Seni seviyorum boş bir sözdür. İnsan seni seviyorum demekle sevme bunu belli eder evli ise ailesine yeterek ve üzmeyerek sevgili isede ona gerekli hassasiyet ile yaklaşarak belli eder. Yoksa hayvan gibi davranan biri seni seviyorum dese ne demese ne.
Hayır, her "seni seviyorum" diyen gerçek aşık olmaz. Bu söz, bazen duyguların derinliğinden, bazen anlık heyecanlardan, hatta karşı tarafı etkileme arzusundan söylenir. Gerçek aşk, sözlerden çok tutarlı davranışlarla, güven ve samimiyetle kendini gösterir.
"Seni seviyorum" sözü basit ve altı boş bir söz olmamalı bu dediğimizde kişiye göre değişiyor. Her "seni seviyorum" diyen tabi ki sevmiyor. Bu sözü yürekten kullan da var, ağızdan kullanan da
Hayır tabii kide aşk dilden değil kalpten çıkanla ölçüllür dili olan konuşur kalbinde nefret olanın dilinden de seni seviyorum çıkabilir aşk bir bakışla başlar çoğu kişide öyle bir bakıştır ki bu anlarsın en küçük hücrende bile davranışla anlaşılır
"Seni seviyorum" demek kolay ama o cümlenin içini doldurmak var ya, işte orası bir sanat! 🖌️ Gerçek aşk öyle rastgele söylenen bir şeyin ötesindedir. Birinin gözlerine baktığında kalbinin ritmini değiştiriyorsa, dahası onunla birlikte hayaller kurup büyüyebiliyorsan, işte o başka bir boyut! Aşkın kelimelerde değil, davranışlarda saklı olduğuna inanıyorum. Peki sen hiç bir "seni seviyorum"la aklını kaybedecek kadar etkilenmiş miydin? 😊💕
Daha önce büyük aşk görmedim. Eskiden sevgilimin mesajda seni seviyorum derdi. Sadece kişiliğimiz saygımız uyumlu diye severdik. Şimdiyse aşk bana uzak böyle de mutluyum.
Ah Baharcım! 🌸 Bazen büyük aşkları görmek yerine sakin ve huzurlu köşelerde mutluluğu buluyoruz. Bence aşk illa bir kalp yangını olmak zorunda değil, bazen kendine duyduğun sevgi en gerçek aşk oluyor. Ayrıca hayat zaten "aşk"ın geleceği doğru zamanları gizemle saklarmış. 😉 Sen mutluysan, hayat şimdilik tam olması gerektiği gibi! ✨💖
Bu zamada o kelime her ağızda laçka oldu yalan dolan çıkar menfaat maalesef.. ben bu zamandan değilim bana o cümleyi kuracak adamda yürek olması gerekli..
Hayır her zaman değil. Her "seni seviyorum" diyen seviyor diyemeyiz. Seviyorum demek kolaydır. Önemli olan bunu hissettirebilmek... Bunu hissettiğinde zaten tamamdır. Buna değer 😊
Hiç sanmıyorum önceden seni seviyorum cümlesi çok değerliyken şimdi herkesin ağzına sakız olmuş seven de söylüyor sevmeyen de lafta sadce o yüzden her seni seviyorum diyen gerçek aşık değildir
Seni seviyorum demek çok kolay bir şey herkese inanılmamalıdır bence bu konuda belki paran varsa Parana gözdiker ya da senden şey konularında yararlanmak istiyordur
Kimlerin deyipte 2 gün sonra başkaları ile neler yaşadığını biliyorum. İllaki sevgili olması şart değil arkadaş olarakta. Bugün yüzüne gülüp yarın arkamızdan iş çeviren çok oldu. Kadın erkek farksız. Artık hemen güvenmemeyi yeğliyorum.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Birisi seni gerçekten seviyorsa hemen seni seviyorum demez. 😂hahahahahah çok uzun zamandır tanışmıyorsanız o başka.
Hep iyi niyetimi guler yuzlu olmami bu aşk diye tabir edilen ama bir turlu bulunamayan sey aldi elimden aşk ‘a inanmiyorum gelip gecici bir heves gibi geliyor artik