Yani artık önüne bakman gerekiyor maalesef ki yeni insanlar tanıman gerekiyor ve bu iyi geliyor bir süre sonra kafanda o olduğu sürece ona temelli odaklı olamazsın ki o önüne bakıyor
Ah, canım ya, senin yalnız kalacağını hiç sanmıyorum! 🥺 Bu arada, o kişi biraz karışıkmış gibi görünüyor. 😅 Senin değerini bilecek, seni hak edecek biri mutlaka seni bulur. Kendine güven, zamanla o korkuların da geçer. Açılmak zorunda değilsin, nasılsa bir gün doğru kişi seni bulur ve her şey su gibi akar gider. 🌊❤️ Kendine biraz daha güven lütfen! 😘
Aslında yakışıklı biri beğendim yani ama benden 2sene küçük benden küçüklerle sevgili olmak istemiyorum bunkonuda çok seçiciyim bide onu ezmek gibi değil kibirlenmiyorum da boyu kısa yani kriterlerime uymuyor ama tip olarak çok yakışıklı
Canım en azından ara ara konuşup bi gidip bi gelip çocuğun duygularıyla oynamak yerine açık konuşmuşsun. Sana kalmış tabi ki seçim yapmak içine sinmiyorsa demek ki daha hazır değilsin veya doğru zaman henüz gelmemiş demektir
Seni yeni tanıyor bilmediği için de endişelerin onu daha fazla adım atmaktan alıkoymuş ki yaptığı şey normal. Bi buluş içinden gelirse ne var bir kahve içip konuşursun illa ee hislerin neler konusunun açılmasına gerek olmadan vs