyodur
00 Yorumla
1 yılMuhtemelen yeni tanışmışsınız ve sana yalan söylüyor ya da herhangi futbol klübünün fanı o yüzden kimse yoktur))
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılYalan atıyor olabilir 27 büyük bir yaş çünkü ve kadın da değil erkek kadın olsa istememiş derim ama erkeğin öyle olması zor.
01 Yorumla- 1 yıl
Peki ne sorunu olabilir
Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Soğuyabilirsinde bilmediğimiz bir şey yoksa soğuman tamamiyle senle alakalı herkesin sevgilisi olmak zorunda değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim hiç sevgilim olmadı normal ama benim dini sebeplerden dolayı şimdi ise Allah nasip ederse levent atlayıp evleneceğim inşallah
30 Yorumla
1 yılSenle ne alaka, sçnalıı. beğemdiysen beğenmişindir
10 Yorumla
1 yılTercih ve irade meselesi tamamen. Bazen de istediği hâlde olmayabilir.. Kâlbini dinlemek en iyisi.
10 Yorumla
1 yıl32 yaşımdayım. Hiç sevgilim olmadı. Normal bir durum bana göre.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Normal aslında… neden olmadığı önemli… benim de tek oldu…
10 YorumlaEvet var öyle evleneceği kişiye kadar çekingen
00 YorumlaNormal olabilir herkes sevgili yapmak zorunda mı sanki.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Olabilir okuldu dersti derken fırsatı olmayabilir
00 Yorumla
1 yılGayet normaldir adam istemiyordur zorla gel sevgili yap diyemezsin kimseye
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 592 cevap paylaştı.
1 yılBeni begenen cocukta bana tipsiz geliyor ama platin sarılar çocuğa hasta
00 Yorumla 32 yaşındayım hiç sevgilim olmadı tipim iyi ama aşırı utangacim
02 Yorumla- 1 yıl
Abi eşinle alakalı soru sormuşsun sen sevgili olmadan evlendin herhalde
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Milletten sanene sen kendine bak sana oluyorsa kaçırma çocuğu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılErkek için normaldir, bazı kadınlar için anormal olabilir.
Ex-nişanlı bana bakir erkek aramıyorum demişti.
Kadın, kadınlarca arzulanan erkeği tercih eder. Erkek için bu böyle değildir.00 Yorumla
1 yılValla kadınlara yazık adeta başka kadınlar tarafından tercih edileni tercih ediyorlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılYok ya. Hayatı öğreneceksin biraz yaşayarak. İlişki konusunda tecrüben olacak.
00 Yorumla
1 yılkarakterinin güzel olduğuna emin misin? dini sebepleri yoksa karakteri sıkıntılıdır kesin
04 Yorumla- 1 yıl
Nasıl bir sıkıntı mesela
- 1 yıl
geçinilmesi zor birisi olabilir
- 1 yıl
Peki psikolojik olarak sorunlu falan olabilir mi? Ya da zekasal sorunu
- 1 yıl
o da olabilir tabii, en iyi ihtimali söyledim
1 yılistenmek ya da istenmemek, ikiside senin ya da başkalarının tercihidir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Normal ben de 35 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı hayatımda hiçbir kızla tanışamadım buluşamadım çıkamadım flört edemedim bile
02 Yorumla- 1 yıl
sanki yapmak isteyip te yapamamış gibisiniz
1 yılNormal nadirdir böyle erkekler istememiş olabilir bu zamanki nesil igrenc olunca
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. çok normal değil ama illa şüpheli davranmamak lazım
00 Yorumla
1 yıl24 normal mi tip var ama karakterim nasıl bılmıyom para yok zaten ozaman parayı kızlar seviyo
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılÇocuğu karakterinde bir problem yoksa veya kötü bir geçmişi yoksa çok da önemli değil
00 Yorumla Benim de olmadı o yaşa yakınım, mutlaka beyninin içinde başka sorunları vardır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,9b cevap paylaştı. 30 yaşıma kadar olmadı diğerlerine de şaşırmam artık
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Normal değil , bir çok kadına çok sıkıcı gelecektir bu erkek.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBende 25 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı garip bir şey değil bu tipimde kayık değil yani ama ben hiçkiseyi sevemiyorum o yüzden hiç olmadı
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Wiitb açıkçası benim umrumda değil
Gizli Üye(30-35)1 yılNeden soğutsunki?
Agzi kapalı sıfır ürün?
Yoksa siz jelatini açılmış ürünler denmi hoşlanıyosunuz. 🙄00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılben mesela kimseye güvenmiyorum cok fazla sevgili yapmıyorum
boşuna demiyorlar tc kızı dengesiz diye00 Yorumla- Devamını Gör (87)
Devamını Gör(132)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası