Eşim bildiğiniz diğerleri gibi değil.
Çocuk var diye boşanamıyorum..
Başkasını seviyorum. Yatağa girince sanki o yanımdaymış gibi. Engel olamıyorum hislerime, bitiremiyorum.
Eşim bildiğiniz diğerleri gibi değil.
Çocuk var diye boşanamıyorum..
Başkasını seviyorum. Yatağa girince sanki o yanımdaymış gibi. Engel olamıyorum hislerime, bitiremiyorum.
Ne olursa olsun eşi aldatmaktansa ya boşanmak ya da evliliği kurtarmak için çabalamak iyi. Her insan güllük gülistanlık olmaz. Bazıları dikenlere benzer. Diken var diye de gülden vaz geçilir mi? Eşinizi hiç neden böyle diye anlamaya çalıştınız mı? Sizin nazarınızda kötü ancak neden böyle hakiki olarak anlamaktan söz ediyorum. Konuştunuz olmadı ise umudunuz tükendi ise Allahdan yardım isteyin? ya da boşanın. Allah gönlünüze göre en hayırlısını versin.
Yazdıkların çok ağır bir duygu taşıyor, hissediyorum… İçinde ikiye bölünmüş gibisin 💔 Bir yanda evlilik ve çocuk, diğer yanda kalbini titreten biri. Hislerin gelmesi suç değil ama onlarla ne yapacağını seçmek tamamen senin elinde. Kendine dürüst olman gerekiyor; gerçekten evliliğin bitmiş mi, yoksa eksik mi? Çocuk için kalmak uzun vadede kime iyi gelir sence? Sen mutlu değilken bu sürdürülebilir mi? 🌿
Cevap
3Cevap
Bu imtihan değil bu oe lik bu oe çocukluğu:) Sevmek değil abazalik düşünce değil sapkınlık karakter değil şerefsizlik seninki bu :)
Bu senin imtihanın değil karının imtihanı. İnşallah oda başka erkekleri düşünür senin yatağındayken.
Ben ona kedi gibi sürünürken o umursamadi.
Bir dediğini iki etmedim umursamadı
Onun yüzünden onun karnında 2 çocuğumu kaybettim suçlu ben oldum
Ondan sevgi bekledim o tahammülsüzlük ve mutsuzluk harici hiçbir şey vermedi bana.
Çok mücadele ettim ve yıldım
Onun yüzünden nasil oluyor
İlaç kullandı bilerek
Götür hastaneye yatır belli ki normal değil kendide ölebilirdi böylesi bi kadından çocuk var diye boşanmamakta saçma
Bu imtihan değil
İmtihan?
kardeşim değil yami
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?