Birini severken baskasiyla evlenirmisin?
Düşünmesi bile cok zor sevdigimden başkasiyla yapamam olamam ama sevdigimde hayatimda yok
Düşünmesi bile cok zor sevdigimden başkasiyla yapamam olamam ama sevdigimde hayatimda yok
Aynı şeyi yaşıyoruz. Birisini seviyorum, hemde 3 senedir. Hayatımda değil. 1 senedir görmedim. Bu benim sevdamdan ve aşkımdan hiçbir şey almadı. Sürekli onu düşünüyorum ve onlu hayaller kuruyorum. Hayallerim onsuz iken başkasına bakmıyorum. Hiçbirinde kıvırcığımın bakışı, duruşu yok. Onun gözleri gibi değil hiçbiri. Hiçbirinde onun gibi yanaklar yok. Onun gibi asalet yok. Başkasıyla asla evlenmem. Onun evleneceği fikri ise bana ölüm oluyor. Birisini severken kesinlikle başkasıyla olmayın.
Cevap
3Cevap
Sevdiğin kişiyle olmayacağını biliyosan unutup evlenilebilir
Evlenen çok o şekilde. Hayat devam ediyor, yıllar sonra eskisi ile karşılaşınca aldatanlar bile var
Evet bn boyle durumlr olsun istemiyorum hatta elimden geldiğince savasagim evlnmemek icin
Sevdigin hayatindami yok e o zmn mecbur gorucuye gidecen 😀😂
Gitsem çoktan gitmistim.
Şaka gelmesin gorursun gorucuye gidersin ya da hic evlenmzsin evde kalirsin 😂
Coktan gitmistim diye bisey yok ilerde yas ilerleyince gorursun mecbur kalinca sjsjsjs
Evlenmemeyi tercih ederim
Tm evde kal o zmn aksjsjdkk
Haklisin ben Şu an istemiyorm ama ailem zorluyor ileride ne olur bilmiyorum
Tm iste diyom ya 30 a dayaninca bulcaklar birini mecbur evlencen begenmesende sıkintili bir hayat seni bekliyor bence su an ki gunlerin tadinj cikar zaman hizli geciyor
Evet ne diyeyim gonuldeki yaninda olmayinca birseyin anlami olmuyor yani benim icin oyle
Gonlundekini yalandan sevdigin icin boyledir bulursun ins uzun boylu birini kaksksmdmd
başkasıyla evlenmek her zaman pişmanlıktır..
Oyuzden evlenmek istemiyorum
evet.
çok olan durum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?