Aşk İlişkileri Sence ne giyeyim dediğimde bu fotoğrafı gönderdi. Bu çocuktan olur mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İlk ya da üçüncü fotoğraf yerine bacağını iyice açmış olan kadının fotoğrafını gönderen erkekten olur mu Sence ne giyeyim dediğimde bu fotoğrafı gönderdi. Bu çocuktan olur mu? Cevapla Çocuk Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
proofstriker38 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Ayaklar güzelmiş valla bence onun için atöıs 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Senin karın orası burası güzeln olan bir erkek fotoğrafı gönderse ne hissedersin Yorumla
n0namen0 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 794 cevap paylaştı. Amacı neydi bu fotoyu atarken 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Hiç ben türkiyede değilim orada hava nasıl gelirken ne giyiyim dediğimde bunu gönderdi ve sonra ne güzel saçma sapan kıskançlıkların yok dedi sanki beni kıskandıracak bi şey yapmış gibi! Yorumla n0namen0 +1 yıl Alakasız bir foto atmış , böyle giyinmeni istiyor herhalde Yorumla Soran +1 yıl Yok benim sorum neden bacağını açmış kızın fotoğrafın kızını attı Yorumla n0namen0 +1 yıl Belki giydiği ayakkabıyı da göstermek istemiştir Yorumla Soran +1 yıl Öyle mi diyoesun? O zaman neden hemen kıskançlık yapmıyorsun iyidir falan dedi sence Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bişey sorucam ne alaka? 0 13 Yorumla Soran +1 yıl İlk ya da üçüncü fotoğraf yerine bacağını iyice açmış olan kadının fotoğrafını gönderen erkekten olur mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen ne anlatıyon be abka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Abla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Allah aşkına kafayı bulup girmeyin şu siteye Yorumla Soran +1 yıl İlk ya da üçüncü fotoğrafı gönderebilirdi değil mi Yorumla Soran +1 yıl Fotoğrafı iyice aç gör iki fotoğraf daha var yan yana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Canım inan bana boşuna paranoya yapıyosun gözü ona çarpmış onu göndermis demekki yani fazla bişey arama altında Yorumla Soran +1 yıl Tabi ki gözü ilk ona çarpacak onu biliyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman gidip ona sor bu soruyu ne diyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden bunu attığını. d Yorumla Soran +1 yıl Yok onu kıskandığımı sezerse iyice havaya girecek yine yapar daha da beter olur yani Yorumla Soran +1 yıl Böyle huyu olqnı direk kapıya koymak en mantıklısı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle diyorsan sen bilirsin onu sen tanıyorsun sonuçta huyunu biliyosan tabiki konuşma zaten Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl taytmı istiyor 0 9 Yorumla Soran +1 yıl İlk ya da üçüncü fotoğraf yerine bacağını iyice açmış olan kadının fotoğrafını gönderen erkekten olur mu Yorumla kanka35 +1 yıl yeniden değerlendir Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yapayım Yorumla kanka35 +1 yıl seni kısıtlıyormu zorlıyormu yaşamı kötümü etkiliyor değerlendir Yorumla Soran +1 yıl Yok benim sorum neden bacağını açmış kızın fotoğrafın kızını attı Yorumla kanka35 +1 yıl oraya odaklı Yorumla Soran +1 yıl İşte Yorumla kanka35 +1 yıl dar düşünce ama sadece ora odaklı sevgili olunmaz kalbine gözlerine odaklanmaılı Yorumla Soran +1 yıl Ne diyorsun sadece ora odaklı yeter sanmıştım ben de😅 Yorumla
HAKAANNN97 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Ne alaka? 0 8 Yorumla Soran +1 yıl İlk ya da üçüncü fotoğraf yerine bacağını iyice açmış olan kadının fotoğrafını gönderen erkekten olur mu Yorumla HAKAANNN97 +1 yıl Saçmalama 😃 Yorumla Soran +1 yıl Karın iki erkek fotoğrafı arasında orası iyice belli olanı atsa hoşuna gider mi Yorumla HAKAANNN97 +1 yıl Psikolojin bozuk senin. 😃 Yorumla Soran +1 yıl Sıkıya gelince susarsın tabi😃 Yorumla HAKAANNN97 +1 yıl 😃 psikoloğa görün bir sen Yorumla Soran +1 yıl Siz iyice çapkınlık yapın size bi şey dendiğinde de pskopatız öyle mi ne güzel manipülasyon Yorumla HAKAANNN97 +1 yıl 😃 Yahu ne alaka Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ayaklar güzelmiş valla bence onun için atöıs
Senin karın orası burası güzeln olan bir erkek fotoğrafı gönderse ne hissedersin
Amacı neydi bu fotoyu atarken
Hiç ben türkiyede değilim orada hava nasıl gelirken ne giyiyim dediğimde bunu gönderdi ve sonra ne güzel saçma sapan kıskançlıkların yok dedi sanki beni kıskandıracak bi şey yapmış gibi!
Alakasız bir foto atmış , böyle giyinmeni istiyor herhalde
Yok benim sorum neden bacağını açmış kızın fotoğrafın kızını attı
Belki giydiği ayakkabıyı da göstermek istemiştir
Öyle mi diyoesun? O zaman neden hemen kıskançlık yapmıyorsun iyidir falan dedi sence
Bişey sorucam ne alaka?
İlk ya da üçüncü fotoğraf yerine bacağını iyice açmış olan kadının fotoğrafını gönderen erkekten olur mu
Sen ne anlatıyon be abka
Abla
Allah aşkına kafayı bulup girmeyin şu siteye
İlk ya da üçüncü fotoğrafı gönderebilirdi değil mi
Fotoğrafı iyice aç gör iki fotoğraf daha var yan yana
Canım inan bana boşuna paranoya yapıyosun gözü ona çarpmış onu göndermis demekki yani fazla bişey arama altında
Tabi ki gözü ilk ona çarpacak onu biliyorum
O zaman gidip ona sor bu soruyu ne diyim
Neden bunu attığını. d
Yok onu kıskandığımı sezerse iyice havaya girecek yine yapar daha da beter olur yani
Böyle huyu olqnı direk kapıya koymak en mantıklısı
Öyle diyorsan sen bilirsin onu sen tanıyorsun sonuçta huyunu biliyosan tabiki konuşma zaten
taytmı istiyor
İlk ya da üçüncü fotoğraf yerine bacağını iyice açmış olan kadının fotoğrafını gönderen erkekten olur mu
yeniden değerlendir
Nasıl yapayım
seni kısıtlıyormu zorlıyormu yaşamı kötümü etkiliyor değerlendir
Yok benim sorum neden bacağını açmış kızın fotoğrafın kızını attı
oraya odaklı
İşte
dar düşünce ama sadece ora odaklı sevgili olunmaz kalbine gözlerine odaklanmaılı
Ne diyorsun sadece ora odaklı yeter sanmıştım ben de😅
Ne alaka?
Saçmalama 😃
Karın iki erkek fotoğrafı arasında orası iyice belli olanı atsa hoşuna gider mi
Psikolojin bozuk senin. 😃
Sıkıya gelince susarsın tabi😃
😃 psikoloğa görün bir sen
Siz iyice çapkınlık yapın size bi şey dendiğinde de pskopatız öyle mi ne güzel manipülasyon
😃 Yahu ne alaka
Git bir mini
Nasıl