Bunu söyleyen ve gerçekten böyle düşünen biri benim gözümde saplantılı aşık'tır. Çünki kimse vazgeçilmez ve yeri dolmaz değildir. Birisi gelir, birisi gider hiç sorun değil.
Bu sözüne kadar çok kullanır öyle değil mi? Sözde herkes birileri olmadan yaşayamaz, birbirini çok sever ama kesinlikle yalandır, 30 yıl 40 yıl evli kalıp eşini kaybeden insanlar dahi belli bir zaman sonra acısı geçtikçe hayatına devam etmesi gerektiğini bilir.
Eceli zamanı gelene kadar hayatının devam ettiğini ve bir şekilde yaşamak zorunda olduğunu anlar, işte o dakikadan sonra da hayatına yeni birini almak aynı kaldığı yerden devam etmesi gerekir.
O yüzden kimse sen olmadan yaşayamam sensiz yaşayamam kelimesini istediğin kadar kullansa da kesinlikle doğru değildir özellikle kadınlar çok da güzel yaşar umurunda bile olmaz.
Böyle söyleyen insanları da gördük hayatımız da ama hepsi teker teker hayatlarına devam etti. Herkes herkessiz yapar böyle söyleyen kesinlikle inandırıcı gelmiyor. Zamanla gösterdiği davranışlarda kendini belli eder sadece…
olabilir de olmayabilir de.. bunu ancak davranışları gösterir sözleri hiç bir anlam ifade etmez.. değer veriyorsa seviyordur
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
O yüzden lafa değil icraate bakmak lazım. Ben bunu yaşadım yakın zamanda. Adam geçen yaz sevdiğini itiraf etti arkadaşız dedim. İtiraf etmem gereken şeyler var dedi duymak istemiyorum dedim. 2 ay önce dayanamıyorum seni çok özledim ben senden çok hoşlanıyorum diye ağlamaklı ses kaydı attı. Ve şu anda bana benden duygusallık bekleme , takılalım gibi bir boyuta taşıdı olayı. Noldu dayanamıyordun, özlüyordun, eriyip bitiyordun, yüzüme ağzıma gözüme tipime, bayılıyordun noldu 😄
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Demek ki büyüleyici aşk değilmiş veya kendini büyük aşk sanmış.😃 bide "ben ben sensiz yapamam edemem" diyen her erkekler aldatır bana arkadaşım söylemişti doğru söylüyor. Asıl aşk sanan kendileri saplantı çıkıyor. Evet dediğin gibi icraate bakmak önemli.
Bence de , bir de demez mi seni çok mutlu edicem tutku yaşatıcam sana diye. Pis herif. Senin bedenine mi kaldım. Daha önceki ilişkileri duygusal olanlar maddi manevi onu çok yaralamış , bir de utanmadan ben duygusal ilişkide sana istediğim an ulaşamıcam, başkaları ile yatınca sen bunu kaldırabilecek misin diyor.