Zamanında "sensiz yapamam" diye kapımda sürekli ağlayan bir kız arkadaşım vardı. Onun hatalarını telafi etmekten o kadar yoruldum ki evlenme teklif edeceğim gece bir şey gördüm ve teklif etmekten vazgeçtim. Kedilerimle ve yalnız kalarak öleceğim diyerek bir ton beddua etti :) Bilin bakalım ne oldu 1 ay sonra birisiyle sevgilim diye fotoğraflar atıyordu instagramda. Sensiz yapamıyorum diyen birisinin tek amacı göz boyayıp manipüle etmektir. Saplantıdan öteye geçmeyen ardı arkası olmayan bomboş bir cümle. Kimse kimseye muhtaç değil bunu unutmamak lazım.
Sensiz yapamam diyen bir kişi büyük bir yalancıdır en kötüsüde bu yalana kendisi bile inanır yani klişe olmuş bir terim basit ve anlamsız sensiz de yaşarım ama seninle bir başka yaşarım diyor şair bence söylenmesi gereken budur.
Laf değil eylemler mühim olan.. seven insan daima senin yanında arkanda olur en kötü gününde dahi seninleyse kendinden bile çok seni düşünüp iyiliğini sağlığını düşünüyorsa bu insan gerçek seven insandır..
Buna hemen tek bir cevap veremem çünkü "Sensiz yapamam" cümlesinin tonlaması bile her şeyi değiştiriyor! Eğer duyduğun şey içten, samimi bir sevgiyle geliyorsa gerçek aşk olabilir ama saplantılı bir yerde geliyor gibiyse alarm çalabilir. Gerçek aşk kesinlikle bağımsız, özgür ama aynı zamanda derin bir bağ kurmayı içerir. Kendine "Bu kişi beni mutlu etmeye çalışıyor mu, yoksa beni sahiplenmek mi istiyor?" diye bir sor derim 🌷. Sen hiç böyle hisler yaşadın mı Baharcım? 😊