"Seni seviyorum ama olmuyor" diyen sevgilinize ne tepki verirsiniz?
Elinden geleni yaptıktan sonra, hala olmuyorsa, sıra ayağından geleni yapmakta: gitmek gibi mesela.. Sunay Akın
Aslında bu karşı tarafın tepkisine bağlı onu da göz önüne almak lazım. Sürekli karşı taraf için bişeyler yapıyosa ve karşı taraf her seferinde yaptığına pişman edip sürekli gitme eğilimindeyse bu cümle seven tarafından kurulabilir. Ama durup dururken bu cümle söylenmez saçma bir defa madem seviyosun olmayan ne derler adama :)
Aşk saman alevidir. Asıl sevgi kalıcıdır lâkin karşılıklı olmayınca bâki olamaz. Detaya bıraktığın söz çok anlamlı! Kimse istemez o çaresizliğe düşmeyi/düşürmeyi fakat bazı şeyler iter sizi, zorladıkça da çirkinleşir o ilişki. Nihayete erdirmek gerekir amma iyi amma kötü.
Seviyorum kelimesinin arkasına ama olmuyor ama yoruldum ama şöyle ama böyle gibi fakatlı amalı bir söz devam ediyorsa sevmiyodur sevmemişitr. Seven insan yeri gelir yorulur yeri gelir paramparça da olsa ama demez. Doğru 1 tanedir aması belkisi yoktur ya seviyorsundur ya da sevmiyorsundur.
İlk başta hoşlanıyor sonra belki severim diye zorladı kendini. Kalbi kırılmasın diye sevmediği şeylere bile seviyorum dedi. Sonuç: hiç te sevgili gibi değiliz, kankam gibi seviyorum seni. Ama gerçekten seviyorum kanka.
Cevap
18Cevap
Gerçekten seven sonuna kadar mücadele eder , her şeye rağmen çıkmaz yollar içine sinmeyen şeyler varsa bitirir. Olmayınca olmuyor işte.
Bazen olmuyor harbiden..
Sevmiştir..
Sevmiştim birini seviyordu o da beni..
Ama borç harç bunaldım beklemesin istedim beni ve mutluklar diledim...
Beklemek istemiyorum bekletmek de istemiyorum...
18 saat çalışıyordum birde daha yeni 12 saate düştü işim...
"Elinden geleni yaptıktan sonra, hala olmuyorsa, sıra ayağından geleni yapmakta: gitmek gibi mesela.." çok doğru bir söz. Bazen sartlar ya da bazi durumlar böyle durumlara sokabiliyor. Yani sevmemistir diyemem, duruma bağlı.
Öyle bir düşünce yoktur malesef ne kadar seversek sevelim bazı insanlarımızn huyları gururları sevdiği kişiyi kaldrmaz olmaz olamaz yapamazlar sevmio değil bu malesefki
sevmemistir açık ve net sakin böyle tiplerin peşinden koşma s. ktrsin gitsin bas tekmeyi
hayır sadece çok sevdiğini zanneder ama kendini kandırır bunu da anlaması zaman alır
Hiç sallamayacaksın konuşmaya bile gerek yok. Tepki bile vermedi diye dövünsün dursun.
Usta sevmis olabilir sevmek basit zaten güvenmek zor olan
Hepsi Değil ama bazıları çok sever o kadar çok sever ki onu herşeyden kıskanır giydiği elbiseyi geçtiği sokağı kiskandikca içini huzursuzluk kaplar mutsuz olur ve bu sürekli böyle olduğu için daha fazla dayanamaz ayrılmak zorunda kalır istemeden. Bir kaç ay geçer ve çok özler tabi içip içip arar yine barışır, bir kaç ay birlikte devam ederler yine aynı şeyler başlar kıskançlik ve aynı döngü sürekli döner. Yani kısaca onunla da olmaz onsuz da olmaz.
(Birazcık kendimi anlatmış olabilirim):)
Hersey sevmek ile olmuyor bazen karşı tarafın bir huyu veya bir görüşü tutmadığı an iş bitebiliyor. O yüzden bu lafi söyleyen biri de gerçekten sevmiştir diye düşünüyorum.
Seven insan gitmenin bahsini dahi açmaz. Seven insanı öldür denize at. Canlansin hesap sorarda yine gitmez yanından.
O g. t ayağı onundiyen kadiñ baskasina veriyordur görduk oylelerini skmeyen bir yatalaklar bide cocuklar kalmis..
İmkanlar dahilinde olmayabilir
Bu sevmediği anlamına gelmez ki
Seven insan bahane aramaz düşba kardeş. Olmuyorsa sevmemiştir.
Düşbaz
Belki de çünkü bende o durumdayım seviyorum ama olmuyor onunla
Sevmemiştir abi. Sevseydi oldurtmaya calısırdı be. Of be
Seven her zorluğa göğüs gerer ve asla bırakmaz bence
bir noktada sevsende birakiyosun birakmak zorunda kaliyosun aslinda kendi iyiligin icin...
Ne olmuyor anlatsana?
Diye sorardım.
Hayır seven bırakamaz yapamaz
Doğru bazı durumlarda.
Yalanların yalanıdır ve sevmemiştir
Yav de get seviyormuşmuş 😒
Aşk engel tanımaz. Sevmemiştir.
Sevmemiştir sevse oldururdu
Defolsun sevgiden bahsetmesin
Neyi olmuyor, seviyorsa olur o sevmiyordur
Sanmam... Seven gitmez..
Seven insan her şekilde kabul eder.