Ortada garip görünen bir şey yok neye garip demiş ki 🤔 göğüslerine demiş olabilir neredeyse hiç yok gibi çünkü ya da yasin küçük olduğu için öyledir 😁👍bacakların da kalın değil ister devam et ister konuşmayı kes ben olsam tipime laf edenle konuşmayı keserim 😁😁🙄
Mnkdmnn yvşğı... Her kiz, her kadın aynı olsun istiyorlar. Beyin noksanlığı. Toplumsal ve küresel dayatmaları tek doğru, olması gereken sanıyorlar. Yok bilek kalın, yok bacak kalın, yok ağzı büyük, yok burnu şöyle, yok kalçası yok, yok damı, yok memişi... Zıkkımın kökü. Mnkkdmn yavskleri
Bence boyun 1.75 civarı fotodan öyle anladım. Ayrıca fiziğin gayet güzel ten rengin güzel cılızda değilsin. Daha ne olsun mk dümbüğün biri böyle dedi diye niye takılıyorsun bu kadar. Sen kendini bilmiyor musun mk kör kız.
Saygısızlık etmiş, insan yinede flörtüne böyle şeyler söylememeli, kırıcı hissettirir kim olursa olsun.. bence gayet normal görünüyorsun, bu yüzden kendinizi üzmeyin derim..
boyun kısa degil ama kadinlarin hani belli bir vucut hatti vardir kucuk olmasi buyuk olmasida onemli degil ama hani bir durusu vardir o yok sende bazilari spor yapmayinca olmuyor spor yapsan olur ben spor yapmiyorum ama benim dogustan belli boyumda kisa herkes begenir fizigimi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Erkekler boyle fizigi begenmiyorlarsa daha ne istiyorlar gercekten anlamiyorum. Fizigin gayet iyi. Kilon falan da iyi. Kendisi brad pitt mi acaba haspam? Kendinin tipi, fizigi ne ki seni veya boyle baska kizlari elestirebiliyorlar. Bu erkekler mukemmelligi aradiklari sürece daha cok kiz ararlar. Engelle gec. Boyle * *plerle ugrasacak ve zamanınız bol olmasin kizlar. O begenmez ama baskasi tapar.
şu an fark ettim de ben sen gibi beynini kullanamayan komik erkekleri her yerde bulurum ama sen beni daha tanıyamadan kaybettin istesende bulamazsin diyip engelli bassaydin altta kalmayın kızlar bu çocuktan sana yar olmaz ağzının payını ver ki yaptığın şeyi unutamaz hiç bir kıza da bu şekil davranamaz bir daha
Buraya fotoğrafını atıp güzel olup olmadığını sorgulamak yerine haddime değil ancak erkek arkadaşının doğru bir insan olmadığını düşünsen iyi edersin. Gerçek sevgili, sevgilisinin herhangi bir dış görünüşsel bir problemi varsa bunu dile getirmez. Getirse bile bunu gülerek anlatmaz. Garip görünüyorsun demenin hiç mi kırıcı olacağını düşünecek zekası yokmuş?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
boyun 165 den kısa değil gibi bence seni küçük görerek bağlama çalışıyor kendisine. beğeniyor ama çokbeğenmiyor zoru oynuyor. sen de onun beğenmesi için çaba harcarken aşık ol istiyor
Kimi insanın vücudu doğallıkla göz alıcıdır kimisi vücudunu yaptırır kimisi de geç gelişir. Benim de 16 yaşıma kadar göğüslerim hiç yoktu ama şimdi çok güzel olduğu dile getiriliyor.
3 metre göbeğimi nerden gördün. Kendimde neden kiyaslayim seni sen benle kiyaslanacak insan mısın 😂 hemen yuceltti kendini insanlara yorum yaparken azcık daha kibar ol ki insan sıfatın olsun
Hayır 1.64üm 50 kiloyum ve kendimi de çok beğeniyorum begeniyorlar sadece herkesin mükemmel kusursuz olmasını isteyip insanları yargılamanıza sinir oluyorum
@Mirayaldızzz ulan egleniyoruz surda ciddiye almana gerek yok, boyle seylere alısması lazım insan oldugu gibi guzeldır zaten benim empoze ettigim sey farklı sen anlamadın sadece
@Mirayaldızzz ama bi tık kilo al, hafif balık etlı kadınlar hem yatakta hemde guncel hayatta daha mutlu olurlar 😇 50 kilo ne üflesem amerikaya ucucan 😅
Bacakların normal,üstlerine kalın dediyse üstleri de normal, bazı erkekler boylu kızları küçük pipileriyle tatmin edemeyeceklerini düşünür, seni boylu görünce korkmuş
canım ya yani senle dalğa geçmesi şaka yapmasi sevdiyinnen ola bilir amma bacagn kalinmış falan... Abartmş ya nebilim sende ona ben böyleyim istersen kalirsan istemezsen yol alirsin deseymişsin 😒