Ben bekarim hic evlenmedim, sevgilim dahi hic olmadi. cunku kapilarim hep kapaliydi.
ve ben ilkkez gercekten birine asik oldumm. Henuz bilmiyorum gercekten hic evlendimi diye ve cocuklari var mı diye.. Neyse farz edinki var..
Hic evlenmemis biri boyle biriyle yapabilirmi sizce?
Bekar Şu an o durum kesin ve net insallahh..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Olabilir ama çocuk ve adamın eşi problem. Adam arada kalır her durum da. Cocuklar babalarını kıskanır sana cephe alabilir...
haklisiniz, neyazikki dogruu dediginizz.. bide cocuklarin annesi tam bir seytansa cocuklar sey gibi olur
Olabilir , ama ileride çocuk yüzünden biraz üzüleceksin demedi deme
neden uzulurumm?
Yani bir şey söylersin, ya çocuk şikayet edecek, ya ondan önce babası karşına çıkacak, yaşadık gördük bunları. Pişman olma yeter, çocuk sizi ikiye bölüyor, ha adam senin arkanda durur o ayrı
okadar dogru soyledinki :( Aaahh o cocuklar varya, heleki onun annesi seytan gibi bir kadinsa her defasinda cocugu doldurur yollar bana dusman olsun diye
E valla , dayımın kızı yaptı, 3 yıl dayandı, iyi düşün taşın, bence uzak dur
İleride sana bir şey kalmasın diye hem kendi hem annesi çabalar durur
rabbim kolaylastirsinn valla.. insallahh dusundugum gibi yoktur oyle birr durumm yaaaa :( insallah cocuklari felan yokturr
Annede kalıyorsa ok, sana getirecekse sorun olacak
eger varsada buyuk ihtimall annede kaliyor arada getirir heralde
devamli bizde kalsa daha mantikli olur
Kalsın da gör , biz iki saattir ne yazıyoruz
hahaha, ama eger devamli sende kalirsa enazindan oda sende onu gercek evlat/ anne gibi gorursunn cunku
Hakkında hayırlısı olsun, yazdıklarımı unutma bir gün olur hatırlarsın
aminn cumlemizinn insallaahhh
Çocuğu olan biriyle evlenilmez kız olsun erkek olsun
neden olmaz?
Bir sürü neden sayabilirim
sayarmisinn?
Önceliği hep çocuğu olacak sen hep geri planda olacaksın az bir şey bile birlikte yapacağınız şeylerle ilgili plan yapınca bencil oluyorsun falan filan işte velhasıl kelam çocuğu olan biriyle evlenilmez
Hmm anladimmm.. bunu guzel bi dusunmemm lazim.. tesekkur ederil
Rica ederim...
Mümkün
insallaaaah.. ama umarim insallah oyle bir durumuu yokturr
Mümkün ama ben olsam evlenmezdim
neden evlenmezdin?
Neden evleneyim o bir kere evlenmiş boşanmış tekrar evlenir tekrar boşanır hakkını kaybetmiş eğer ben bekarsam bekar birini hak ediyorum dur erdi olsam dur birini hak ediyorum dur en azından benim düşüncem böyle istisnalar kaydeyi bozmaz eğer aşıksan mecbur evlencen yapacak bir şey yok
evett dogru, bende hep derdimm benim gibi olsun.. ben gezmediysem oda gememis olsun ya da her hangi birsey.. ama ona gercekten asik oldum :( yani Şu an ogrenmeye calisiyorum acaba var mı oyle birsey yokmu diye.. soylemedi bahsetmedi.
Ben olsam öğrenmeye Çalışmazdım direk sorardım evli misin değil misin daha önce evlendin mi eğer ciddi düşünüyorsan bunları sormalısın onun bilmesini sağlamalısın iş ciddi boyutlara gitmeden bunları yapmalısın bence
ben ona belirttim niyetim ciddi ve pesini birakmicamida belirttim yanii.. rabbim en imkansizlari birlestirdi bizimi birlestirmez. ben onada dedim seni senden degil allahtan istiyorum dedim seni
aile hakkinda konusmuyor, bir iki girmeye calistimm ama yokk.. dedi bir gun yuz yuze gelirsek ozaman sana anlatmaya caliscam. bende dedim ozaman arayi uzatmadan konusmamiz gerek
Evleneceğin kişiyi iyice tanımadan evlenme evlendikten sonra pişman olmanın ve ayrılmanın hiçbir anlamı yok
Bilmiyorum sevdiğin insanı yargılamak istemiyorum bir şekilde onu tanımalısın merak ettiğin şeyleri öğrenmelisin eğer yalan söylüyorsa zaten söylediği hiçbir şeye güvenemezsin her şeyi değerlendirip ona göre karar vermelisin gerçekten aşık olmak tanımadığın insanla evlenmek ve sonra boşanmak geleceğini her zaman düşünmelisin ömrünün geri kalanını kiminle geçireceğini iyi karar vermelisin yanlış kararlar seni daha da üzebilir
evet cok haklisinizz valla.. cok tesekkur ederimm :)
Hayirlisii bakalimmm <3
Rica ederim umarım her şey gönlünce olur bol şanslar ve mutluluklar
Cok tesekkur ederim. Allah razi olsun🥰 Aminn insallahhh sanada oyle
Çok teşekkür ederim☺️ kendine iyi bak mutlu olmaya bak
Ederim mutlaka! Sende oyle
Teşekkür ederim hoşçakal
Olabilir
gercektenn mii, bunu duyduguma cook sevindimm.. insallahh
ama insallahh dusundugum gibii bir durum yokturr