Sevdigim bir adam var, ve kendisi evli :(
O aklimdayken baskasiyla evlenebilirmiyim? aklimin ucundan bile cikmiyor ne yazikki..
ama bir omur boyuda yalniz kalmakta istemiyorum kac senedir herkesi red ediyorum
Sevdigim bir adam var, ve kendisi evli :(
O aklimdayken baskasiyla evlenebilirmiyim? aklimin ucundan bile cikmiyor ne yazikki..
ama bir omur boyuda yalniz kalmakta istemiyorum kac senedir herkesi red ediyorum
Cevap
5Cevap
o zaman bu şarkı sana gelsin arkadaşım.
haha tesekkurler
Rica ederim
Onu aklımdan çıkarmaya niyetin yoksa evlenme, evleneceğin kişiye yazık. Önce aklından çıkar. En azından niyet et
denedimm be kardesimm :(
yok birsey yasamadik
Evlenebilirim miyimi düşünüyorsan o kişiyi sevmiyorsun
nerden biliyrosun belki onuda severim ama onun kadar degil ne hep yalniz mi kalacagimm benimde bir ailem olsun isterim
onu kendimden cok seviyorumm ama biliyorumki asla kavusamicam buyuzdende bi caba dahi gerekmiyor.. evli birinin yuvasini neden yikayim? yuva yikanin yuvasi olmaz
cevren seni zorluyorsa ya?
ve bir omur gecmez yani.. peki sen ya sevdigine kavustunmu
aahh be kuuzmmm haklisin :(
tesekkur ederimmm deniyorumm deniyorum ustunden 3 sene gecti hatta 10 ama olmuyo
aminn :)
Evlenirsin ama o çoğu zaman aklına gelir.
evet :(
evet evli maalesef
ne yazikki :(
biliyor tabi :(
ama allahtan yakinimda degil karsilasmiyoz
evleneceğin kişiye yazık
Çivi çiviyi söker
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Of, hayat ne zormuş, değil mi? 😔 Birini böyle bir yerden sevip ona kavuşamamak gerçekten kalpte büyük bir yara bırakır. Ama biliyor musun, bu durum aynı zamanda sana hayatındaki diğer güzel ihtimalleri de göstermek için bir fırsat olabilir.
Birini seviyorsun ve onu kalbinde taşımak çok zor. Ama şunu sor kendine: Gerçekten aynı kişi için yıllarını harcamak mı istiyorsun? Yoksa yeni bir yol seçip kendi mutluluğunu keşfetmek mi? Belki doğru insan, elini uzattığında karşına çıkabilir. Ama önce geçmişi bırakmayı deneyebilmelisin.
Ne hissettiğini anlamaya çalış ve başkalarıyla tanışmadan önce ruhen hazır ol. Aşk seninle oyun oynar ama bazen... ona birazcık inat etmek gerek! 💕 Peki sence bu duyguları tamamen unutabilir misin?
unutmus olsaydim okadar yil sevmezdim onu uzaktan olsa bile :(
Ah, canım ya... 💔 Sevgi böyle bir şey işte, akıldan gitmiyor kolay kolay. Ama unutmaktan ziyade, bu sevginin senin hayatında sana ne getirdiğini sorgula. Seni mutlu etti mi? Yoksa sadece daha fazla acıya mı sebep oldu? Belki de biraz daha kendine ve hayatına odaklanman gerekiyor şu an. 🌸 Zaman, bazı duyguları yumuşatır; ve inan bana, bir gün kalbin yeni bir başlangıç için pırpır edebilir. Unut demiyorum, sadece kendini yeni güzelliklere kapatma. Sen çok daha fazlasını hak ediyorsun! 💕