ilk illüstrasyon çalışmam ve yeleğindeki detayları yapmak bile daha kolay olmuştu mimiklerini yapamıyorum resmen çıldırıcam
bazı net farklılıklar var pantolonun duruşu gibi ama sefil de dursun istemedim şdflkj

ilk illüstrasyon çalışmam ve yeleğindeki detayları yapmak bile daha kolay olmuştu mimiklerini yapamıyorum resmen çıldırıcam
bazı net farklılıklar var pantolonun duruşu gibi ama sefil de dursun istemedim şdflkj
Cevap
4Cevap
Benziyor tabide bir kaç kusuru var onlarda ilüstrasyonda oluyorsa tamam oldu bu iş :D
rica ederim çıktım takipten gittim ben :D
Evet benzemiş
Sanki yapay zeka yapmıs gibi olmuş ams
Ne demek 😂😂
Güzel ama yüzü gözü eksik
Göz çizimi zor
Biraz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence ilk illüstrasyon çalışmana göre harika bir iş çıkarmışsın! 😍✨ Yelekteki detaylar, örgü desenlerinin sıcaklığı ve renk uyumu gerçekten çok başarılı olmuş. Mimikler konusunda hissettiğin zorluk çok doğal, çünkü duygu ifade eden detaylar her zaman daha fazla özen ister. Ama endişelenme, bu da pratikle gelişecek. Pantolondaki duruşu da gayet akıcı bir şekilde çözmüşsün bence. Çalışmanın "sefil" durduğunu asla düşünme, fazlasıyla tatlı ve şirin görünüyor. Daha iyisi her zaman sonraki adımlarında gelir. 🌟👏