Kendin bile farkindasin durumun aslinda. "Boyle konusan biri"diyorsun. Bence hiiic bisey soyleyipte iki kelamlik karizmani cizdirme. Herzaman isim var diyen biri zaten seninle ilgilenmiyor ve/ya istemiyordur. Dolayisiyla birak boyle kalsin...
Beklentin nedir sevgili olamayip bitirmek mi yoksa arkadas olup devam ettirmek ve bitirmek mi? Yani herturlu bitirmek mi? Sevgili olmayi kabul ederse ( ki sanmam ) seni uzecektir. Cunku istemedigi biseye zorlanmis olucak. Arkadas olarak da pek iç açacici oldugu soylenemez ama zamanla kopacak ve ya sen sıkılacaksın. Bence hiiic soyleyipte kendini kotu duruma dusurme.
Benim hissettigim sey ask veya sevgi degil de hoşlantı ve çekim hissi. Sevgili olsak bile anlasamayiz zaten. İstedigim sey guzel bir sohbet samimiyet ve ilgiydi dogrusu. Ama reddederse tamamen sohbeti kesip unutacagim
O seni cekiyor ama ayni seyin onun icin olsugunu sanmiyorum pek. Peki madem denemeden birakmam diyorsun dene. Dok icini rahatla. Sonuca gore de onune bakarsin.😇
Ben bilerek mesafe koydugunu görmüyorum burada, yok yani.. potansiyel yok.. o kasılıyor, iki laf etmiyor, sen zorluyorsun vs... çekingenlik değil... istersen hayallere dalıp da "yok öyle değildir şöyledir" diye kendini kandırma..
Yani konuşmak istemiyor onu anladim. Ama onceki konusmada istedigin zaman ne konuda konusmak istersen yazabilirsin demisti. Yani rahatsiz ediyorum desen rahatsiz da etmiyorum. Ama samimiyet kurmak istiyorum
Bence söylemeyin, çünkü tek taraflı mesaj atma var birde mesajlarında sana karşı ilgisinin olduğu işaretini veren bir belirti yok. Bence siz benim dediğim dibi önce nabzını yoklayın. Aksi halde beklemediğiniz olumsuz bişey söyler çok üzülürsünüz ve bunun üzüntüsü hiç birşey ile kıyaslanamaz