1 yılHoşlandığını dile getirmek şart değil ama bazen işleri kolaylaştırır. Eğer hislerin karşılıklıysa, açık olmak güzel bir başlangıç olur. Ama karşındaki kişi zaten ilgisizse veya senin hislerini anlamaya meyilliyse, bazen kelimeler gereksiz kalır. Önemli olan, hislerini ifade etme biçiminin seni iyi hissettirmesi.
21 Yorumla
Soran1 yılboş ver be hoşlantı bu bir , iki güne geçer derler kaldıki nasıl karşılıklı olsun.. hoşlantı
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
1 yılBu şart değil. Buluşmaya çağırıyorsan demek ki duyguların karşılıklı. Oda geliyorsa birlikte güzel zaman geçiriyorsanız o zaman söylemen daha doğru.
Ancak bakarsın duyguların karşılıklı değil, hislerin senden hoşlanmadığını söylüyor ve bu seni rahatsız ediyorsa o zaman uzak dur. Açıl demiyorum uzak dur ve kaç ondan mümkünse.
Bazı kızlar-kadınlar yapı itibarı ile utangaç ve çekingendir. Tuhaf davranışlar sergileyebilir. Yetişme tarzından dolayı muhabbet-sohbet bile açamaz. Aslında oda senden hoşlanır ama söyleyemez. Bu tiplerde kesinlikle itiraf ister. Gelip söylemesini ister. Bu şekilde olmayan bir sürü ilişki var. Aslında başlayacak ama karşı tarafa yanlış sinyaller gönderip, ona gelmesini engelliyorlar. Hayır mıdır, şer midir bilinmez.. Neyse..
12 Yorumla
Soran1 yılElinize sağlık güzel belirtmişsiniz kendi fikrinizi.
- 1 yıl
Teşekkürler.
Hislerden emin olunduysa evet yoksa cok fazla sey kaçırma ihtimali yüksek. Sevdim de kavuşamadımın farklı versiyonu gibi. Başka türlüsü dee hemen söylenmemeli malum bazı insanlar öyle egoist ki sevildiğini duyduğunda gördüğünde hissettiğinde karşısında ki insanı basit görmeye ve ezmeye başlıyor
314 Yorumla
Soran1 yılGardaşım evet onu sevdiğim, hoşlandığım doğru ama bir hayal ürünü kendi benliğimde var olan bir şey. Ona fiziki bir form kazandırmak zor. O yüzden içimde kalsa daha iyi olur. : )
Soran1 yılFiziki olarak yok . Ona bir form kazandıramıyoruz maalesef.
Soran1 yılÜzülme be o hep benimle : ) evet fiziki bir form kazandıramamak üzsede, mutluyum.
- 1 yıl
Sen mutluysan bende mutluyum : )
Bu arada, ne kadar umrunda olur bilmiyorum ama pat diye gitmek istemedim az buçuk sorularına falan geliyorum sonucta. ilişki hayatımda adımlar ciddiye binmeye başladığı an siteden komple gidicem haber vermek istedim. : ) ne zaman bilmiyorum belki bir iki hafta belki bir ay sonra 🙂
Soran1 yılTeşekür ederim.
Elbette sonucta bir şeyler paylaştık umrumda arkadaşım. gitmen üzsede , mutlu olman benide mutlu edecektir. Bundan mütevellit mutlu ol mutlu kal. İyi bireyler sorgulamayı kendini savunduğu gibi savunan mutlu bireyler yetiştirmeyi unutmayin bu bana yeter arkadaşım : )- 1 yıl
Kesinlikle. Ailemden memnunum, gerçekten çok güzel yetiştirdiler hepimizi ama bazı konularda bi çocuğun nasıl yetiştirilmemesi, ona karşı nasıl davranılmaması gerektiğini de onlardan öğrendim. hayıflandığım her konuda kendimi düzeltip öyle yetiştiricem Allahın izniyle, hayatıma aldığım insan da aşağı yukarı benzer zorluklar yaşamış, farkındalığı yüksek biri. Çocuk gelişim ve eğitimi" eğitimini bu yüzden aldım. Bilmediğim o kadar detay vardı ki yeri geldi duygulandım eğitim sırasında. Belki benimde hatalarım olacak, sonuçta insanoğlu beğenmeyip kendi istediği gibi olması gerektiği ilkeisni benimsemiş bi tür. Babama göre de biz kusursuz yetiştirdi örneğin, ama bazı şeyler var ki hatalı olduğunu asla kabul etmez. Yine de elimden gelenin en iyisini yapıcam inşallah. Önce kendilerine, sonra topluma, vatana millete yararlı insanlar olsunlar. Hedef meslek falan zerre karışmam. Sınavdan düşük mü alıyorlar, varsın derslerinin hepsi 0 olsun yeter ki sağlıklı ve mutlu olsunlar..
Soran1 yılEline sağlık arkadaşım cok güzel anlattın ve dediklerini yapacağına inancım sonsuz. Umarım her şey istediğiniz gibi olur.
Soran1 yılteşekkür ederim. Belkide isteklerim yanlış bunu zaman belli edecek : )
Soran1 yılBilmiyorum ama yorumu beğendim : ) teşekür ederim
Hayır tabi ki gerekmiyor. Kişi bu hisle baş başa kalabilir yaşayabilir.
Hatta bu hoşlanmanın detayından emin olmadan etmemeli de.
Fakat eminse de çekinmeden söylemeli. Çünkü aslında güzel bir şeydir bu. Maalesef çok yanlış değerlendiriliyor.
324 Yorumla
Soran1 yılbir insan , başka bir insandan hoşlanıyorsa eğer bunu hemen dile getirmemeli bence. Hoşlantı bu gün geliyorsa yarın o kişi hoş gelmeyebilir.
Soran1 yılSeninde dediğin gibi
- 1 yıl
Ya aslında bakma bizim için bu böyle.
Yoksa hoşlanmak, hoş bulmak anlamındadır.
Birisine çok hoş bir kadınsın veya çok hoş bir erkeksin demekte çok da bir şey yok 😀
Bizim toplumda maalesef ilgi açlığı olduğu için bunu çok çok büyuk bir şey olarak algılıyorlar.
Bak hiç unutmuyorum, bir kıza gözlük yakışmış demişim. Sadece bu kadaf ki cidden yakışmıştı.
Sonra bana ilgi duymaya başladı.
Oysa sadece olanı söyledim 😂
Soran1 yılO cokta şey yok dediğin yerde millet cok yanlış anlıyor. : )
Kesinlikle var bır sıkıntı.
Ciddi misin.
Olanı nasıl söylemişsen artık. : )
Soran1 yılSihirli mimikler serpiştirmişsin ele olmaz : ) hile yapmışın ha.
- 1 yıl
Ne özrü ya olur mu öyle şey 😀
İstediğin cevabıma veya yorumuma yazabilirsin, yabancı değilsin 😂
Ya sorma, bu dediğim de baya oldu lise zamanındaydı. Ben işte olayı o zaman anladım, dedim bu işte bir is var jdkdk
Üzerine dershane zamanlarında cila atıldı 🤣
Bir şey almak için parası yetmemişti kızın ben de verdim. Üstünü geri getirdi. Dedim ben o parayı sana verdim almam artık.
Sen git o da ilgi duy, sınıf sınıf beni arıyordu 😂
O zamandan beri daha da dikkat ediyorum jdjdkd - 1 yıl
Teşekkür ederim reis, ha bire yorumuna gelince bi garip oldum 😅🙂
Haydaa 😂
Sana bi şey diyim mi hic unutmam. İlkokul ikinci sınıftayım matematik sınavındayız yanımda kız var silgimi isteyip duruyor, bende sinir oldum sırtına vurdum bi kere hoca uyardı sonra djckdkxl neyse baktım kız bi daha silgi istemedi sınavın ortasında döndüm özür dilerim nolur sende bana vur diye kısık sesle inceden yalvarmaya başladım. Yok önüne dön dedi gurur yaptı haklı olarak, çocuk aklı teneffüste koştur dur derken döndüm sınıfa kız silgimi istedi diye özür falan diledi aşırı içime oturmuştu. 5. sınıfta aynı okula denk geldiğimizde ben senden hoslanıyorum demişti hiç beklemiyordum çünkü 3. sınıfta sınıf değiştirmiştim kızı 2 yıl hiç görmemiştim. çok mqldım ben ya hoşlanmak falan nedir ne değildir 7. sınıfa kadar adam akıllı bilmiyordum hiçbir şeyi 😃 Aslında âlâkasını da bilmiyorum spontane yazasım geldi bunu, âlâkasız olduysa kusura bakma 😅 - 1 yıl
Yooo yooo hani erkekler kadınlara göre geç olgunlaşır diyorlar ya, heh bak mevzu bu 😂
Onlar sözlü ve davranış olarak aslında daha çabuk olgunlasıp kendilerini ifade edebiliyorlar. Sonra biz erkekler sebepli kendilerini kapatıyorlar.
Yine biz şikayet ediyoruz neden böyleler diye. E biz kapattırdık 😂 - 1 yıl
Harbiden öyle ama 😅 Tamam bizde geniş düşünüyoruz ama, onlar kadar ince detaylı geniş ve çoklu düşünebildiğimizi düşünmüyorum ben. En azından kendim için diyebilirim bunu. Hani tabii ki olgunlaştık falan ama şahsen sevgilim benden daha olgun davranıyor 😂 Bu arada iki gündür hastayım hatta şu an hastanede serum yiyorum gshdjs iyileşir iyileşmez evlilik teklifi edicem çünkü artık o da beklemek istemiyor açıkça dile getirdi. Ailesiyle de tekrar adam akıllı görüştüm artık önümüzde engel yok 😌
- 1 yıl
sabah bütün günün güzel geçsin inşallah reis 😌
Valla bana, gecenin körü rüyanda onu göreceksin de kalkıp soru yazacaksın, sabah öyle bi cevap gelecek ki konuşmaya başlayacaksın deseler heyecanlanır ama zerre inanmazdım. Rüyam gerçekleşiyor resmen 🙂 Kaldı ki ben artık herkes yoluna bakar diye düşünüyordum, şimdi yine aynı yola bakıyoruz. Valla şaka gibi, inanması zor 😅 - 1 yıl
Ahahah rica ederim, lafı bile olmaz ki cidden ben bir şey yapmadım 😀
Ben herkese öneri veya tavsiye vermem. Sırf vermemek için aşk ilişkileri etiketi bende engelli 😂
Çünkü hak etmiyorlar. Mesela bilgi paylaşırken de dikkat ederim abazanların kullanacakları bir şey vermemek için.
Sen "hak ediyordun". Halin, tavrın, üslubun, yaklaşımın, düşüncelerin vs. Bana sadece ufak bir dokunuş kaldı ki onu yapmakta adla tereddüt etmem 😀
Cennetin Krallığı filminde bir replik vardır "Dünyayı daha iyi yapmayan insan, insan değildir."
Sen iyiydin, ben daha da iyi olsun istedim sadece 😇
Çok mutlu olun 🙏 - 1 yıl
Duygulandım, yapma ya. Şu kadar doktorun içinde duygulanmak en son isteyeceğim şey sanırım 😂 Uyumuşum yeni uyandım kusura bakma 😅
Aşk ilişkilerini bende engelledim de (doğrusu sadece 3 4 konu açık şu an), bu sefer de aile ve toplumda ya da kişilik karakterde karşıma çıkıyor aşıkların sorusu 😂
Valla Allah razı olsun, sabaha kadar da olsa yine derim. Ben cidden tetikleyici olmadan harekete geçmezdim, o da zaten eskisi gibi olamamaktan korktuğu için yol açmamış, iyi bittiysek iyi hatırlamak istedim demişti. Onu ilk aradığımda ağladı, o ses tonunu, o ânı alzheimer olsam unutmam. Kabul et ya da etme reis, sadece iteklediysen bile şimdi ki durum için ben sana yine teşekkür ederim. Bir aile kurulacaksa %0,01 bile olsa payın var bilesin : )
ahsjeajdke gözlerim doldu be, engel olamadım. İnsan hasta olunca ayrı bi duygusal oluyor sanki (ya da kendi adıma konuşayım 😅)
Soran1 yılBütün bunlar olurken mışıl uyuyan ben.
Geçmiş olsun @Göktuğ_07
Kurulacak yeni bir aile için hayırlı olsun.
Mutluluklar.
Soran1 yılTamamına en kısa sürede erer umarım.
Soran1 yılRica ederim herşeyin gönlünüzce olsun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 1 yılBana göre dile getirmek gerekiyor. Bir başkasına göre karşı cinsten o adımı beklemek lazım. Çünkü herkesin aşk anlayışı farklı. Kimi cesurdur, her tepkiyi göze alır, kimi korkaktır karşı taraftan bekler. Sanki onun göreviymişcesine. Halbuki sevgisi olan söylemeli. Altı üstü red olur cevabı ya da olumlu. Bazı şeyleri bu kadar büyütmemek lazım. En azından söyleyince aklınızda soru işareti kalmaz. Ben öyle düşünüyorum. 🌾
28 Yorumla
Soran1 yılHaklı olabilirsiniz kendinizce ve gayet güzel açıklamışsınız. Elinize sağlık
- 1 yıl
Beğendiğinize sevindim, lafı olmaz 🎈✨
- 1 yıl
peki abla sence nasıl dile getirmeli bir erkek bir kadından hoşlanıyorsa?
- 1 yıl
@banaordanbiolmeca hobilerinden yola çıkmalı.
- 1 yıl
ya ne dememiz lazım
nolur yardımcı ol ben biraz tecrübesizim - 1 yıl
@banaordanbiolmeca neyi seviyorsa o konuyu aç stalkla başta.
- 1 yıl
anladım sağ ol
Soran1 yıl: )
1 yılEvet, hislerini dile getirmek önemli çünkü karşındaki kişiye duygularını açmak, ilişkinin gelişmesine ve derinleşmesine yardımcı olabilir ve vakit kaybetmemek önemlidir. Ancak herkesin duyguları ifade etme şekli farklı olabilir. Kimi insanlar doğrudan ifade etmeyi tercih ederken, bazıları daha çekingen olabilir. Önemli olan, karşındaki kişiye saygılı bir şekilde hislerini aktarmak ve açık iletişim kurmaktır diye düşünüyorum.
12 Yorumla
Soran1 yılİyi düşünüyorsun, kendi bakış açınla bence gayette güzel anlattın..
Bazıları belkide hic dile getirmemeyi tercih edebilir. : )- 1 yıl
Teşekkür ediyorum.🌸
1 yılBirinde iyi nitelikler gördüğünüzde genellikle ne düşündüğünüzü söylemelisiniz :)
Konu kişinin egosunu şişirmek ya da bir şeyler eklemek değil, sadece gerçekte algılananı söylemek, eğer kişinin gerçek nitelikleri varsa, neden bunu saklamam ve onlarla bu konuda konuşmamam gerektiğini anlamıyorum.
15 Yorumla
Soran1 yılKendi düşüncenizde kesinlikle haklısınız. : )
Evet kesinlikle ego şişirmek değil.
Yani onlarla sahip olduğu nitelikler hakkında konuşmak normaldir.
Ben biraz farklı bakıyorum diyeyim : )- 1 yıl
ve bunu yapmaya hakkınız var
herkes kendi görüşünü söylüyor :) ve bunu yapmaya hakkınız var
sana teşekkür ederim
Soran1 yılMesela ben hayali kendi içimde yarattığım bir kadından hoşlanıyorum bunu arkadaşlara anlatamadım ya da anlamak istemediler : )
fiziki bir formu yok. sevgili günleri, doğum günlerinde olmayacak konuşamayacak ama daima benimle olcak ve bir yerlerde ben konuşamasamda beni anlayabilecek. Kelimeler yetersiz işte.
Bu saçmalığı dinlediğin için teşekkürler- 1 yıl
Allah dileklerinizi duysun ve işinizi kolaylaştırsın.
sana iyi akşamlar
Soran1 yılHayal hepsi hayal. Teşekkür ederim. Yoruldum biraz : ) güç bulabildiğimde devam ediyorum dilemeye. İyi aksamlar
Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı. Eğer bir karşılık güdüsüyle hareket ediliyorsa elbette söylenmesi gerekir. Yoksa bunun olurluğu, olmazlığı üzerine düşüne düşüne kendini tüketecek.
Bazı duygular ise kendi içinde yaşandığı için var olan güzelliği yaşatmak ister, insan. Kişinin varlığı önemsiz kalınmışsa duygular kendi varlığıyla zaten oldukça yeterlidir. Bir aktarıma ya da karşılığa ihtiyaç duyulmaz.111 Yorumla
Soran1 yılHayalimdeki bir birey üzerine konuşuyorum evet ondan hoşlanıyorum. : ) henüz fiziksel bir formu olmasada.
Elbette öyle.
Soran1 yılİzlememişimdir muhtemelen : ) bende hatırlayamadım.
Soran1 yılGüzel mi lanet mi bilmiyorum cokta önemli olmayabilir : )
Soran1 yılBilmiyorum .
Soran1 yılBir sebebi olmayabilir.
Soran1 yılElbette : ) onun icin.
Soran1 yılOlabilir anlayışın için teşekkür ederim
1 yılDevamını getiremeyeceğin, altını doldurmayacağın bir hoşantıysa sessiz kalmalı bence... Önemli olan tavırlarla belli etmek, ilgini ona vermektir. Eğer doğru duygular ise zaten sürekli söylemek gelir içinden 🙃
314 Yorumla
Soran1 yılEhehehe bak bu konuda bilgilisin : )
Ben herşeyi kendime saklarım ya. : ) yukarıda birinin dediği gibi içimde patlayacak ahahah : )- 1 yıl
Bilgiden ziyade fikir bu nepsigareşh 🙃 herkesin aşkını ya da hoşlantısını yaşama tarzı farklı oluyor ama neden içinde tutmayı tercih ettiğini merak ettim
Soran1 yılHayali ürettiğim biri henüz bana cevap verecek bir yeteneği yok arkadaşım ahahahaha : ) işin fiziki boyutuda var nasıl olcak. Bir beden üretmek zor yani.
- 1 yıl
Hahahah sesli kahkaha attım Nepsigareşh Allah senin iyiliğini versin 😂😂😂
Soran1 yılGül tabikide. : ) ciddiydim yani : )
- 1 yıl
Hayırlısı olsun hakkında ahahaha 😂
Soran1 yılBu gün iyi güldün ha : )!
Soran1 yılO ünlemi bilerek atmadım ha : )
- 1 yıl
Sayende güzel başladı gerçekten teşekkür ederim 😂😂
Soran1 yılRica ederim iyide devam eder umarım
- 1 yıl
Umarım senin de öyle olur 😂😂
Soran1 yılDers zamanı derse gireceğim iyi geçmeyeceği kesin ama deneyeceğim : )
- 1 yıl
Neden olmasın ajdjfj
Soran1 yıl: )
1 yılcevapları okuyup başlayacak üni hayatıma hazırlık yapıyorum :)
ek olarak bence bakışlarıyla yüz ifadeleriyle belli etmeli ve hiç ilerleme yoksa veya ilerleme çok yavaşsa kahve içmeye çıkartmak sonra durumu değerlendirmek en mantıklısı
11 Yorumla
Soran1 yılYani dediklerine katılıyorum , hayali bir karakteri nasıl kahveye cıkartacağım bilmiyorum. : )
Doğru bir zamanda söylenmeli. Söylemezsen yıllarca aklında kalır. Reddedilmekten korkma. Reddeterse bile içinde artık yaşamaz. Acabalar keşkeler olmaz. Kesinlikle söylenmeli
23 Yorumla
Soran1 yılGüzel bir bakış açısı : )
Soran1 yılOlur olmaya çalışırım : )
1 yılDile getirdigin kişiye göre değişir bazen sonu hüsranla da bite bilir
31 Yorumla
Soran1 yılYani her şey olabilir. : )
Hoslanmissam ve hayatinda biri olmadigindan eminsem ve gerekli sartlar olustuysa ve zamanini uygun gordugum bir zamanda kesinlikle belirtirim
15 Yorumla
Soran1 yılYani iyi bir bakış açısı.
Soran1 yılBilemiyorum yani her gün yeni bir şey çıkıyor. Çok beni ilgilendirmiyor esasında tek başıma iyi gibiyim : )
Soran1 yılYani öyle diyorlar , herkes kendince haklı.
Benim hoşlandığım biri var lisedeyken okulun en güzel kızıydı ama hiç sevgili yapmıyordu ona söyleyemeden mezun oldum
11 Yorumla
Soran1 yılboş ver be belkide böylesi daha iyidir
Evet dile getirmek gerekiyor , bu yüzden " aşk cesaret ister " diyoruz...
13 Yorumla
Soran1 yılYani öyle diyorlar
Soran1 yılKendi içimdeki hayali bir karaktere bunu diyemem ama tavsiye icin teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Dile getirmene gerek yok. Beden dilinden ve karşısındaki halinden belli oluyor. Çaktırmamak zor oluyor
11 Yorumla
Soran1 yılHe öyle düşünüyorsunuz iyi o halde : )
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
u 1 yılBence çıkıp çatır çatır söylemek gerekiyor ama değecek birisine
22 Yorumla
Soran1 yıl: ) yani çatır çatır söylemek yürek ister : ) ki dediğin gibi buna değebilecek biri olması şart
- 1 yıl
Duygularımdan korkmam, çekinmem. Şu ana kadar da hep söyledim.
Aşk İlişkileri konusunda 827 cevap paylaştı. Dile getirmesen o kişiyi kaybedebilirsin dile getirmek daha iyi onun için
21 Yorumla
Soran1 yılYani olabilir : ) her şey olabilir.
Doğru kişi olduğuna inanıyorsak ve sevgide ciddiysek dile getirmeliyiz..
24 Yorumla
Soran1 yılBöyle düşünmeni beklemiyordum ama ben biririn duyguları ile oynanılmaması kanatindeyim. Hoşlantı o anlıkta olabilir
Soran1 yılSizi anladım. Şöyle açıklayayım o esnada tensel çekimi , oturuşu kalkması bir farklı gelir.
Soran1 yılHoşlantıdan kastım oydu esasında
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılSenin için doğru insan olduğunu düşünüyorsan ve ciddiysen evet. Yoksa hayır
22 Yorumla
Soran1 yılYani kalkıpta birinin duyguları ile oynanmamalı ve ciddi değilse kafa karıştırmamalı.
- 1 yıl
Aynen öyle
Gizli Üye(25-29)1 yılBen dile getirme taraftarıyım ama şu zamanda köşe kapmaca oynamak makul geliyor. Kaçan kovalanir, duygusal bakan zayıf görülür, çabuk elde edilen cantada keklik vs vs. ulen ben niye duygularımı özgürce yasayabilecegim biri ile karsilasamiyorum ya.. Saklamak istemiyorum kardesim kasmak istemiyorum sadece yasamak istiyorum😢
13 Yorumla
Soran1 yılUmarım denk gelirsiniz öyle birisi ile ne diyeyim : )
Cevap sahibi1 yılBelki de denk gelmişizdir🤭😀
Soran1 yılBilemem o sizin bileceğiniz bir şey.
Gizli Üye(30-35)1 yılBence hararetlerden anlaşılır. Daha bi özverili olursun daha mı düşünceli davranırsın. Bakışlarından yakalanır. Bunu söyleyip söylememek kişinin kendi tercihi. Ama bazen bekleriz söylenmesini :)
16 Yorumla
Soran1 yılValla söylemesini beklediğin kişiyi iyi seçmelisin benim gibi biriyse hiç söylemez. Emin olsada söylemez : )
Cevap sahibi1 yılBi beklentide değilim:) olsaydım da bende söylemezdim oda söylemezdi güzel daha sevimli olurdu:)
Soran1 yılO nasıl bir bakış açısı arkadaş : )
Hadi benim gibi biri olma durumu yüksek erkeklerdede.
Kadınsın ya sen herşeyi dedirtebilirsin bir erkeğe düşünsen : )
Soran1 yılSen niye demiyorsun arkadaş adrenalin mi arıyorsun : )
Cevap sahibi1 yılBöylesi daha masum ve sempatik geliyor :) isim verilen şeylerin zamanla büyüsü bozuluyor. Zamanı gelince zaten çözülür her şey
Soran1 yılYani bilmiyorum siz daha iyi bilirsiniz : )
1 yılBen biraz beklerim devam ederse hoşlantım dile getirim
13 Yorumla
Soran1 yılHelal olsun tebrik ediyorum arkadaşım. Senin gibi cesur insan sayısının artması lazım. Hayatta her bir istediğinin yolunda gitmesi dileği ile.
- 1 yıl
Teşekkür ederim arkadaşım. Böyle motive edici konuşman beni mutlu etti :)
Soran1 yılRica ederim : )
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılTabi dile getirmek gerekiyor yoksa onun mutluluğunu izler kendin perişan olursun
11 Yorumla
Soran1 yılYa o içimdeki bir hayal ben olmadan mutlu bile olamaz : ) fiziki bir formu yok yanı
1 yılEvet dile getirmez ya da en azından ima etmezsen kuzuyu başkası kapar haberin olsun
11 Yorumla
Soran1 yılO kuzu benim hayalimde kim kapıyor hayırdır ya : )
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. İçinde patlasın Afyonun canım Yaa niye gereksiz işlere kalkisicaksin ki :)))
11 Yorumla
Soran1 yılHah şöyle ne gerek var : ) benim kafada biri ya nihayet. İçimde patlarsa etkisi daha büyük olur hünkarım : ) ahaha
Cidden hislerin doğruysa evet, getirildi ve güzelce ret yenirdi.
16 Yorumla
Soran1 yılBu gün birinden hoşlanıyorsa bir insan , yarın başka birinden hoşlanabilirdi. bence bu değişirdi bu yüzden hemen anlatılmamalı hatts bana göre hiç anlatılmamalı : )
Elbette düşüncene saygı duyarım üstat
Soran1 yılÜzüldüm senin adına : / . Olsun be belkide yıldızlar aynı değildi. Takma kafana
Soran1 yılUmarım bizimde sevebileceğimiz , onlarında bizi sevebileceği , insanlara denk geliriz.
Gizli Üye(18-24)1 yılEvet getirseniz de 4 yıl boyunca bellirsizlik içinde sizden hoşlanıp sonra laf arasında reddedilmesek
15 Yorumla
Soran1 yılAhaha sanki benim suçummuş gibi : ) belki ben dile getirmek istemiyorum belki ben utanıyorum : )
Cevap sahibi1 yılEvet sizin suçunuz siz erkekler ne sevdiğinizi belli edersiniz ne. Güven verirsiniz bu yüzden bizde adımızı çıkartırsınız diye açılamıyoruz. Kavuşmak için tek çaremiz yine sizsiniz onu da yapmıyorsunuz. Ne kadar çaresiz kaldığımızdan haberiniz bile yok
Soran1 yılSuçluda çıktık ya hani : ) helal olsun ne diyeyim.
Cevap sahibi1 yılDnsmsskslkeld haklı çıkabileceğiniz konu yok
Soran1 yılHaklı çıkmak icin bir çabam yok : ) dikkat etmişsen. Öyle düşünüyorsun ve öyle zannediyorsun.
1 yılGerekiyor ama hoşlandığımız kişiyi, kendi içimizde büyüttüğümüz hayal dünyasındaki kişiyle gerçekten aynı olup olmadığını kıyaslamak da gerekiyor.
11 Yorumla
Soran1 yılYok be büyüsü bozulur inan kalsın : )
1 yılBelli etmek daha öncelikli o da hareketle karşılık veriyorsa açılırsın
21 Yorumla
Soran1 yılYani ya da açılmazsın : )
- Aşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı.
1 yıldirekt soleyin keşkeniz kalmasin soledikten sonra olmasa bile içinizde kalmaz
12 Yorumla
Soran1 yılYani mantıklı
- 1 yıl
hayat kısa :) jsj
1 yılBütün adımları atmaya değecek biriyse dile getirilmeli.
12 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle buna değer ama ona nasıl bir fiziki form kazandıracağım bilmiyorum. Kendisi bir hayal
Soran1 yılVe en iyisi söylememek
Gizli Üye(30-35)1 yılBen direkt belli ederim anlamazsa da açılırım
11 Yorumla- 1 yıl
bir kiz dedin mi böyle olacak tebrik ederim
1 yılYa aman kim uğraşcak. 🤣
11 Yorumla
Soran1 yılHe loo : )
1 yılÖzcan Deniz olsaydın bir bakış yeterdi...
12 Yorumla
Soran1 yılDeğilim ama yine yeter bence
Soran1 yılAhaha
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. O konuda hiç iyi değilim
11 Yorumla
Soran1 yılBende değilim ya ne olcak bilmiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 513 cevap paylaştı.
1 yılYani mantıklı olan dile getirmek
13 Yorumla
Soran1 yılBunu kendi bakış açınla mı söylüyorsun ' )
- 1 yıl
Normal olarak evet
Soran1 yılAnladım teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılya ne yapmak gerekiyor?
11 Yorumla
Soran1 yılSaklamak 1 ömür boyunca : )
Aşk İlişkileri konusunda 935 cevap paylaştı. Ben laps diye söylerim
11 Yorumla
Soran1 yılTebrik ederim : )
1 yılEvet dile getirmek gerekiyor
16 Yorumla
Soran1 yılNeden hanfendi : )
- 1 yıl
Çünkü kadınlar duymak ister beyfendi eğer söylemezseniz hoşlanıp hoşlanmadığını sadece siz biliyır olarak kalırsınız
Soran1 yılOo teşekkür ederim hanfendi bu güzel bilgilendirme icin : ) ona fiziki bir form kazandırabilirsem söyleyebilirim.
- 1 yıl
Ne demek rica ederim ve umarım olur.)
Soran1 yılTeşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim ☺️
E yani belli bi zaman sonra tabiki de
11 Yorumla
Soran1 yılAma neden : ) içimde kalsa beni dahada mutlu eder belki.
Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı. Ben getirmemeyi tercih ediyorum
11 Yorumla
Soran1 yılYani ne uğraşıcan yorucu şeyler zaten.
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılYok. Ölene kadar içinde tutmak gerekiyor.
11 Yorumla
Soran1 yılYani yaşam kaynağı gerekli tabiki : )
Gizli Üye(30-35)1 yılHissettirmek gerekiyor
11 Yorumla
Soran1 yılYani öyle yapmak gerekiyor. : )
Gizli Üye(18-24)1 yılDile getirmezsen nasıl olacak o iş
13 Yorumla
Soran1 yılHangi iş : ) herhangi bir iş olmasada olur.
Cevap sahibi1 yılKanka telepati yöntemiyle mi sevgili olacaksınız 😂
Soran1 yılHe o olmasada olur : )
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
1 yılGetirilirse iyi olur
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 801 cevap paylaştı.
1 yılEe tabi. Karşındakinden de bu enerjiyi alıyorsan
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılBelli etmek lazim
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılGetirmezsen platonik yaşarsın.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKişisine göre. Çoğu değmez.
12 Yorumla
Soran1 yılHe ya değmez dediğin gibi
Cevap sahibi1 yıldeğmeyecek kimseye söylemedim
.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılÖyle bir şey yok
11 Yorumla
Soran1 yılHeh bana böyle gelin yaw : )
1 yılYoo mecbur değilsin.
11 Yorumla
Öyleymiş efendim
18 Yorumla
Soran1 yılYani öyle diyorlar : ) ne kadarı doğru tartışılır benim durumumu bilmeden.
Soran1 yılNeyi : )
Soran1 yılAnlatmıyayım : )
Soran1 yılSanki daha iyi olur.
Getirmemek daha sağlıklı
11 Yorumla
Soran1 yılAnlıyorum.
1 yılEvet
17 Yorumla
Soran1 yılNeden peki : )
- 1 yıl
Herkes kolaylıkla anlamaz bazen söylemek gerekir
Soran1 yılHımm anlıyorum farklı bir bakış açısı : ) ben olsaydım kesinlikle anlamazdım
Soran1 yılVe söylemezdim.
- 1 yıl
Söylememek mantıklı özellikle bu devirde
Soran1 yılEsasında hayali birini sevmek çokta kötü durmuyor. Evet beni teselli edemeyecek fiziken burada bulunmayacak ama daima benimle olcak.
Soran1 yılSöylemesemde beni anlar belki
1 yılEvet tabikide
11 Yorumla
Soran1 yılNeden ya : )
Gizli Üye(30-35)1 yılBen söylerim asla icimde tutamam
11 Yorumla
Soran1 yılYani kişiye göre değişir. : )
İsteğe bağlı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 724 cevap paylaştı. Yanii
10 YorumlaYani.. evet..
10 Yorumla
1 yılGetiremiyorsun
13 Yorumla
Soran1 yılEvet neden acaba : )
- 1 yıl
İşler bozulmasın diye :’)
Soran1 yılHayali birine seni seviyorum , senden hoşlanıyorum desem ne olacak , zaten kendi ürettiğim bir kadın benim duygularımıda bilsin bizahmet : ) işler bozulmaz henüz fiziki bir formu yok
1 yılHayır tabikide
12 Yorumla
Soran1 yılNeden ki
- 1 yıl
Kabul etmeyecekse neden söyliyimki kalsın
Gizli Üye(25-29)1 yılimkân olursa evet
11 Yorumla
Soran1 yılİmkanım var ama o henüz buna tepki veremez. Fiziki olarak bir bedeni yok hayal ürünü yani.
Evet
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne