Anladım her şey olacağına varır sadece zaman'ın değerini bil olmayacak bir şey üzerinde zorlama zaman en kıymetli hazinendir hiç biri insanın üzerine hayatını kurma evlenmek için evlenme şartlama kendini
biz bir ay felan konustuk biz soz Nisan yapacaktik hemen ki bir birimizi taniyalim diye.. zaten konusmaya tam basladik hemen 10-15 gun sonra tanismaya geldiler.. aslinda o an hemen soz yapalim demislerdide annem istemedi bende istemedimm.. sonra bi baktim hep uste cikmaya calisti vs sonrada bide her telefona mesaj gelince bakiyodu telefonuma kimdir diye.. sonrada beni niye gormedin etmedin kendisi onumde durum gormesi gerekirken
Bunlar da öyle ya mesajına bile erken cevap vermeye çalışıyorum 1 dk bile geçmeden ama hâlâ bana telefon elinde çevrimiçisin sürekli neden yazmıyorsun diyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Nişan ya da nikah yüzüğü bu. Nikahı gizleyemeyeceğine göre daha önce nişanlanmış. Sor kendisine , seninle şeffaf şekilde paylaşsın her şeyi
Çok teşekkür ederim açıklayıcı bir şekilde yorum yaptığın için 🙂
Bu alyans yani evlenmiş boşanmış olabilir nişan olabilir
belki daha once nisanlanmistir ya da belki sadece begendigi icin takmistir tarz olarak
Nişanlanmış demek ki
Sanki
Önemli mi senin için
Merak ettim ve evet çünkü bir gelecek kurmayı düşünüyoruz şu an
Gelecek kurmayı düşünme hiç bir şey düşünme anı yaşa hayatına birileri girmiş çıkmış olabilir her şeyi kabul ey
Ya olabilir sorun yapmam tabiki de. Asla
Ne zamandan berî tanışıyorsunuz
Aileler çoktandır tanisiyor bizde yeni iki hafta falan oldu
Anladım zamana bırak boş ver
Şimdi sorsam mı
Unutma erkenden bitmesi en iyisidir bitecekse tabi ki
O söyler zaten geçmişini
Bitmesini istemiyorum ama ailem sıkıntılı ailesini istemiyor eğer öyle bir şey varsa karşı çıkar
Her zaman bardağın dolu tarafından bak bir ömür sonra göreceğine en başında gör
Haklısın
Yaşlar kaç😀
26 24
Oğlan mı 26
Ben o benden küçük
Anladım her şey olacağına varır sadece zaman'ın değerini bil olmayacak bir şey üzerinde zorlama zaman en kıymetli hazinendir hiç biri insanın üzerine hayatını kurma evlenmek için evlenme şartlama kendini
🙂↕️
Her zaman Glenn Quagmire örnek al gigigigiyity
O ne
Google da veya youtube da izleyebilirsiniz
Müsait bir zamanda bakarım 😁
Tamamdır çok hoşuna gidecek :)
Gorecez
İzledikten sonra söyle
Tamam 😀
Ondan önce veya sonra Surfin Bird Peter Griffin izle
😁 tamam
Bekliyorum haberlerini gigigigiyity
Nişanlı ya da nikahlı dır eskiden
bence kendisine sor.. tanidik birimi veya?
Bilmiyorum ki sorsam mi kararsızım
sorr veya annesi kardesi felan yokmu ya da onun tanidiklari yani ortak tanilan biri felan?
Ailesine soramam ortak arkadaşta yok
en iyisi kendisine sor.. tamamda ama o gorucunun gelme seyide heralde arada bi araci olmus olmasi lazimdir? yokmu
Yok annesi babası kendileri geldi çünkü ailemi biliyorlardı
egerki oyleyse annen sorsunn
Annem istemiyor zaten benim fikrimi doğru düzgün sormuyor bile sormadan karşı tarafa olmaz bu iş kız istemiyor diyor
sen o oglanla evlenmek istiyormusun ki bile? konusuyonuzmuu?
Yani ailesinden yana kararsızım çocuk biraz aileci Ana kuzu gibi bir şey ama iyi biri de evet tanışma amaçlı konuşuyoruz
Ailemden gizli
aayyy ana kuzusuysaa yemin ediyorumm birak derimm :(
ben oyle biriyle tanismistim gorucu usulu bi baktim anasinin sozunden cikmiyoo, dedimm bununlaa olmaz laan biraktim
Öyle işte kararsızım valla bilmiyorum ne yapacam bir şey de diyemiyorum ona
egerki susarsan olan sana olur ve ezilirsin.. ben sustum sustum goz yumdumm sonrada zaten patlak verildi
Nereye kadar ilerledi sizin
Utangaç ve hakkını savunan birisi de değilim dediğin gibi olur
biz bir ay felan konustuk biz soz Nisan yapacaktik hemen ki bir birimizi taniyalim diye.. zaten konusmaya tam basladik hemen 10-15 gun sonra tanismaya geldiler..
aslinda o an hemen soz yapalim demislerdide annem istemedi bende istemedimm.. sonra bi baktim hep uste cikmaya calisti vs sonrada bide her telefona mesaj gelince bakiyodu telefonuma kimdir diye.. sonrada beni niye gormedin etmedin kendisi onumde durum gormesi gerekirken
Bunlar da öyle ya mesajına bile erken cevap vermeye çalışıyorum 1 dk bile geçmeden ama hâlâ bana telefon elinde çevrimiçisin sürekli neden yazmıyorsun diyor
bence birak gitsinn guzelimm oylesinden olmaz
yüzük takmış bir erkek
Tamam da ne bu söz mü nişan mı ya da öylesine takma mı
Onu resimden kimse bilemez ki, kendisine sormak gerekir.
Belki de önceden yarıldı kimbilir.
Doğru
Elini tanıyabiliyormusun, onunkine benziyor mu
Evet o resmi kırptım
o zaman nişandan ayrılmışta olabilir, bir yüzük denemesi de yapmış olabilir.
Olabilir
Evlenip ayrılmıştır.
Önceden nişanlanmıştır
Olabilir
Yani eskiden evliymus
Yok evlenmedi biliyoruz çünkü aileler tanisiyo
Ya gizli evlenmiştir dini nikah yapmistur
Sanmıyorum
Bende yaşadım iki evlilik ailemin haberi olmadi
Sorsam mı acaba
Doğru soylemezki inkar edecek
Ne yapmalıyım peki