evet veya no diyin
evet
hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhabalar,
Ben uzun yazmak istedim. Okumak istemezsen saygı duyarım. :) Ben 27 yaşındayım. Benimde şuana kadar hiç sevgilim olmadı. Bu amaçla tanıştığım ve konuştuğum arkadaşlar oldu ama kabul etmediler. Normal mi değil mi sorusu biraz değişik aslında. Altındaki sebeplere bakmak lazım bence. O kişi mi istememiş, yoksa bendeki gibi hoşlandığı kızlar mı kabul etmemiş ya da birkaç kere denemiş sonra bir daha kimseyle konuşmamış mı :)) Bu arkadaşımızın belki bilmediğimiz canını sıkan bir durumu vardır. O sebeple olmamıştır. Sonuçta illaki bu yaşa kadar olması lazım diye bir durum yok veya zorunluluk. Normal diye düşünüyorum :))
Normal değil tuhaf. Demek ki kızlara yaklaşmayı bilmiyor. Böyle biriyle birliktelik nasıl olur bilemem ama acemi aşıklar hep yorar. Daha ilk ergenliğinde saçma flörtler bile yaşamamış.
Cevap
35Cevap
Sevgilisi olmayabilir fakat hiç mi sevmemiş? Hiç mi uykusuz gece geçirmemiş?
Şiir de mi okumamış?
O nasıl adammış?
Sevgili olayı başka, sevmek başka.
Bazı kişiler yalnızlığı seçer ve yalnızlığı sever, o yüzden hayatına birilerini katmak istemez, bu gayet normal bir şeydi :)
Çevresi yoktur veya işinde gücünde ekmeğini kovalıyordur.
Herkes bizim gibi boş boş takılmıyor buralarda.
Güvenilir dürüst sadık kimse bulamadıysa ondan da olabilir
sevgilisi olmaması normal ama eline kız eli değmediyse ben garipserdim
girişken değildir ve o hep içe dönük olması yüzünden gelen yoktur
Gayet normal. Hiç olmazsa hiç bir kızın günahına girmemissin. Ne kazandığını bir bilsen.
30'u geçgin hiç sevgili edinememiş insanlar tanıyorum denk gelmiyor kimi garibana 😅
Benim gibi başını işten, güçten kaldiramadigindandir
8 ay yanlışlıkla biri beni sevmeseydi ben de öyle olacaktım.
Kendi içine kapanık birisi olabikir bu çok normal bir durum gençliğinde çekingen kalmıştır ve bu yüzden bir ilişkisi olmamış olabilir sırf çekingen olduğu için sevdiği kızın çıkma teklifini kabul edemeyen insanlar bile gördüm
Allah kahretsin sizin gibi bos dusunen canliyi 35 yasona kadar daha kadin elintutmadi. Aba. zanim. benim devreleri. 3 cocugu oldu ben daha iki bacak arasina nasil girilir onu dusunuyorum inanmassiniz ki.
Hiç sevenim olmadı... hepsi yalan ve mutsuzluk verdi
Tercih meselesi de olabilir bu büyütülecek bir durum değil ki olmasını istememiştir şahsen şu an iyi ki yok diyorum :D
Normal sevgili olman için biriyle sevgili olmamıştır belki
Bilmiyorum ben 26'yım bende de olmadı ama bir gün flörtüm olur sorarsa oldu derim maalesef anormal sanmasınlar diye
Karı hallemek şart mı
Nasip kısmet meselesi🙄
Tercihlere bağlı bence
Olabilir normal sanki
25 yaşıma kadar vardı :D
Ben normal karşılamam, hayır.
Neden olmadığı önemli.
Normal benimde 25 evaz kaldı hâlâ yok
26 yaşında birisi olarak evet normal
Normall
bu ülkede normal
Değil sanki
Yesn't.
Bence değil çok çekingenmiş o kişi
evet normal gayet
Normal yani nolmus
İlginç
Normal
Normal
Hayır değil
Altında yatan sebebe göre değişiklik gösterir.
Fakirdir net
Değil
Akli basinda biriyde normal yani
Değil
Normal Tabiki
Normal tabiki
hayır.
Değil
Normal
normal
Anormal
Evet